ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ


ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ
ΠΗΓΗ

Εισαγωγή.

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές. Ένας χρόνος πέρασε μετά το Σιωνιστικό πραξικόπημα στην πλατεία Maidan του Κιέβου. Ένας χρόνος γεμάτος απώλειες Ρώσων αμάχων και Ουκρανών στρατιωτών και μισθοφόρων του Κιέβου. Μια ολόκληρη χώρα βυθίστηκε στον διχασμό και την βία απλά και μόνο επειδή οι ΗΠΑ δεν ανέχονται την άρνηση της Ρωσίας να παραδώσει τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές στους παγκόσμιους τοκογλύφους όπως οι Rothschield, Rockefeller, Oppenheim, Sorros, Morgan κ.α. Φυσικά αυτό το πραξικόπημα έπρεπε να ντυθεί με μια ιδεολογία. Η πλέον πρόσφορη ¨ακραία” ιδεολογία στα πρώην κομμουνιστικά κράτη είναι ο “Εθνικισμός” καθώς εκεί τον κομμουνισμό τον έζησαν και δεν θέλουν να προσπαθήσουν πάλι να επιβιώσουν με ένα κιλό αλεύρι ανά επταμελή οικογένεια για τρεις μέρες όπως στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου. Στην Ουκρανία επιπλέον λόγω του λιμού από τον οποίο υπέφερε ο Ουκρανικός λαός – δηλαδή κυρίως οι Ρώσοι και οι Κοζάκοι αφού η μισή Ουκρανία αποτελείται από τα ιστορικά Ρωσικά εδάφη της Νέας Ρωσίας τα οποία οι κομμουνιστές επί Lenin “παραχώρησαν” στην Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Ουκρανίας – και των Σταλινικών διώξεων, ο αντικομμουνισμός είναι πολύ ισχυρός.

Προφανώς ο Εθνικισμός όταν διαθέτεις χρήμα όπως οι Σιωνιστές και πρόθυμους Ουκρανοχάζαρους συνεργάτες εύκολα εκφυλίζεται σε μια ακροδεξιά ρητορική μίσους απέναντι στον Ρωσικό λαό όπως συνέβη στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό μίσος ενός μικρού τμήματος των Ουκρανών, των κατοίκων της περιοχής της Γαλικίας στα σύνορα με την Πολωνία, πολλοί εκ των οποίων είναι Πολωνοεβραϊκής καταγωγής ειδικά στην περιοχή του Lviv. Περισσότερα για το θέμα θα διαβάσετε παρακάτω. Συνέβαλε φυσικά σε αυτό και η διεφθαρμένη κυβέρνηση του Yanukovych η οποία διαδέχθηκε την ακόμα πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Yulia Tymoshenko. Τελικά οι ΗΠΑ κατάφεραν να ανατρέψουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας χρησιμοποιώντας ως χρήσιμους ηλίθιους τους Ουκρανούς ακροδεξιούς που ανήκαν στον Δεξιό Τομέα, οποίος ήταν μια συνένωση των οργανώσεων “UNA-UNSO”, “White Hammer”, “SNA – Patriot of Ukraine” και “Trizyb”, του οποίου αρχηγός ήταν ο Yarosh. Θα αναφερθούμε διεξοδικά στον βίο, την πολιτεία και την καταγωγή όλων των πρωταγωνιστών της “πορτοκαλί” εξέγερσης στην Maidan.

 Εμείς πάντα με γνώμονα την αλήθεια και μέσα από την οπτική γωνία του αντικαπιταλιστικού Εθνικισμού έχουμε αναλύσει μέσα από άρθρα μας πως έχουν τα πράγματα στην Νέα Ρωσία. Αυτή τη φορά θα κάνουμε μια συνοπτική παρουσίαση όσων έχουν συμβεί και δεν σας τα λένε οι “άλλοι”. Τον λόγο που δεν σας τα λένε μπορείτε να τον σκεφθείτε μόνοι σας μετά από όλα όσα σας έχουμε κατά καιρούς αναφέρει!

Ιστορικό υπόβαθρο. (Μετάφραση από άρθρο Ρώσου συναγωνιστή)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ2(Ι) Ανατολική και δυτική Ουκρανία.

