ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 89ΧΡΟΝΗ ΑΡΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ


ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 89ΧΡΟΝΗ ΑΡΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 89ΧΡΟΝΗ ΑΡΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
ΠΗΓΗ

Η Ούρσουλα Χάβερμπεκ έχει επανειλημμένως καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη επειδή αρνείται το Ολοκαύτωμα, κάτι που συνιστά στη Γερμανία ποινικό αδίκημα

Την αποκαλούν «γιαγιά ναζί» (Nazi Oma). Ο λόγος για την 89χρονη Ούρσουλα Χάβερμπεκ, η οποία εδώ και πολλές δεκαετίες αρνείται συστηματικά το Ολοκαύτωμα, κάτι που στη Γερμανία διώκεται ποινικά. Η Ούρσουλα Χάβερμπεκ είναι έτσι παλιά γνώριμη των γερμανικών δικαστικών αρχών μιας και έχει οδηγηθεί επανειλημμένως στις δικαστικές αίθουσες. Παρά το ότι τις έχουν επιβληθεί πολλές ποινές, κατάφερνε πάντα να μένει εκτός φυλακής μέσω διάφορων δικονομικών χειρισμών.

Τελευταία φορά οδηγήθηκε στο εφετείο του Ντέτμολντ πριν από μερικούς μήνες, όπου της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για συστηματική υποκίνηση του λαού σε μίσος (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ)  Ωστόσο αν και αυτή τη φορά η 89χρονη θα έπρεπε να εκτίσει κανονικά την ποινή της, η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ ως όφειλε στη φυλακή του Μπίλεφελντ την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Επιτροπή για το Άουσβιτς.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της διεθνούς επιτροπής Κρίστοφ Χόιμπνερ, όλοι ελπίζουν ότι ήδη έχουν αρχίσει να την καταζητούν επειγόντως οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Σε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Westfalen-Βlatt αναφέρεται μάλιστα ότι εδώ και μέρες το διαμέρισμά της στη μικρή πόλη Φλότο της κεντρικής Γερμανίας φαίνεται άδειο και το γραμματοκιβώτιο στην είσοδο γεμάτο από αλληλογραφία.

Η ίδια και ενώπιον δικαστών είχε χαρακτηρίσει το Ολοκαύτωμα ως «ψέμα» ενώ χαρακτήριζε τα στρατόπεδα ως «στρατόπεδα εργασίας».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γερμανία η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί αξιόποινη πράξη, ενώ η ποινή φυλάκισης που προβλέπεται μπορεί να φτάσει έως και τα πέντε χρόνια. (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ)