Αγκαλιά με τον σιωνιστή Μιωνή υπουργοί και ο ξάδερφος Τσίπρα!


Αγκαλιά με τον σιωνιστή Μιωνή υπουργοί και ο ξάδερφος Τσίπρα!Αγκαλιά με τον σιωνιστή Μιωνή υπουργοί και ο ξάδερφος Τσίπρα!
ΠΗΓΗ

«Πόλεμο στη διαφθορά» διακηρύσσουν κάθε τρεις και λίγο οι θεομπαίχτες Συριζαίοι εντός συνόρων προς εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης αλλά τα έργα και οι ημέρες τους αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο: αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που βούλιαξε την χώρα και αν δεν πιστεύετε τη Χρυσή Αυγή, ρωτήστε και τον συστημικό «ΒΗΜΑτοδότη»!

Παραθέτουμε αυτούσια όσα αναφέρει η εν λόγω στήλη:

«Νερό στο όνομα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα(!) πίνουν στο Ισραήλ. Παρότι το κονέ με την εβραϊκή κοινότητα το έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου και το συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς, οι Ισραηλινοί τον έρωτα φαίνεται πως τον έχουν με τον Αλέξη. Την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης, στην οποία μετείχαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης και ο εξάδελφος του Πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας βρέθηκαν στο Τελ Αβίβ για την επίσημη… πρώτη του ελληνοϊσραηλινού επιμελητηρίου.

Η παρουσίαση έγινε ενώπιον μελών του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ και επιφανών επιχειρηματιών της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του Σάμπυ Μιωνή, προέδρου του Επιμελητηρίου. Στο Τελ Αβίβ ο Νίκος Παππάς ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτικός με τον Σάμπυ Μιωνή…».

Οι κόκκινοι θιασώτες της «πάταξης της διαφθοράς» δηλαδή, πήραν αγκαζέ τον σιωνιστή Μιωνή για να πουλάνε στον Ελληνικό Λαό την παραμύθα της προσέλκυσης επενδυτών! Ποιος είναι όμως ο Σάμπυ Μιωνή; Πρόκειται για τον ισραηλινό επιχειρηματία και συνεταίρο του στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, εις βάρος των οποίων εκκρεμούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα απάτης αναφορικά με την διαβόητη λίστα Λαγκάρντ. Ο Μιωνή συγκεκριμένα, κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην απόπειρα απάτης, μετά τον εντοπισμό λογαριασμού ύψους σχεδόν 5,4 εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα HSBC κατά τη διάρκεια της έρευνας για την εν λόγω λίστα.

Τί είναι λοιπόν εκείνο που συνδέει Τσίπρα και Σαμαρά; Ο αρχισιωνιστής υπόδικος Σάμπυ Μιωνή! Ή μήπως υπάρχει κάποιος αφελής ο οποίος πιστεύει ότι οι κύριοι Ν. Παππάς, Α. Χαρίτσης και ο ξάδελφος του Τσίπρα δεν γνώριζαν ότι ο Μιωνή διώκεται στην Ελλάδα για κακούργημα και γι’ αυτό κατέφυγε άρον-άρον στην προστατευτική αγκάλη του Ισραήλ οργανώνοντας από εκεί νέες μπίζνες ως… «επενδυτής» του Σύριζα;