Η Ουκρανική γλώσσα προέκυψε ως μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στους υπόδουλους Ρώσους αγρότες και τους Πολωνούς γαιοκτήμονες. Οι ανώτερες τάξεις των Ρώσων στις κατεχόμενες από τους Πολωνούς περιοχές στην πλειοψηφία τους προτίμησαν να προσηλυτιστούν στον καθολικισμό και να μιλάνε Πολωνικά προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους. Αντίθετα οι περισσότεροι αγρότες παρέμειναν στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Ωστόσο, οι επαρχίες της Γαλικίας, προσηλυτίστηκαν βιαίως σε ένα πολύ ειδικό κλάδο του Χριστιανισμού, την “Γραικό-Ουνιτική Πίστη” (η οποία ανακαλύφθηκε από το Βατικανό γι αυτόν το σκοπό) η οποία συνομολογούσε την πίστη στον Πάπα ως ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη, αλλά άφηνε την Ορθόδοξη τελετουργία σχεδόν άθικτη. Έτσι πρωτοεμφανίστηκε ο διαχωρισμός μεταξύ “δυτικών” και “ανατολικών” Ουκρανών και έγινε ακόμα βαθύτερη μετά την προσάρτηση τριών επαρχιών της Γαλικίας και της Πολωνίας από την Αυστριακή Αυτοκρατορία.

Κάποιοι Ουκρανοί και Λευκορώσοι Ουνίτες (Καθολικοί) που ζούσαν στην Πολωνο-Λιθουανική συνομοσπονδία, βρέθηκαν στην Ρωσική Αυτοκρατορία και επέστρεψαν στην “μητρική τους πίστη” από τις Τσαρικές αρχές. Οι δυτικοί έπεσαν θύμα της μανιώδους αντιρωσικής προπαγάνδας των Αυστριακών. Όταν οι δυτικοί Ουκρανοί, προσπαθούσαν να πάρουν γη και άλλα δικαιώματα, και όταν περιστασιακά επαναστατούσαν εναντίον των γαιοκτημόνων τους, καταπιέζονταν αυστηρά και ενθαρρύνονταν να πάνε στα Ανατολικά και να πάρουν το Κίεβο αντί να ζητούν δικαιώματα. Αυτή ήταν η Αυστριακή έκδοση της “διείσδυσης προς ανατολάς”.

Για εμάς τους Ρώσους, η Ουκρανική γλώσσα ακούγεται κάπως αστεία, κάτι σαν ομιλία παιδιού, αρκετά πρωτόγονη στην ουσία της. Από το 1991, έχουν διεισδύσει ειδικοί οι οποίοι εμπλουτίζουν την Ουκρανική γλώσσα με πολλά ξένα γλωσσικά δάνεια. Τα δυτικά Ουκρανικά έχουν πολλές Γερμανικές, Ουγγρικές και Λατινικές λέξεις και είναι πιο δυσνόητα. Κάποιοι Καναδοί απόγονοι Αυστρο – Ουκρανών έχουν αναμιχθεί σε αυτήν την προσπάθεια. Στα τέλη του δεκάτου ενάτου αιώνα και στις αρχές του εικοστού, οι Ρωσικές αρχές έκαναν το καλύτερο δυνατό για να ενθαρρύνουν την αποίκιση των δυτικών επαρχιών της Αυτοκρατορίας, παρέχοντας στους αποίκους μεγάλα αγροτεμάχια, άτοκα δάνεια, φοροαπαλλαγές κλπ. Αντίθετα οι Αυστριακοί προσπάθησαν να εκδιώξουν τους “ανεπιθύμητους” Ουκρανούς, τους Τσέχους, τους Σλοβάκους και τους άλλους Σλαβικούς πληθυσμούς στην Βόρειο Αμερική.

(ΙΙ) Γαλικία.

Πρέπει να ειπωθεί ότι οι περισσότεροι Ουκρανοί της Γαλικίας, (οι οποίοι για αιώνες ζούσαν υπό βαριά ξένη κυριαρχία, πρώτα εντός του Πολωνικού Βασιλείου, μετά εντός της Αυστριακής και αργότερα εντός της Αυστρο-Ουγγρικής αυτοκρατορίας), έγιναν η πιο ατυχής εθνική ομάδα. Η πιο κοινή ονομασία που τους απέδιδαν οι Πολωνοί αφέντες τους ήταν η υποτιμητική λέξη “bydlo” που σήμαινε “βοϊδόσχημος” δηλαδή ο έχων σχήμα βοδιού! Πιστεύω ότι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι τόσο επιθετικοί και φιλοχρήματοι.

Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, συχνά δωροδοκούνται εύκολα. Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι Γερμανικές αρχές κατοχής εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν πόσο φθηνά οι συνεργάτες τους από την Γαλικία πουλούσαν τις υπηρεσίες τους. Βασικά σε πολλές περιπτώσεις συνεργαζόντουσαν για το τίποτα, παίρνοντας μόνο τα ρούχα από τους αμέτρητους Πολωνούς και Εβραίους που σκότωναν στις νεοδημιουργούμενες περιοχές Distrikt Galizien και Reichskommissariat Ucraine. Ήταν πάντοτε περισσότερο “Ουκρανοί” και “Εθνικιστές” από όσους ήταν παραδοσιακά υπό την Ρωσική διοίκηση και παρόλα αυτά πολλοί από αυτούς κατάφεραν να φθάσουν στην κορυφή και να γίνουν γερουσιαστές, στρατηγοί, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί κλπ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ3Maidan – Πρόσωπα και καταστάσεις.

Όλοι γνωρίζουν ότι το φιλοδυτικό πραξικόπημα που συνέβη στην Ουκρανία ξεκίνησε από την εξέγερση των Ουκρανών δήθεν πατριωτών και Εθνικιστών στην πλατεία Maidan (ανεξαρτησίας) του Κιέβου. Όμως ποιοι ήταν οι εμφανείς ή αφανείς ηγέτες και διαμορφωτές αυτής της εξέγερσης; Πάμε να δούμε.

Petro Poroshenko (μητρώνυμο Valtsman)Εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Ουκρανίας. Ολιγάρχης και επονομαζόμενος ως “βασιλιάς της σοκολάτας” επειδή έχει την Roshen μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες γλυκισμάτων στην Ευρώπη. Επίσης η αυτοκρατορία του περιέχει βιομηχανίες αυτοκινήτων και λεωφορείων, ναυπηγεία, τηλεοπτικούς σταθμούς και πολλές άλλες επιχειρήσεις.

Vitali Klitschko (μητρώνυμο Etinzon). Πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών στην πυγμαχία και νυν δήμαρχος του Κιέβου. Είναι Εβραϊκής καταγωγής και από τον πατέρα του και εμφανίζεται με ύφος ομοφυλόφιλου σε πρωτοσέλιδα περιοδικών. Η γιαγιά του Klitschko ονομαζόταν Tamara Efimovna Etinzon.

Oleksandr Turchinov (μητρώνυμο Kogan). Εβραϊκής καταγωγής και “ιερέας” της Σαϊεντολογίας (Scientology). Το 50% των Ουκρανών πιστεύουν ότι είναι ομοφυλόφιλος ενώ έχει ταχθεί υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων! Είναι πρώην κομμουνιστής και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη διότι ως διευθυντής της SBU (Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας) εξαφάνισε στοιχεία που ενοχοποιούσαν την Tymoshenko και τον αρχιμαφιόζο Semion Mogilevich.

Arseniy Petrovych Yatsenyuk (μητρώνυμο Buckeye). Εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Ουκρανίας.

Yulia Tymoshenko (μητρώνυμο Celia Kapitelman). Εβραϊκής καταγωγής αρχηγός της αντιπολίτευσης, καταδικασμένη για απιστία προς το δημόσιο και κατάχρηση εξουσίας. Υπήρξε η κύρια πολιτική εκπρόσωπος της “πορτοκαλί επανάστασης” με την οποία επιχειρήθηκε η πρώτη συνταγματική εκτροπή της χώρας. Ο παππούς της ονομαζόταν Avraaam Kelmanovich Kapitelman.

