Πριν μερικούς αιώνες οι Σιωνιστές σκεφτόντουσαν να ιδρύσουν το Εβραικό κράτος …ακόμα και στην Κύπρο..


Πριν μερικούς αιώνες οι Σιωνιστές σκεφτόντουσαν να ιδρύσουν το Εβραικό κράτος ...ακόμα και στην Κύπρο..Πριν μερικούς αιώνες οι Σιωνιστές σκεφτόντουσαν να ιδρύσουν το Εβραικό κράτος …ακόμα και στην Κύπρο

Το Ισραήλ είναι δημιούργημα των τελευταίων δεκαετιών. Οι Εβραίοι-Σιωνιστές πάντα ήθελαν τη δική τους πατρίδα και σχετικά πρόσφατα αποφάσισαν να τη δημιουργήσουν εκεί που ήταν η Ιουδαία πριν από 2000 χρόνια. Μόνο που όπως έγινε και με τις διάσπαρτες πατρίδες των Αρχαίων Ελλήνων … τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά σε σχέση με το μακρινό παρελθόν.

Πριν μερικούς αιώνες οι Σιωνιστές σκεφτόντουσαν να ιδρύσουν το Εβραικό κράτος …ακόμα και στην Κύπρο…αποδεικνύοντας ότι η τοποθεσία του υπό ίδρυση Εβραικού Κράτους δεν ήταν κάτι που τους απασχολούσε ιδιαίτερα.
Για να αποκτήσουν τη γη που ήθελαν ΧΩΡΙΣ να την αγοράσουν, χωρίς να την κατακτήσουν , χωρίς να πολεμήσουν και να ματώσουν… ο τοκογλύφος τραπεζίτης και δανειστής του Αυτοκράτορα Selim II

https://en.wikipedia.org/wiki/Selim_II

… που λεγόταν Joseph Nasi υποχρέωσε («επηρέασε» …το λένε αυτό) τους Οθωμανούς να ξεκινήσουν πόλεμο με την Βενετία προκειμένου να αρπάξουν την Κύπρο από τους Βενετούς και κατόπιν να την χαρίσουν στον ίδιο …ορίζοντάς τον Βασιλιά της Κύπρου. Ήδη οι Οθωμανοί του είχαν χαρίσει τις Κυκλάδες …ορίζοντας τον Joseph Nasi …Δούκα της Νάξου..ώστε να εισπράττει ο ίδιος τους φόρους των Ελλήνων ως αντάλλαγμα για τις διευκολύνσεις που παρείχε στον Salim
Η Κύπρος όντως κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς αλλά ο Selim II δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Δεν την παραχώρησε στον Joseph Nasi.

Ιωσήφ Νάσι: Ο Μαρράνος Δούκας της Νάξου

https://antizitro.blogspot.gr/2017/09/blog-post_30.html

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με την Παλαιστίνη πρόσφατα.
Οι Rothschild έβαλαν τους Βρετανούς σε πόλεμο με τους Οθωμανούς για να αποσπάσουν την Παλαιστίνη και να την παραχωρήσουν μετά στο Σιωνιστικό Κίνημα με την Διακήρυξη του Balfour.
Και στις δύο περιπτώσεις …χρησιμοποιήθηκαν οι ζωές και ο πλούτος άλλων λαών προκειμένου να δημιουργηθεί ένα Εβραϊκό Κράτος … χωρίς έξοδα , χωρίς θυσίες από τους ίδιους τους μελλοντικούς του κατοίκους.
Κανείς δεν θα είχε πρόβλημα αν μετακόμιζαν στην Παλαιστίνη όσοι Εβραίοι ήθελαν , αγοράζοντας τη γη ή τα σπίτια που θα ήθελαν. Κι αν μετακόμιζαν εκεί αρκετές χιλιάδες προφανώς θα αποκτούσαν και την επιρροή που θα ήθελαν και θα εξέλεγαν τους δικούς αντιπροσώπους κοκ.

Όμως πάγια αρχή των Σιωνιστών είναι να λειτουργούν ως παράσιτα και να αρπάζουν με ταχυδακτυλουργικά κόλπα ξένες περιουσίες …χωρίς ρίσκο , χωρίς κόπο , χωρίς έξοδα.
Και αυτό κάνουν μέχρι σήμερα στην Παλαιστίνη με τις πλάτες της «πολιτισμένης» Δύσης …
Καταλαμβάνουν παράνομα ξένες περιουσίες, γκρεμίζουν σπίτια, εκτοπίζουν ολόκληρα χωριά και σκοτώνουν όποιους αντιδρούν.
Κλέβουν τη Γη των Παλαιστινίων χρησιμοποιώντας όπλα που τους χαρίζουν οι Δυτικές κυβερνήσεις κι ως αντάλλαγμα …σκοτώνουν τα παιδιά των Παλαιστινίων με μοναδική συνέπεια.