«ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ» ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ 3Ο ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ


«ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ» ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ 3Ο ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ4«ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ» ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ 3Ο ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
ΠΗΓΗ

Μετά την απόφαση της μαριονέτας του διεθνούς σιωνισμού Τραμπ, για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, στις 14 του προσεχούς Μαΐου, έχει ανοίξει η όρεξη των σιωνιστών, που πιστεύουν ότι πλησιάζει η ώρα να αναγείρουν τον 3ο Ναό, όπου θα χρίσουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους!

Έτσι, ένα «συλλεκτικό» νόμισμα, το οποίο από τη μία του πλευρά απεικονίζει το 3ο Ναό του Σολομώντος και από την άλλη τα μούτρα του παλιάτσου Τραμπ και του Πέρση βασιλιά Κύρου, κυκλοφόρησε από το νομισματοκοπείο του Ισραήλ σε 1.000 αντίτυπα.

«ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ» ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ 3Ο ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ2

Τα κέρματα πωλήθηκαν προς 50 δολλάρια έκαστο και η ζήτησε ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες, με τις περισσότερες από τις παραγγελίες να προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά, οι αντιδράσεις στα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια θα είναι τεράστιες και στο τέλος οι σιωνιστές θα μείνουν με τα «συλλεκτικά» κέρματα!