Oleh Tyahnybok (μητρώνυμο Frotman). Ο αρχηγός του ακροδεξιού “φιλοναζιστικού” κόμματος Svoboda. Επίσης Εβραϊκής καταγωγής, αν και στα παραληρήματα φυλετικού μίσους που εξαπολύει, δεν διστάζει να συμπεριλάβει και τον ίδιο του τον λαό. Άλλωστε για τους Σιωνιστές τοκογλύφους ακόμα και οι απλοί πολίτες, Εβραϊκής καταγωγής, είναι αναλώσιμοι προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Ας δούμε τι έχει πει σε μια ομιλία για τους μαχητές του Stepan Bandera:

Δεν φοβήθηκαν και δεν πρέπει να φοβηθούμε. Πήραν τα αυτόματα όπλα τους στην πλάτη, πήγαν στο δάσος και πολέμησαν εναντίον των Μοσχοβιτών, των Γερμανών, των Εβραίων και των άλλων καθαρμάτων που ήθελαν να μας κλέψουν το Ουκρανικό κράτος”

Dmytro Yarosh (μητρώνυμο Avdimou)Εβραϊκής καταγωγής και Χασιδιστής. Ο αρχηγός της παραστρατιωτικής οργάνωσης δεξιός τομέας. Φανατικός φιλοσιωνιστής, έμπλεος φυλετικού μίσους για τους Ρώσους. Ο Δεξιός Τομέας, εκπαιδευμένος από Αμερικανούς στρατιωτικούς έφερε το βάρος των δολοφονικών επιθέσεων απέναντι σε αντιφρονούντες πολίτες και αστυνομικούς της ρωσόφιλης Berkut (Χρυσαετοί). Το γεγονός ότι ελέγχεται απολύτως από τους Σιωνιστές, αποκαλύπτεται από την τηλεφωνική συνομιλία του Yarosh με τον Αρχιραββίνο Moses η οποία διέρρευσε και στην οποία ειπώθηκαν τα εξής:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ6Moses: Είναι ώρα να σπρώξεις την κατάσταση Dmytro. Με κάλεσαν από την Ρωσία (προφανώς ολιγάρχες συνεργάτες των Σιωνιστών) και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την εξέλιξη της κατάστασης στην Κριμαία, καθώς δεν δέχονται την παθητικότητά σου. Είναι ώρα να σπρώξεις την κατάσταση Dmytro, καταλαβαίνεις;

Υarosh: Ναι τι πρέπει να κάνω;

Moses: Πόσα όπλα έχουν οι δικοί σου;

Υarosh: Γύρω στα 17-20 αυτόματα και καμιά 50αριά πιστόλια, κάνα δύο χειροβομβίδες όχι πολλές αφού δεν υπάρχει χρηματοδότηση.

Moses: Έτσι είναι. Μίλησε επίσημα με την κυβέρνηση και ζήτα να ανοίξουν τις αποθήκες όπλων υπό το πρόσχημα της δημόσιας ασφάλειας. Σύντομα θα τα χρειαστείς.

Υarosh: Για πού;

Moses: Αυτά δεν λέγονται τηλεφωνικά, αλλά κράτα τους μαχητές σου έτοιμους, μπορεί σύντομα να χρειαστεί να πάνε ανατολικά. (!)

Υarosh: Μπορώ να έρθω να σε βρω;

Moses: Ναι αλλά όχι μετά τις 7 το βράδυ.”

Αυτή η συζήτηση καταγράφηκε στις 5 Μάρτη και ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά μετά διαγράφηκε μαζικά από το internet. ‘Ομως στις 7 Μάρτη στις 11 το πρωί ο Dmytro Yarosh εμφανίστηκε στην Ουκρανική κυβέρνηση και ζήτησε να ανοίξει το κυβερνητικό οπλοστάσιο για της δυνάμεις “αυτοάμυνας” του Δεξιού Τομέα.

Ο Abe Foxman γράφει στην Huffington Post: “Ο Dmitro Yarosh, ηγέτης του Δεξιού Τομέα, συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El, και του είπε ότι το κίνημά τους απορρίπτει τον αντισημιτισμό και την ξενοφοβία και δεν θα την ανεχτεί. Είπε ότι σκοποί τους ήταν μια δημοκρατική Ουκρανία, μια κυβέρνηση διαφάνειας, το τέλος της διαφθοράς και ισότιμη διαχείριση για όλες τις εθνικές ομάδες.” (Σημείωση: την ισότιμη μεταχείριση των Ρώσων την είδαμε στην απαγόρευση της Ρωσικής γλώσσας, στα δολοφονημένα βρέφη και στα καμένα σπίτια του Ρωσικού λαού των νοτιοανατολικών επαρχιών της χώρας.)

