Υποκινούμενες επαναστάσεις σε πρώην Σοβιετικές χώρες προκειμένου αποτινάξουν τον ζυγό της Ρωσίας!


Υποκινούμενες επαναστάσεις σε πρώην Σοβιετικές χώρες προκειμένου αποτινάξουν τον ζυγό της Ρωσίας!Υποκινούμενες επαναστάσεις σε πρώην Σοβιετικές χώρες προκειμένου αποτινάξουν τον ζυγό της Ρωσίας!

Θυμάστε πόσες «αυθόρμητες» κι «εθνικο-απελευθερωτικές» έγιναν στις χώρες του πρώην Σοβιετικού Μπλοκ προκειμένου αποτινάξουν τον ζυγό της Ρωσίας; Κι όλες οι επαναστάσεις στο ίδιο μοτίβο :
-Πορείες
-Έκτροπα
-Ελεύθεροι Σκοπευτές
-Θάνατοι διαδηλωτών
-Κυρώσεις και οικονομικός πόλεμος
-Επικοινωνιακή επίθεση σε παγκόσμιο επίπεδο

μέχρι την πτώση της κυβέρνησης και την αντικατάστασή με πράκτορες της Δύσης.
Κλασικά οι μαριονέτες της Δύσης επιβάλλουν ακαριαία ένα Νέο Σύνταγμα … που δεν επιτρέπει την εύκολη αποδέσμευση της χώρας από τους οργανισμούς των τοκογλύφων…προχωρούν σε ξεπούλημα-ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων και των κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων ενώ ιδιωτικοποιούν ακόμα και την Κεντρική τους Τράπεζα … μέχρι να μπουν στο Ευρώ και να χάσουν κάθε δυνατότητα παρέμβασης στην οικονομία τους.
Όλες αυτές οι «πορτοκαλί ή έγχρωμες επαναστάσεις» που είχαν χορηγό τον «αριστερό» Soros …και πρωταγωνιστές ανθρώπους που είχαν λάβει «υποτροφίες» από τον Soros …(έτσι λέγεται το μαύρο χρήμα στις μέρες μας) …είχαν πολύ συγκεκριμένη εξέλιξη.
Όλες … μα όλες … οδήγησαν

-στην επέκταση του ΝΑΤΟ
-στην επέκταση της Ε.Ε
-στην ιδιωτικοποίηση κερδοφόρων επιχειρήσεων
-στην ιδιωτικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας.

Μονόδρομος για όλους τους επαναστατημένους λαούς … η προσχώρηση στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ.
Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι λαοί των ανατολικών χωρών της Ευρώπης … δεν έβλεπαν την ώρα να φιλοξενήσουν πυρηνικές κεφαλές του ΝΑΤΟ ώστε από σύμμαχοι και φίλοι των Ρώσων να καταστούν σε μία νύχτα εχθροί και στόχοι Ρωσικών οπλικών συστημάτων και να δέχονται υποτακτικά εντολές από το ιερατείο της Κομισιόν.

Αν θυμάστε καλά …όλες αυτές οι «αυθόρμητες εξεγέρσεις» είχαν την απόλυτη στήριξη και των «αριστερών» και των «δεξιών» της Ελλάδας, με τελευταίο παράδειγμα την αιματηρή επανάσταση στην Ουκρανία .
Στην Ουκρανία μάλιστα για να μπορέσουν να αναλάβουν τον έλεγχο της χώρας οι Δυτικοί «φύτεψαν» Υπουργούς από τις ΗΠΑ ενώ επέβαλλαν χιλιάδες αλλοδαπούς μισθοφόρους στα Σώματα Ασφαλείας … αυτούς που πρώτα παρίσταναν τους «εξεγερμένους» Ουκρανούς.
Το ίδιο συνέβη και με τις «αυθόρμητες εξεγέρσεις» που έλαβαν χώρα ΜΟΝΟ σε όσες Αραβικές Χώρες δεν υποτάσσονταν στους τοκογλύφους και που ήταν πολύ πιο φιλελεύθερες και κοσμικές από τους «φίλους» των πεφωτισμένων Ευρωπαίων …τους Σαουδάραβες, τους Καταριανούς, τους Ηνωμένους Εμίρηδες κλπ …

Όλα αυτά αποτελούν απόδειξη της αδιανόητης υποκρισίας αλλά και της ύπαρξης ενός μοναδικού κέντρου εξουσίας που τους υπαγορεύει την στάση που θα τηρούν όλοι τους απέναντι στις εξελίξεις…που δεν είναι τυχαίες αλλά τέλεια προσχεδιασμένες.
Αριστεροί και Δεξιοί … παίρνουν οδηγίες από το ίδιο club … κι όσοι ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα κόμματα … πέρα από το «περιτύλιγμα» …είτε είναι διαπλεκόμενοι …είτε ηλίθιοι.