Οι καταχρεωμένες ΗΠΑ, εκβιαζόμενες από Σιωνιστές τοκογλύφους ψάχνουν αφορμή να επιτεθούν στη Συρία


Οι καταχρεωμένες ΗΠΑ, εκβιαζόμενες από Σιωνιστές τοκογλύφους ψάχνουν αφορμή να επιτεθούν στη Συρία

Ολμπράιτ: Το τίμημα του θανάτου των 500 000 παιδιών άξιζε

Αυτοί που σκότωσαν 576000 μωρά στο Ιράκ για να αρπάξουν τα πετρέλαια των Ιρακινών και που είπαν ότι ΑΞΙΖΕ να πεθάνουν τόσα παιδιά…παρόλο που δεν υπήρχε ίχνος πυρηνικών όπλων … πιστεύετε ότι θα είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να σκοτώσουν 20-50-100-1000-5000 μωρά Σύριων για να αρπάξουν τα πετρέλαια της Συρίας; Αυτοί που προκάλεσαν την καταστροφή του ΙΡΑΚ έχοντας δήθεν αποδείξεις για ύπαρξη πυρηνικών όπλων … θα ντρεπόντουσαν να κατασκευάσουν πλαστές αποδείξεις χρήσης χημικών όπλων ;

Έχοντας κερδίσει τον πόλεμο ο Άσαντ με τους Ρώσους … θα είχε τον παραμικρό λόγο να ρίξει χημικά σε άμαχους χωρίς στρατηγικό ή επικοινωνιακό συμφέρον;

Οι καταχρεωμένες ΗΠΑ, εκβιαζόμενες από Σιωνιστές τοκογλύφους ψάχνουν αφορμή να επιτεθούν στη ΣυρίαΟ ένοχος για κάθε έγκλημα … βρίσκεται πολύ εύκολα …αρκεί να σκεφτούμε ΠΟΙΟΣ έχει άμεσο συμφέρον να πιστέψουν τα πρόβατα της Δύσης ότι ο Άσαντ είναι κακός και σκοτώνει μωρά παιδιά με χλώριο …που αγοράζει από το εμπόριο….ακριβώς όπως θα μπορούσαν να κάνουν και οι μισθοφόροι του Ισραήλ.

Ποιος ψάχνει αφορμή να επιτεθεί στη Συρία και να σκοτώσει τον Άσαντ που τόσο αντιστάθηκε στο Κτήνος του Σιωνισμού;
Για πολλοστή φορά η καταχρεωμένη υπερδύναμη που λέγεται ΗΠΑ , εκβιαζόμενη από τους Σιωνιστές τοκογλύφους …ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για να μεγαλώσει η αυτοκρατορία των τοκογλύφων. Ο κόσμος για πολλοστή φορά θα μισήσει γενικά τους Αμερικανούς γιατί φυσικά αγνοεί ότι τις αποφάσεις για όλα τα εγκλήματα των ΗΠΑ τις έλαβαν στην πραγματκότητα… μη Αμερικανοί.

Ένας ακόμα Αραβικός λαός … που είχε την τύχη-ατυχία να διαθέτει φυσικούς πόρους και να αντιστέκεται στους αιμοδιψείς Σιωνιστές πληρώνει πολύ ακριβά την περηφάνια του.

Στην Ελλάδα μας έκαναν να υπερηφανευόμαστε μόνο για τις θυσίες που κάναμε υπηρετώντας τους τοκογλύφους και τη Νέα Τάξη. Όποτε πήγαμε να κοντράρουμε τα ξένα αφεντικά …πληρώσαμε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλάβουμε ποτέ …γιατί πληρώσαμε και ποιοι ευθύνονταν γι’αυτό.