Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων


Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των ΑρμενίωνΗ βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων
ΠΗΓΗ

Γενοκτονια ειναι μονο αυτο που δήθεν υπεστησαν οι Ιουδαιοι. Οι αλλοι λαοι ειναι γουρουνια (γκοιμ).

Ξεσαλώνουν (αφού γέμισαν τα «ρεζερβουάρ» τους…) τις 2-3 τελευταίες ημέρες τα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια της καμμεναρίας, διακινώντας αβέρτα τερατώδη fake news!

Ένα απ’ αυτά τα fake news, είναι ότι δήθεν οι… φίλοι μας οι σιωνιστές στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη τους τα οποία θα αναπτυχθούν σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια για να μας βοηθήσουν να… κατατροπώσουμε τους Τουρκαλάδες στον πόλεμο που θα ξεκινήσει από… στιγμή σε στιγμή.

Κι όλα αυτά, χάρη στο λεβέντη μας, το καμάρι μας, το λιοντάρι μας, τον υπουργοπάνο Καμμένο:

«Η συμφωνία κλείστηκε κατά την αποστολή του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου στο Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα, όταν συναντήθηκε με τον ομόλογό του, του Ισραήλ Α. Λίμπερμαν και του ζητήθηκε έμπρακτη στήριξη στην κρίση με τη Τουρκία.

Σε μια δύσκολη στιγμή το Ισραήλ δίνει το παρών. Δεν έχει σημασία πόσα μαχητικά στέλνει, είναι η βούληση να στηρίξει την Ελλάδα, σε αυτή την φάση…».

Τι κρίμα που διαψεύστηκαν αυθημερόν!

Το λοιπόν, η βουλή του Ισραήλ (Κνεσσέτ) καταψήφισε με ψήφους 41 έναντι 28 υπέρ, την πρόταση νόμου που υπέβαλλε ο πρόεδρος του κόμματος Γες Αρτίντ, Γιαρ Λάπιντ, για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Ο δε Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Τζίπι Γουόλοβιτς, εξήγησε την άρνηση ως εξής «η χώρα δεν θα λάβει επίσημη θέση επί του θέματος υπό το πρίσμα της πολυπλοκότητας και των διπλωματικών επιπτώσεών της και επειδή έχει μια σαφή πολιτική σχέση».