Ο Abe έκλεισε με αυτό: “Ο Πρωθυπουργός Arseniy Yatsenyuk, μαζί με τον ηγέτη του UDAR, Vitaly Klichko, έφερε το Svoboda στον συνασπισμό της αντιπολίτευσης το 2012. Tώρα, έχοντας φέρει το Svoboda στην κυβέρνηση, πήγε στον Πρωθυπουργό Yatsenyuk για να εξασφαλίσει ότι ο αντισημιτισμός δεν θα γίνει ανεκτός και ότι οι δημοκρατικοί κανόνες θα τηρηθούν για αυτό. Στέλνοντας αυτό το μήνυμα στον λαό της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή, ο πρωθυπουργός θα καθησυχάσει την εβραϊκή κοινότητα και θα δώσει ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Οδηγώντας τους εθνικιστές της Ουκρανίας να υιοθετήσουν το μονοπάτι του Μητροπολίτη Sheptytsky θα είναι μια τεράστια δοκιμή για τη δημοκρατική εξέλιξη της Ουκρανίας και ένα σημαντικό βήμα μπροστά για τη χώρα. Εάν επιτευχθεί, το μέλλον της εβραϊκής κοινότητας στην Ουκρανία μπορεί να είναι λαμπρό, και όχι δυσοίωνο.”

Ισραηλινοί μισθοφόροι – Ο “Δέλτα”.

Ακολουθεί η μετάφραση ενός άρθρου το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου διαδικτυακά και εμείς το είδαμε στoν Αγγλόφωνο ιστότοπο της Ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, καθώς και στο Αγγλόφωνο Ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Press TV.

«Αναφορές Ισραηλινών ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρώην Ισραηλινοί στρατιώτες έπαιξαν ρόλο-κλειδί στην οργάνωση των βίαιων οδομαχιών με τις κυβερνητικές δυνάμεις στην Ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο. Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύθηκαν από τις εφημερίδες Haaretz και Times του Ισραήλ, την Παρασκευή, ένας βετεράνος του Ισραηλινού στρατού ταυτοποιημένος ως “Δέλτα” καθοδηγούσε μια μονάδα οδομαχιών στο Κίεβο.

Η μονάδα αποκαλείται “Τα Κυανά Κράνη της Maidan”, αποτελούνταν από μια ομάδα 40 ανδρών και γυναικών, συμπεριλαμβανομένων και Ισραηλινών βετεράνων του στρατού. Οι αναφορές προσθέτουν ότι συνδεόταν ευθέως με υπερεθνικιστικές ομάδες. Οι αναφορές λένε ότι ο Δέλτα, ένας γεννημένος στην Ουκρανία πρώην Ισραηλινός στρατιώτης, χρησιμοποίησε τις μαχητικές δεξιότητες που απέκτησε στο Ισραηλινό τάγμα αναγνώρισης Shualei Shimshon της ταξιαρχίας πεζικού Givati έτσι ώστε να ανέβει ιεραρχικά μέσα στις τάξεις των μαχητών του Κιέβου.

Σύμφωνα με τον Δέλτα, οι κυανόκρανοι αποτελούνταν από 35 άνδρες και γυναίκες που καθοδηγούνταν από πέντε βετεράνους Ισραηλινούς στρατιώτες. Οι αναταραχές ξεκίνησαν όταν τον Νοέμβριο του 2013 ο έκπτωτος πρόεδρος Victor Yanukovych, αποσύρθηκε από την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Ε.Ε προκειμένου να διατηρήσει στενότερους δεσμούς με τη Ρωσία. Στις αρχές Φεβρουαρίου ένα τετράλεπτο video, ανέβηκε στο you tube από έναν ανώνυμο χρήστη, στο οποίο η αξιωματούχος των ΗΠΑ Victoria Nuland και ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Κίεβο, Goeffrey Pyatt, συζητούσαν περί το ποιοι από τους ηγέτες της Ουκρανικής αντιπολίτευσης θα συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση.»ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ7

Στην Ισραηλινή εφημερίδα Haatzet ο Δέλτα δηλώνει τα εξής:

