Μαχμούτ Αμπάς: Για τις διώξεις των Εβραίων έφταιγε ο ρόλος των Εβραίων στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ


Μαχμούτ Αμπάς: Για τις διώξεις των Εβραίων έφταιγε ο ρόλος των Εβραίων στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑΜαχμούτ Αμπάς: Για τις διώξεις των Εβραίων έφταιγε ο ρόλος των Εβραίων στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Ο Παλαιστίνιος Μαχμούτ Αμπάς … είπε το αυτονόητο.Ότι για τις διώξεις των Εβραίων δεν έφταιγε ο αντισημιτισμός …αλλά ο ρόλος των Εβραίων στον …ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Όλες οι διώξεις των Εβραίων ήταν αντίποινα για τα δεινά της τοκογλυφίας , για την αρπαγή των περιουσιών για τους εκβιασμούς κλπ. Σήμερα όλη η γη γυρίζει πάνω σ’αυτό το μοτίβο. Τοκογλύφοι απαιτούν να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων, τοκογλύφοι εκβιάζουν τα κράτη και τα υποχρεώνουν να επιτίθενται όπου αυτοί θέλουν.
Ήθελαν οι Έλληνες να ασκήσουν κυρώσεις στη Ρωσία,το Ιράν, τη Συρία, τη Βενεζουέλα, τη Βόρεια Κορέα ,τη Λιβύη; Ήθελαν οι Έλληνες να πέσει έστω και Ελληνική φωτοβολίδα σε Σερβικό έδαφος ; Ήθελαν οι Έλληνες να διαμελιστεί η Γιουγκοσλαβία και η Σερβία ; Κανείς δεν μας ρωτάει και παρόλα αυτά χρήματα δικά μας βρίσκονται να χρηματοδοτούν αποκεφαλιστές και τρομοκράτες παντού στον κόσμο.

Ένα απλό παράδειγμα για το πως ένας εβραίος Τοκογλύφος και Δούκας της Νάξου Joseph Nasi …υποχρέωσε τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή να ξεκινήσει πόλεμο εναντίον των Ενετών …
Διαβάστε πιο κάτω το πως έπαιζε στα δάχτυλα τις κυβερνήσεις και χρησιμοποιούσε για τα δικά του συμφέροντα τη στρατιωτική δύναμη των χωρών που είχε στο χέρι.

Ιωσήφ Νάσι: Ο Μαρράνος Δούκας της Νάξου

Οι λαοί έβλεπαν για παράδειγμα του Οθωμανούς να επιτίθενται στους Ενετούς … και ΚΑΝΕΝΑΣ απλός άνθρωπος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η ξαφνική αυτή έχθρα ήταν αποτέλεσμα εκβιασμού εντός τοκογλύφου προς τον Σουλτάνο.

Ο Μαχμούντ Αμπάς είπε το αυτονόητο … κι έπεσαν πάνω του να τον φάνε.  Βλέπετε το Σύστημα θέλει η σκέψη των ανθρώπων …να σταματάει σε μία θολή κατάσταση … Να μιλάμε για αντισημιτισμό σαν να πρόκειται για μία αναίτια εγκεφαλική ασθένεια εις βάρος των αδυνάμων… ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει αιτία … και είναι η τοκογλυφία. Το ότι τη βαθιά γνώση της τοκογλυφίας είναι τέχνη που κατέχουν κυρίως εβραίοι κι όχι βεδουίνοι …εξηγεί το μένος εναντίον τους … Το πρόβλημα , όπως σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις …οι τοκογλύφοι ως πλούσιοι και διαπλεκόμενοι καταφέρνουν πάντα να γλιτώνουν από το μένος …των λαών …κάτι που δεν καταφέρνουν οι φτωχότεροι εβραίοι. Καθόλου τυχαία … μόνιμοι ηγέτες των εβραικών κοινοτήτων …είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κι όχι φιλόσοφοι , ούτε ραβίνοι.
Στην Αθήνα την Ισραηλιτική Κοινότητα ίδρυσε ένας Rothschid το 1890 , Πρόεδρος στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο σήμερα είναι πάλι ένας Roithschild και ιδρυτής του Ισραήλ πάλι ένας Rothschild στον οποίο απευθύνθηκε η Διακήρυξη του Balfour.
Κι όμως τα τελευταία 40 χρόνια …πόσες φορές συλλάβισαν τη λέξη Rothschild στην τηλεόραση ή στη Βουλή ΟΛΕΣ οι παρατάξεις;

Μαχμούτ Αμπάς: Για τις διώξεις των Εβραίων έφταιγε ο ρόλος των Εβραίων στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ2Σάλος σε Ισραήλ και ΗΠΑ με δηλώσεις Αμπάς για τους εβραίους

REUTERS/MOHAMED TOROKMAN

Ο προέδρος του Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς υποστήριξε ότι ο κοινωνικός ρόλος των εβραίων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα και όχι ο αντισημιτισμός βρισκόταν στη ρίζα των σφαγών του παρελθόντος.

Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι καταδίκασαν τη δήλωση του προέδρου του Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κοινωνικός ρόλος των εβραίων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα και όχι ο αντισημιτισμός βρισκόταν στη ρίζα των σφαγών του παρελθόντος. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τον Μ. Αμπάς για αντισημιτισμό και άρνηση του Ολοκαυτώματος. «Φαίνεται πως όταν γίνεσαι μια φορά αρνητής του Ολοκαυτώματος, είσαι για πάντα αρνητής του Ολοκαυτώματος», έγραψε ο κ. Νετανιάχου στο Twitter.
«Καλώ τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει τον σοβαρό αντισημιτισμό του Αμπού Μάζεν (Αμπάς), που θα έπρεπε από καιρό να έχει εξαφανιστεί απ’ αυτόν τον κόσμο». Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Εμανουέλ Ναχσόν κατηγόρησε εξάλλου τον Αμπάς ότι «υποθάλπει το θρησκευτικό και αντισημιτικό μίσος εναντίον του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ» ενώ ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ Ντέιβιντ Φρίντμαν, ο οποίος είναι και ο ίδιος εβραίος, δήλωσε ότι ο Μ. Αμπάς «έπεσε χαμηλότερα παρά ποτέ».

Μαχμούτ Αμπάς: Για τις διώξεις των Εβραίων έφταιγε ο ρόλος των Εβραίων στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ3Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος, ο οποίος έχει ήδη κατηγορηθεί στο παρελθόν από το Ισράηλ για αντισημιτισμό, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας σε πολιτική συγκέντρωση στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ότι οι δραστηριότητες των εβραίων στον τραπεζικό τομέα είχαν προκαλέσει την εχθρότητα απέναντί τους. «Από τον 19ο αιώνα μέχρι το Ολοκαύτωμα που συνέβη στη Γερμανία, οι εβραίοι που ζούσαν στη δυτική και στην ανατολική Ευρώπη έπεφταν θύματα σφαγών κάθε 10 ή 15 χρόνια. Όμως γιατί συνέβαινε αυτό; (Οι εβραίοι) λένε: ‘επειδή είμαστε εβραίοι’», δήλωσε ο Μ. Αμπάς απευθυνόμενος στους εκατοντάδες αντιπροσώπους της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ).

Στη συνέχεια επικαλέσθηκε «τρία βιβλία» γραμμένα από εβραίους ως αποδείξεις του γεγονότος ότι «η εχθρότητα εναντίον των εβραίων δεν οφειλόταν στη θρησκεία τους, αλλά μάλλον στην κοινωνική λειτουργία τους», διευκρινίζοντας ότι οι συγγραφείς εννοούσαν «την κοινωνική λειτουργία τους (των εβραίων) που συνδεόταν με τις τράπεζες και τους τόκους (των δανείων)».

Σύμφωνα με τον Αμπάς, οι εβραίοι στις αραβικές χώρες δεν υπέστησαν τις ίδιες διώξεις. Ο Αμπάς «επέδειξε έναν πρωτόγονο αντισημιτισμό που σοκάρει πολύ περισσότερο επειδή (ο Αμπάς) εμφανίζεται να θέλει να συνάψει ειρήνη με το Ισραήλ, ενώ υποθάλπει το θρησκευτικό και το εθνικιστικό μίσος εναντίον του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ», δήλωσε ο κ. Ναχσόν προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο απεσταλμένος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή Τζέισον Γκρίνμπλατ χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Αμπάς «πολύ λυπηρές, πολύ ανησυχητικές και τρομερά αποθαρρυντικές». Ζήτησε μέσω του Twitter «να καταδικασθούν άνευ όρων απ’ όλους».

«Όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν έχουμε ειρήνη εξαιτίας του Ισραήλ, θα έκαναν καλά να το ξανασκεφτούν», δήλωσε από τον πλευρά του ο κ. Φρίντμαν. Σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου του Ισραήλ Γιούλι Εντελστάιν υποστήριξε πως ο Αμπάς «θα παρουσιάζεται στα βιβλία της Ιστορίας ως ένας αρνητής του Ολοκαυτώματος, ένας ρατσιστής προβοκάτορας».

Ναυτεμπορική