Ας αποκαλούμε τους Σιωνιστές «Σιωνιστές », και ας πάψουμε να χρησιμοποιούμε λέξεις όπως «Παγκοσμιοποιητές»


Ας αποκαλούμε τους Σιωνιστές «Σιωνιστές », και ας πάψουμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως «Παγκόσμιοποιητές»Ας αποκαλούμε τους Σιωνιστές «Σιωνιστές », και ας πάψουμε να χρησιμοποιούμε λέξεις όπως «Παγκοσμιοποιητές»
ΠΗΓΗ

Οι παππούδες μας αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα όταν έπρεπε να περιγράψουν κάποια μέρη του σώματος ή σωματική δραστηριότητα. Οι «άσεμνες λέξεις» παρέμειναν ταμπού.

Παγκοσμιοποιητής: Η λέξη κλειδί που χρησιμοποιείται αντι της λέξεως «Εβραίοι» .

Η οποιαδήποτε αναφορά για τους Εβραίους είναι γεμάτη με συνέπειες. Οι Εβραίοι δεν επιθυμούν να αναφερθούν, παρά μόνο σε κέιμενα και ομιλίες μεεξαιρετικά κολακευτικούς όρους. Είναι πιθανό να απαγορευτεί στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα οποιαδήποτε αναφορά σε «Εβραίους». Μπορείτε να απολυθείτε ακόμα. Ακόμα και πριν από εκατό χρόνια, ήταν ένα ενοχλητικό βήμα, το οποίο πιθανόν να προκαλούσε κοινωνικό εξοστρακισμό.

Η λέξη “Σημίτης” είναι ένας πρώιμος και διαρκής ευφημισμός του 19ου αιώνα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι αντιδράει στον “αντισημιτισμό”.

Οι Κληρικοί προτιμούν να γράφουν «Τεκνοφόνους» αντί για «Εβραίους».

Το “Khazar” ή το “Khazarian” είναι δημοφιλές στα δίκτυα, χάρη στον Arthur Koestler, τον συγγραφέα της The Thirteenth Tribe. Ισχυρίστηκε ότι οι σύγχρονοι Εβραίοι ήταν απόγονοι των Τουρκοκρατών Χαζάρων που ήταν Ιουδαϊσμένοι τον 12ο αιώνα.

Το ψευδώνυμο «Ashkenazi» αναφέρεται αρχικά στους Εβραίους της Κεντρικής Ευρώπης. οι Ευρωπαίοι Εβραίοι της Λιθουανίας και της Ουκρανίας την ευχαρίστησαν, παρά τις αντιρρήσεις των Γερμανών Εβραίων. Σήμερα είναι μόνο ένας ευφημισμός για έναν Εβραίο, με ένα πρόσθετο επίδομα: δεν είναι πολύ εξέχοντα (εκτός εμπορίου και χρήματος) οι Ανατολικοί Εβραίοι θα ενταχθούν ευχαρίστως στην καταγγελία του Ασκεναζή.

 

 

JACOB Rothschild (ΡΟΤΣΙΛΝΤ): «Η Οικογένεια μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το ΙΣΡΑΗΛ »( ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

Τώρα οι ΗΠΑ δημιούργησαν μια νέα λέξη: “παγκοσμιοποιητές”. Το Huffington Post κάλεσε το tweet του Donald Trump για την απόλυση του “παγκοσμιοποιημένου Gary Cohen” – αντισημιτικό. Αποδεικνύεται ότι ένας «παγκοσμιοποιημένος» είναι απλώς ένας Εβραίος.

Ας αποκαλούμε τους Σιωνιστές «Σιωνιστές », και ας πάψουμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως «Παγκόσμιοποιητές»3«Πόσα παγκοσμιοποιητές ήρθαν κάτω από τη διανομή στον αγώνα κατά της ανδρικής επίθεσης και της παρενόχλησης!», «Το Ισραήλ είναι το τελευταίο καταφύγιο των παγκοσμιοποιητών “. Αυτά τα Tweets έλαβαν χιλιάδες likes και προκάλεσαν μια θυμωμένη καταδίκη … των παγκοσμιοποιητών.
Ο Μαχμούντ Αμπάς, ο πρόεδρος της Παλαιστίνης, δημιούργησε έναν ευφημισμό κατά λάθος. Κάλεσε τον Αμερικανό πρεσβευτή στο Ισραήλ  «γιο σκύλου» και ο Αξιότιμος Αξιότιμος Πρέσβυς του, Ντέιβιντ Φρίντμαν, δήλωσε ότι ήταν ένα «αντισημιτικό χτύπημα».