“Δεν ανήκω στο Svoboda αλλά παίρνω εντολές από αυτούς. Ξέρουν ότι είμαι Εβραίος, Ισραηλίτης και βετεράνος του Ισραηλινού στρατού και με αποκαλούν αδερφό.” Και συνεχίζει: “Αυτά που λένε για το Svoboda είναι υπερβολικά, αυτό το γνωρίζω στα σίγουρα. Δεν μου αρέσουν επειδή είναι ασυνεπείς σε αυτά που λένε, όχι επειδή υπάρχει θέμα αντισημιτισμού.” Και προσθέτει: “Τα περί αντισημιτισμού είναι αηδίες. Δεν είδα καμιά εκδήλωση αντισημιτισμού στις διαδηλώσεις και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου ήταν ένας από τους λόγους που εντάχθηκα στο κίνημα. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι οι Εβραίοι νοιάζονται.” Ακόμα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μερικοί Εβραίοι συμπατριώτες του τον κριτικάρουν που συνεργάζεται με το Svoboda και τον ρωτάνε αν αντί να τον χαιρετούν λέγοντας “Shalom” έπρεπε να του λένε : “Sieg Heil”. Απαντά ότι το βρίσκει γελοίο.”

Ακόμα και σήμερα το ισραηλινό τάγμα “Matilan” μάχεται στο πλευρό των Ουκρανών!

Οι Ραββίνοι.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ11Μεγάλο ρόλο στην εκδήλωση της εξέγερσης στην πλατεία Maidan έπαιξαν και οι Ραββίνοι οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στους Ουκρανούς “ναζί” στα οδοφράγματα! Oι Ραββίνοι ως καθοδηγητές της Εβραϊκής κοινής γνώμης και ως εκ τούτου της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης, ήταν οι κύριοι εμπνευστές της επίσημης επιστολής της Εβραϊκής κοινότητας της Ουκρανίας στον πρόεδρο Putin, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“… Προσπάθησαν να μας φοβίσουν (και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους) με τους “Μπαντεριστές” και τους “Φασίστες” προσπαθώντας να μας αποσπάσουν τα ηνία της Ουκρανικής κοινωνίας με επικείμενα Εβραϊκά πογκρόμ. Ναι είμαστε ενήμεροι για το γεγονός ότι η αντιπολίτευση και οι δυνάμεις της κοινωνικής διαμαρτυρίας που διασφαλίζουν τις αλλαγές προς το καλύτερο αποτελούνται από διαφορετικές ομάδες. Περιλαμβάνουν και εθνικιστικές ομάδες, αλλά ακόμα και οι πιο περιθωριακές από αυτές δεν τολμούν να δείξουν αντισημιτισμό ή ξενοφοβία. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολύ λίγοι εθνικιστές μας είναι απολύτως ελεγχόμενοι από την κοινωνία μας και την νέα Ουκρανική κυβέρνηση κάτι που δεν μπορεί κανείς να το ισχυριστεί για τους Ρώσους ναζιστές που ενθαρρύνονται από τις υπηρεσίες σας …”

Χαρακτηριστική η δήλωση του αρχιραββίνου Yaakov Dov Bleich: “Υπάρχει ένα δεξιό κόμμα το Svoboda, το οποίο δεν είναι επικίνδυνο και ακραίο όπως η Χρυσή Αυγή και το Jobbik”!

Ποιοι χρηματοδοτούν την σφαγή στην Νέα Ρωσία.ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ22

Είναι γνωστό ότι ο πόλεμος θέλει χρηματοδότηση. Ας δούμε τώρα ποιοι είναι τα αφεντικά για τους οποίους δουλεύουν οι μισθοφόροι στην Ουκρανία.

Igor Kolomoisky. Εβραϊκής καταγωγής από την νοτιοανατολική Ουκρανία και συγκεκριμένα από το Dnipropetrovsk (πόλη στις όχθες του Δνείπερου). Έχει διπλή υπηκοότητα, Ουκρανική και Ισραηλινή, ολιγάρχης και μαφιόζος. Είναι ιδιοκτήτης τραπεζών, ορυχείων, αεροπορικών εταιρειών και εταιρειών διανομής φυσικού αερίου. Αποτελεί το νέο αφεντικό της νοτιοανατολικής Ουκρανίας. Θεωρείται ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ουκρανία μετά τους “ομοεθνείς” του Rinat Akhmetov και Viktor Pinchuk.

