Οι Νεοταξίτες πολιτικοί αρνούνται να ανταλλάξουν Κεμαλιστές πραξικοπηματίες δολοφόνους 290 θυμάτων με 2 αθώους Έλληνες!


Οι Νεοταξίτες πολιτικοί αρνούνται να ανταλλάξουν Κεμαλιστές πραξικοπηματίες δολοφόνους 290 θυμάτων με 2 αθώους Έλληνες!2Οι Νεοταξίτες πολιτικοί αρνούνται να ανταλλάξουν Κεμαλιστές πραξικοπηματίες δολοφόνους 290 θυμάτων με 2 αθώους Έλληνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1. Όσοι θέλουν να πέσει ο Ερντογάν θέλουν να επαναφέρουν τους Κεμαλιστές στην εξουσία, αυτούς που μας σφαγιάσαν!!!
2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ
3. Ο Σιωνιστής Μαρξ δούλευε σε φιλοΚεμαλική εφημερίδα των ΗΠΑ για 10 ολόκληρα χρόνια! 
4. Ο Μεταξάς θρήνησε για τον χαμό του Σφαγέα Κεμάλ που πουλούσε τα κόκκαλα των νεκρών της Μικράς Ασίας για πρώτες ύλες στη Γαλλία.

Αδιανόητο για τους ελληνόφωνους πράκτορες του ΝΑΤΟ… να ανταλλάξουμε 8 σκουπίδια πραξικοπηματίες Κεμαλιστές με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς.Θεωρούν προφανώς ότι είναι καλύτερα να μείνουν 5 χρόνια στις Τουρκικές φυλακές οι Έλληνες και η Διεθνής Αμνηστία να βγάζει ανακοινώσεις εναντίον της Τουρκίας …παρά να λογοδοτήσουν οι πραξικοπηματίες για τους 290 νεκρούς που προκάλεσαν με εντολή των ξένων αφεντικών.

Τη βλέπετε την αλληλεγγύη μεταξύ πρακτόρων; Βλέπετε τις υπόγειες διασυνδέσεις με αυτούς που προκάλεσαν τα Ίμια μέσω των οποίων θησαύρισαν στις πλάτες μας πολιτικοί, στρατιωτικοί και δημοσιογράφοι.

Οι Κεμαλιστές που δεν λογοδότησαν ποτέ για τα εγκλήματα και τους αγνοούμενους της Κύπρου, για την εκτέλεση του Σολωμού, για τα Ίμια και για όλα τα παλιότερα πραξικοπήματα στην Τουρκία …δεν θα λογοδοτήσουν ούτε για το τελευταίο πολύνεκρο πραξικόπημα…και μάλιστα με τις ευλογίες των ελληνόφωνων πρακτόρων της κυβέρνησης.

Πανικοβλήθηκαν οι πράκτορες με την πρόταση Κατσίκη …και την απέρριψαν όλοι χωρίς δεύτερη σκέψη … Όμως κανείς δεν τολμάει να πει το …γιατί. Κανείς όμως.
Έγιναν όλοι ταλιμπάν στη σκέψη να επιστρέψουν στην Τουρκία οι πραξικοπηματίες …αλλά πουθενά και κανένας δεν τολμάει να αιτιολογήσει αυτήν την ύποπτη στάση της κυβέρνησης.

Μπορεί έστω κι ένας να μας πει έναν καλό λόγο για τον οποίο θέλουν ΟΛΟΙ να προφυλάξουν 8 δολοφόνους πραξικοπηματίες από μία «ΑΔΙΚΗ» δίκη στην Τουρκία …αλλά ΔΕΝ τους νοιάζει για το αν δύο Έλληνες αξιωματικοί δικαστούν άδικα στην Τουρκία για ένα ασήμαντο λάθος που δεν κόστισε ανθρώπινες ζωές ούτε υλικές ζημιές σε αντίθεση με το πραξικόπημα στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα καμάρια του ΝΑΤΟ;
Μαντέψτε ποιος θα πληρώσει τις εξυπνάδες αυτές…

Και πότε δεν πλήρωσαν αθώοι … τα κατορθώματα των πρακτόρων που μας κυβερνούν προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία με τις ευλογίες των ξένων αφεντικών;
Πότε αντιστάθηκαν στις εντολές των ξένων; Πότε έβαλαν το συμφέρον του λαού πάνω από αυτά των ξένων τοκογλύφων;

Οι Νεοταξίτες πολιτικοί αρνούνται να ανταλλάξουν Κεμαλιστές πραξικοπηματίες δολοφόνους 290 θυμάτων με 2 αθώους Έλληνες!