Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.


Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.3Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.

Στη Συρία , οι μισθοφόροι της Δύσης … κατέστρεφαν εργοστάσια και πουλούσαν τον εξοπλισμό τους ώστε η ανεργία να οδηγήσει τους νέους να ενταχθούν στους μισθοφορικούς στρατούς της Δύσης. Για να οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη απόγνωση …κατέστρεφαν ακόμα κι εργοστάσια τροφίμων κι εργοστάσια γάλακτος.

Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.4

Στη Συρία έγιναν αμέτρητες επιθέσεις μισθοφόρων εναντίον αμάχων που οι Δυτικοί προσπάθησαν να αποδώσουν στην κυβέρνηση …κατά το γνωστό μοτίβο … «Ο Άσαντ δολοφονεί τους συμπολίτες του” …όπως δήθεν έκανε ο Καντάφι, ο Σαντάμ, ο Μιλόσεβιτς, o Γιανουκόβιτς κοκ. Το σενάριο είναι συγκεκριμένο. Οργανώνουν μία διαδήλωση από αντιφρονούντες που πάντα υπάρχουν σε κάθε χώρα, πράκτορες που παριστάνουν τους διαδηλωτές αρχίζουν τα επεισόδια, η αστυνομία ρίχνει δακρυγόνα και μερικοί πράκτορες ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν αθώους διαδηλωτές ώστε αυτοί να πιστέψουν ότι το έκανε η αστυνομία…ο «φασίστας», «δικτάτορας» ηγέτης που πρέπει να ανατραπεί. Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.Την διασπορά ψευδών ειδήσεων αναλαμβάνουν ραδιοφωνικοί σταθμοί του Soros και της CIA (Radio Free Europe, Radio Liberty) από τους οποίους οι «αντιστεκόμενοι» μαθαίνουν για τα «εγκλήματα» του καθεστώτος που τους κρύβουν τα κρατικά ΜΜΕ και λαμβάνουν οδηγίες για νέες κινητοποιήσεις. Εννοείται ότι το ψέμα πάει σύννεφο αλλά ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο έχει εξελιχθεί η Νέα Τάξη και πόσο άριστα οργανωμένη είναι να προκαλεί «αυθόρμητες επαναστάσεις».

Οι Δυτικοί κατά τον 2οΠΠ … έκαναν παρόμοια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων προκειμένου να τους αναγκάσουν να πολεμήσουν εναντίον των Γερμανών και να επιρρίψουν τις ευθύνες σ’ αυτούς.
Πράκτορες των Δυτικών με προβοκάτσιες εναντίον των Γερμανών προκαλούσαν μαζικές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών με τη γνωστή αναλογία στα αντίποινα για κάθε έναν Γερμανό νεκρό …50 έως 100 εκτελέσεις.

Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.5

Ουδέποτε δεν αισθάνθηκε την ανάγκη έστω ένας από αυτούς τα αντάρτες να αναλάβει την ευθύνη ενός φόνου και να γλιτώσουν 100 αθώοι από το απόσπασμα.Κάποιοι από αυτούς τους πληρωμένους δολοφόνους … τιμήθηκαν ως ήρωες και έλαβαν παχυλές συντάξεις …χωρίς βέβαια να μαθευτεί σε ποιες προβοκάτσιες είχαν εμπλακεί και πόσες εκτελέσεις αθώων πολιτών προκάλεσαν.
Οι Δυτικοί γέμισαν την Ελλάδα πλαστά χαρτονομίσματα άνευ αξίας , αφαιρώντας τις περιουσίες, τα πραγματικά χαρτονομίσματα και τον χρυσό από τους Έλληνες ώστε η φτώχεια να τους εξοργίσει πάλι εναντίον των Γερμανών.

Οι Δυτικοί προέβησαν επίσης σε ναυτικό αποκλεισμό της Ελλάδας ώστε να μην είναι δυνατή η προμήθεια τροφίμων , σιτηρών κλπ προκειμένου η πείνα επίσης να οδηγήσει σε εξέγερση εναντίον των Γερμανών.

http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=403464
http://archive.is/AYR5i

Στη Συρία , η Δύση κατέστρεφε εργοστάσια ώστε η ανεργία να οδηγήσει νέους να ενταχθούν στο ISIS.2Εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί …αλλά οι κυβερνήσεις μας ήταν ανέκαθεν πράκτορες των Άγγλων … και φυσικά δεν πλήρωσε ποτέ κανένας γι’ αυτά τα «συμμαχικά» εγκλήματα.
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων πρακτικά τα έκαναν οι σύμμαχοι κι όχι οι Γερμανοί …αψηφώντας το κόστος σε ανθρώπινες ζωές για να παίξουν με το μυαλό και την αγανάκτησή μας .
Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στη Συρία. Προκάλεσαν τα πάνδεινα στο λαό … ισοπέδωσαν ολόκληρες πόλεις, υποχρέωσαν τον λαό να πεινάσει και να διψάσει του, τον άφησαν χωρίς φάρμακα, τους έριξαν μέχρι και χημικά κι όλα αυτά τα εγκλήματα που έκαναν οι Δυτικοί προσπάθησαν να τα αποδώσουν στην κυβέρνηση του Άσαντ.

Το ίδιο κάνουν με τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, του Ιράν , της Βενεζουέλας κλπ … Προσπαθούν να προκαλέσουν πλήγμα στις οικονομίες αυτών των χωρών, τεχνητή έλλειψη αγαθών ώστε η τεχνητή δυσαρέσκεια να αφαιρέσει ψήφους από τις κυβερνήσεις και να ενδυναμώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης που φυσικά δεν είναι παρά πράκτορες των ξένων συμφερόντων.