Ο Kolomoisky είναι επιφανής υποστηρικτής της Εβραϊκής κοινότητας της Ουκρανίας και πρόεδρος της Ένωσης Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ουκρανίας. Το 2010 του είχε ανακυρηχθεί πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων.

Είναι ο κύριος χρηματοδότης των ταγμάτων:

(1) Aidar: Τάγμα αποτελούμενο κυρίως από Ισλαμιστές και Ισραηλινούς στις τάξεις του οποίου βρίσκονται και πολλοί αναρχικοί και αντιφασίστες. Σύμφωνα με την Διεθνή Αμνηστία το συγκεκριμένο τάγμα εμπλέκεται σε μαζικούς βιασμούς, βασανιστήρια, εκβιασμούς, δολοφονίες, κλοπές και απαγωγές Ρώσων και φιλορώσων πολιτών. Ανεπίσημες πληροφορίες μιλούν και για “τελετουργικές” δολοφονίες σαν κι αυτές που συνέβησαν κατά την Κομμουνιστική τρομοκρατία τα έτη 1917 – 1922!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ77Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Grisha Faivorov ο οποίος είναι Ισραηλινός και πολέμησε μέσα από τις τάξεις της ταξιαρχίας Golani, του πεζικού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και μας λέει ότι όπως και αρκετοί Ισραηλινοί, κατετάγη στο τάγμα Aidar. Στην συνέντευξή του ο Faivorov λέει χαρακτηριστικά ότι: «Μας λένε «Ναζί», αλλά αυτοί οι «Ναζί» θεωρούν τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (Israel Defence Forces) ένα θαύμα, ως παράδειγμα προς μίμηση. Κάθονται δίπλα μου και μου ζητάνε να τους μιλήσω για τον IDF».

Επίσης στο πλευρό των Ουκρανών “ναζί”, μάχεται το τάγμα ειδικών δυνάμεων “Matilan” το οποίο διοικείται από εν ενεργεία αξιωματικό των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF: Ιsrael Defence Forces) και ο οποίος καλεί όλους τους Εβραίους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ουκρανία, ικανούς να φέρουν όπλο, να καταταχθούν στο τάγμα του και να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων. Μάλιστα λέει ότι η Ουκρανία είναι η πατρίδα τους και οφείλουν να την προστατέψουν.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ88(2) Azov: Το γνωστό Ιουδαιο-μπαντερικό τάγμα που δολοφονεί γυναικόπαιδα στην Νέα Ρωσία.

(3) Dnepr1 Battalion, Dnepr 2 Battalion και Donbass Volunteers Battalion.

(4) Dnipro Battalion: Υπολογίζεται ότι γι αυτό το τάγμα ξόδεψε άνω των 10.000.000 δολαρίων.

Arsen Αvakov. Υπουργός εσωτερικών της Ουκρανίας, τυπικά αρμενικής καταγωγής. Τραπεζίτης και πρώην καταζητούμενος για το αδίκημα της παράνομης αγοραπωλησίας ακινήτων. Ο Δεξιός Τομέας απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει καθώς τον θεωρούσε βασικό υπαίτιο της εκτέλεσης του ψυχοπαθούς σαδομαζοχιστή, δολοφόνου και «σκληροπυρηνικού» ακροδεξιού Oleksandr Muzychko. Κύριος χρηματοδότης της Ουκρανικής Εθνοφυλακής.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ12Oleh Valeriovich Lyashko. Ουκρανός πολιτικός, δημοσιογράφος και ηγέτης του Δεξιού Ριζοσπαστικού Κόμματος, είναι τυπικά το «αφεντικό» του τάγματος AZOV. Ο Lyashko όχι μόνο είναι ομοφυλόφιλος, αλλά παραδέχεται σε ένα παλαιό video (17 χρόνια πίσω) ότι κατάφερε να ανέλθει στην πολιτική του καριέρα, μέσω της σεξουαλικής του συνεύρεσης με υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος εκείνης της εποχής! Οι σεξουαλικές τους περιπτύξεις, αν και αναφέρονται λεπτομερώς, δεν έχουν σημασία… Επίσης οι δάσκαλοί του αναφέρουν ότι από μικρός ήταν κλέφτης, αλητάκι και παλιάνθρωπος.

