Ο «ΜΥΘΟΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ… ΜΟΣΑΝΤ!


Ο «ΜΥΘΟΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ… ΜΟΣΑΝΤ!Ο «ΜΥΘΟΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ… ΜΟΣΑΝΤ!
ΠΗΓΗ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όπως ίσως σας είναι γνωστό (τα ΜΜΕ το «έπαιξαν» κατά κόρον…), εχθές το βράδυ μέλη του παρακρατικού «Ρουβίκωνα» έκαναν «παρέμβαση» έξω από το σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ στην Αθήνα, όπου πέταξαν τρικάκια και… λάδια, ενώ φώναξαν διάφορα συνθήματα «αλληλεγγύης» στους Παλαιστινίους.

Βέβαια, όσοι δεν είναι κουτοχορτοφάγοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ φρουρείται και από πράκτορες της Μοσάντ εκτός από Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι σε καμμία περίπτωση δεν θα επέτρεπαν προσέγγιση ατόμων, εκτός κι αν επρόκειτο για μια απολύτως ελεγχόμενη κατάσταση –κατά το κοινώς λεγόμενον… «δικών τους παιδιών».

Κι όπως έχει αποδειχθεί και με την χριστουγεννιάτικη «επίθεση» με μπογιές στην ισραηλινή πρεσβεία, η παρακρατική λετσαρία του τρίτου κυβερνητικού εταίρου (της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα), έχει την άδεια της Μοσάντ για φαινομενικά «παράτολμες» επιχειρήσεις, προκειμένου να συντηρεί το «μύθο» του, στους κουτούς αυτού του τόπου!