ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.


ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.
ΠΗΓΗ

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη,για τα οποία δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δύο αρχηγοί κρατών, οι πρωθυπουργοί της Σλοβενίας και της Σλοβακίας παραιτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα. Ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο ήταν θύμα του σκανδάλου για τη δολοφονία του Jan Kuciak, δημοσιογράφου που ερευνά την υποτιθέμενη διαφθορά της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποχωρήσει εν μέσω μαζικών διαδηλώσεων.

Ο κ. Fico αντιτάχθηκε στις Βρυξέλλες σε πολλά θέματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ζήτησε την άρση των κυρώσεων και τη βελτίωση των σχέσεων με τη Μόσχα. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ρωσία ήταν αξιόπιστος ενεργειακός εταίρος . Είναι τυχαίο ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί εν μέσω της εκστρατείας κατά της Ρωσίας που προκάλεσε η υπόθεση Skripal και άλλες προφανώς κατασκευασμένες ιστορίες που χρησιμοποιήθηκαν ως ψευδή προσχήματα για συνεχείς επιθέσεις στη Μόσχα; Δεν ήταν απειλή για τη λεγόμενη ενότητα της ΕΕ ενάντια στη Ρωσία; Σίγουρα ήταν.

Ο πρωθυπουργός δεν κρύβει το γεγονός ότι η απόφασή του πάρθηκε κάτω από μεγάλη πίεση . Η έξοδος ήρθε ως αποτέλεσμα πιέσεων από εξωτερικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του δισεκατομμυριούχου Τ.Σόρος . Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος της Σλοβακίας Αντρέι Κίσκκα είχε μια ιδιωτική συνάντηση με τον δισεκατομμυριούχο τον Σεπτέμβριο του 2017. Ήταν μια συνομιλία ένας προς ένα. Δεν υπήρχε εκεί κάποιος Σλοβάκος διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Μίροσλαβ Λάιτζακ, «ο Σόρος είναι ένας άνθρωπος που έχει επηρεάσει σημαντικά την ανάπτυξη στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ». Ο κ. Βίκτορ Ορμπάν είπε για το γεγονός:« Ο Σόρος και το δίκτυό του κάνουν χρήση κάθε πιθανής ευκαιρίας για την ανατροπή κυβερνήσεων που αντιστέκονται στην λαθρομετανάστευση ».

Ο Σλοβένος πρωθυπουργός Miro Cerar δέχτηκε επίθεση από τον Σόρος για την αντίθεσή του στην μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. . Ο Σόρος δεν κρύβει το γεγονός ότι ήταν ένας ένθερμος αντίπαλος της στάσης του Miro Cerar. «Είναι υποχρέωση της Ευρώπης να λάβει μετανάστες,» διδάσκει τους Ευρωπαίους.Ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε μετά την ακύρωση των αποτελεσμάτων ενός δημοψηφίσματος για ένα σημαντικό οικονομικό σχέδιο από το ανώτατο δικαστήριο και την επιδείνωση των επιθέσεων των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη στάση του όσον αφορά τους αιτούντες άσυλο. Καθώς ο Cerar δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι, το κίνημα της αντιπολίτευσης στη δικτατορία των Βρυξελλών έχει αποδυναμωθεί.

Ποιος είναι ο επόμενος? Πιθανώς η Ουγγαρία, η οποία έχει γίνει στόχος για τις επιθέσεις του Σόρος . Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει επενδύσει περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια στην πατρίδα του από το 1989. Έχει επίσης ανακοινώσει την πρόθεσή του να επηρεάσει την προεκλογική εκστρατεία της Ουγγαρίας και έχει απασχολήσει 2000 άτομα για το σκοπό αυτό. Η κυβέρνηση επιθυμεί να καταστεί νόμος το σχέδιό της” Stop Soros”. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ουγγαρία θα υποστεί επίθεση αφού έχει αντιταχθεί στον χρηματοδότη.

Οι Βρυξέλλες θα δείξουν ακόμη μια φορά την λύπη τους, επικρίνοντας το «αντιδημοκρατικό καθεστώς» που κυβερνά τη χώρα. Οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ουγγαρία θα διεξαχθούν στις 8 Απριλίου 2018. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας για τη διαφύλαξη της ανεξαρτησίας ενώ θα αντιμετωπίζονται οι προσπάθειες να ασκηθεί πίεση από τις ΗΠΑ μέσω των ΜΚΟ και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που υποστηρίζονται από το Σόρος.

Οι δραστηριότητες του Soros δεν είναι αρεστές επίσης στην Τσεχική Δημοκρατία. Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν κατηγόρησε τις ομάδες που συνδέονται με τον Σόρος ότι παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις του έθνους του. Ο χρηματοδότης παροτρύνει την ΕΕ να επιβληθεί στην Πολωνία και να την αναγκάσει να «διατηρήσει το κράτος δικαίου».

Το “δίκτυο Soros” έχει μεγάλη επιρροή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα θεσμικά όργανα. Ο σκανδαλώδης κατάλογος των συμμάχων του Σόρος περιλαμβάνει 226 βουλευτές από τους 751. Κάθε τρίτο μέλος – σκεφτείτε μόνο αυτό! Αν αυτό δεν είναι διαφθορά τότε τι είναι; Οι νομοθέτες που κυριαρχούν από το εξωτερικό χορεύουν στη μουσική του Σόρος.

Η Μόσχα έχει τη δική της ιστορία να ασχολείται με το δίκτυο. Το 2015, το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros χαρακτηρίστηκε από τη χώρα ως «ανεπιθύμητη οργάνωση» που ιδρύθηκε για να ενισχύσει την επιρροή των ΗΠΑ.

Θα ήταν πραγματικά αφελές να πιστεύουμε ότι ενεργεί μόνος του. Είναι κοινό μυστικό ότι η αμερικανική κυβέρνηση εμφανώς παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών χρησιμοποιώντας τον δισεκατομμυριούχο ως όχημα. Η Ευρώπη είναι ένας ανταγωνιστής των ΗΠΑ που πρέπει να αποδυναμωθεί. Η USAID και το δίκτυο Soros συχνά συνεργάζονται για την επιδίωξη κοινών στόχων. Τον Μάρτιο του 2017, έξι γερουσιαστές των ΗΠΑ υπέγραψαν επιστολή ζητώντας από το υπουργείο Εξωτερικών να εξετάσει την κρατική χρηματοδότηση των οργανώσεων που υποστηρίζονται από το Soros. Αλλά αυτές οι προσπάθειες δεν κατέληξαν πουθενά

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν σε μια σκληρή μάχη για την προστασία της ανεξαρτησίας τους. Η «αυτοκρατορία» του χρηματοδότη έχει σκοπό να κατακτήσει την Ευρώπη με δωροδοκίες και ανατρεπτικές ΜΚΟ. Αυτές οι χώρες και η Ρωσία αντιστέκονται στην ίδια απειλή. Ίσως γι ‘αυτό οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι τόσο δημοφιλείς μεταξύ πολλών πολιτικών της Ανατολικής Ευρώπης.