Επίλογος

Τα παραπάνω αποτελούν μια συνοπτική παρουσίαση των προσώπων και των καταστάσεων στις οποίες αυτά εμπλέκονται στην Νέα Ρωσία. Δεν πρόκειται για κάποιο ιδεολογικό άρθρο αλλά για μια απλή, συνοπτική και απολύτως αληθινή παρουσίαση της πραγματικότητας. Δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση τον απλό Εβραϊκό λαό υπεύθυνο, επειδή μια μειοψηφία Σιωνιστών στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία θυσιάζοντας αν χρειαστεί και έναν μεγάλο αριθμό “δικών της” ανθρώπων. Ο Σιωνισμός είναι ένας ιδεολογικός προσδιορισμός και όχι φυλετικός αφού συμπεριλαμβάνει ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων και φυσικά και Έλληνες!

Ας μην ξεχνάμε ότι οι Σιωνιστές επιδίωξαν πολιτικά τις διώξεις των ομοεθνών τους στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία με σκοπό την μαζική μετανάστευση του Εβραϊκού λαού προς το υπό δημιουργία κράτος του Ισραήλ. Ο Γερμανοεβραίος Hjalmar Schacht ως υπουργός οικονομικών του Γ’ Ραϊχ μαζί με τους Σιωνιστές τραπεζίτες διευκόλυναν οικονομικά την μετανάστευση των διωκόμενων Εβραίων προς την γη της Παλαιστίνης ενώ το παγκόσμιο Εβραϊκό εμπάργκο στα Γερμανικά προϊόντα είτε έφερε είτε «δικαιολόγησε» την επιθυμητή από τους Σιωνιστές βίαιη αντίδραση της Γερμανίας προς τον απλό Εβραϊκό λαό.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ56Ως Εθνικιστές και Αντικαπιταλιστές δηλώνουμε εχθροί του Σιωνισμού , καθώς ο Σιωνισμός αποτελεί μια επιθετική, ιμπεριαλιστική και βίαιη μορφή ψεύτικου εθνικισμού, που δεν έχει τίποτα κοινό με τον δικό μας Εθνικισμό ο οποίος στοχεύει στην υπεράσπιση της βιολογικής και πολιτιστικής ταυτότητας του λαού μας καθώς και στην αξιοπρεπή του διαβίωση.

Θα χαρούμε πολύ αν υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση στα παραπάνω με γεγονότα κι όχι με δήθεν ιδεολογικές ασυναρτησίες από παρακμιακούς “μπαξέδες” της ακροδεξιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγάπη του δεξιού τομέα της Ουκρανίας στον Σιωνισμό, και η στήριξη τους απο τους αναρχικούς της Ελλάδος771) ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!
2) Επικεφαλής Εβραϊκής στρατιωτικής πτέρυγας: “O πόλεμος των Ουκρανών στο Donbass είναι ιερός για όλον τον Ιουδαϊκό λαό”
3) Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.
4)Οι Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές άνοιξαν μια συναγωγή!!
5) ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ66316) ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FSA (ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
7) Αμερικανός πεζοναύτης ομολογεί την στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ στη Νέα Ρωσία!
8) John McCain σε επίσκεψη του στον ουκρανικό στρατό: Πούτιν δεν θα νικήσεις ποτέ τον λαό της Ουκρανίας
9 Ο ηγέτης του ‘Δεξιού Τομέα’ κάνει έκκληση σε ισλαμιστή τρομοκράτη
10) ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ CIA!
11) ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΨΕΥΤΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ
12) Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ.
13) ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ: «ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ»
14) ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
15) «Απ’ το Βελιγράδι στο Donbass» συνέντευξη με Σέρβους εθελοντές
16) Πούτιν: Η CIA παρακολουθούσε στενά την Ουκρανία το 2014
17) Οι Antifa της Ελλάδας ταυτίζονται με τους ψευτοΝαζί της Ουκρανίας, τις FEMEN, τον Soros, τους Σιωνιστές και το ΝΑΤΟ. 
18) Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»
19) Η αγάπη του δεξιού τομέα της Ουκρανίας στον Σιωνισμό, και η στήριξη τους απο τους αναρχικούς της Ελλάδος
20) Μόσχα: «Η Ουκρανία πίσω από την επίθεση στις ρωσικές βάσεις στη Συρία»