Μια πρόταση, η δημιουργία ευφημισμών είναι ένας πολύ εβραϊκός τρόπος αντιμετώπισης των ταμπού. Αρχικά, οι Εβραίοι απαγόρευσαν το όνομα του Θεού יהוה και στη συνέχεια απαγόρευσαν τον αντικαταστάτη και το υποκατάστατο του υποκατάστατου και το υποκατάστατο του αντικαταστάτη του αντικαταστάτη. Σήμερα, οι θρησκευόμενοι Εβραίοι αναφέρονται γραπτώς «με το Θεό» σε λοξό τρόπο.

Η όλη πολιτική ορθότητα (PC) εξελίχθηκε εξαιτίας αυτής της εβραϊκής στάσης σε άλλες ομάδες. Στην κουλτούρα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η λέξη «Negro» μετατοπίστηκε από το «Black» και στη συνέχεια από το «black» σε χαμηλό, και στη συνέχεια από το «Afro-American». Έτσι, ο Η / Υ είχε δημιουργήσει ένα νέο φράχτη γύρω από την απαγόρευση.

Η ιδέα των φράχτων είναι μια άλλη εβραϊκή έννοια.

Τώρα έχουμε και ένα νέο φράχτη: η αναφορά σε «τραπεζίτες», «χρηματιστές» και ακόμη και «παγκοσμιοποιητές» έχει απαγορευτεί, όπως στην περίπτωση του George Soros. Οι Ούγγροι τον ανέφεραν ως «παγκοσμιοποιημένο τραπεζίτη» και ο εβραϊκός κόσμος έσπευσε να τον υπερασπιστεί. Γνωρίζετε τη λογική: σήμερα ονομάζετε τον Σόρος «παγκοσμιοποιητή» για να μην τον αποκαλέσετε ωςΕβραίο .

Ο Πρόεδρος Πούτιν έκανε όμως είπε την αλήθεια! Σε μια συνέντευξη με τον Megyn Kelly, απάντησε στην ερώτησή της σχετικά με τους 13 Ρώσους που κατηγορήθηκαν από τον Mueller για εικαζόμενη παρέμβαση στις εκλογές: «Δεν αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του ρωσικού κράτους. Ίσως δεν είναι Ρώσοι, αλλά Ουκρανοί, Τάταροι, Εβραίοι με ρωσική υπηκοότητα.”

Ας αποκαλούμε τους Σιωνιστές «Σιωνιστές », και ας πάψουμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως «Παγκόσμιοποιητές»4Έφαγε επίθεση άγρια αμέσως μετά απο το εβραικό λόμπι. Ο εβραϊκός οργανισμός ADL (Anti-Defamation League) αναφέρθηκε στα πρωτόκολλα των πρεσβυτέρων της Σιών (αυτή είναι η τυποποιημένη απάντησή τους κάθε φορά που αναφέρεται ένας Εβραίος) και πρόσθεσε: “Μην τολμάτε να κατηγορείτε τους Εβραίους για παρεμβάσεις στις αμερικανικές εκλογές ! ”

Ο Πούτιν εξόργισε τους Σιωνιστές μιλώντας για Εβραϊκή παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ!

 

Αυτό το ταμπού πρέπει να σπάσει. Μέχρι να γίνει αυτό, οι Εβραίοι θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στον λόγο και στην αμερικανική κοινωνία, οι Παλαιστίνιοι θα υποφέρουν, οι τραπεζίτες θα κάνουν πάρτυ και θα ευημερούν, η νόμιμη και η λαθρομετανάστευση θα συνεχιστεί αμείωτη.