Οι Ρότσιλντ δημιουργήσαν το Ισραήλ και κατέχουν παράνομα την Παλαιστίνη!


Οι Ρότσιλντ δημιουργήσαν το Ισραήλ και κατέχουν παράνομα την Παλαιστίνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Παλαιστίνη ζητά τη συγγνώμη της Βρετανίας για τη διακήρυξη του Μπάλφουρ του 1917

Στον 1ο χάρτη βλέπετε επάνω δεξιά τα υψώματα του Golan που βρίσκονται σε Συριακό έδαφος και κατέχονται παράνομα από το Ισραήλ. Τα υψώματα αυτά είναι στρατηγικής σημασίας για το Ισραήλ διότι από εκεί πηγάζει το 1/3 του νερού που καταναλώνουν οι Ισραηλινοί. Επιπλέον στην περιοχή ετοιμάζονται να κάνουν εξόρυξη πετρελαίων οι Rothschild παρέα με τον Rupert Murdoch .

oi-rotsilnt-dimioyrgisan-to-israil-kai-katechoyn-paranomaoi-rotsilnt-dimioyrgisan-to-israil-kai-katechoyn-paranoma45Στον 2ο χάρτη , με γαλάζιο σημειώνονται τα υψώματα του Golan που κατέχει το Ισραήλ , με πράσινο βλέπετε τις περιοχές της Συρίας που ελέγχουν ακόμα οι αντάρτες και με γκρι τη ζώνη που ελέγχει το ISIS. Με Ροζ είναι είναι περιοχές που ελέγχονται από τις δυνάμεις του Assad.

Βλέπετε δηλαδή ότι για να προστατευθούν οι αποκεφαλιστές (μετριοπαθείς και σκληροπυρηνικοί) … έχουν μαζευτεί γύρω από τα φυλάκια του Ισραηλινού Στρατού.

Οι Ρότσιλντ δημιουργήσαν το Ισραήλ και κατέχουν παράνομα την Παλαιστίνη!6Οι Ρότσιλντ δημιουργήσαν το Ισραήλ και κατέχουν παράνομα την Παλαιστίνη!5Οι Ρότσιλντ δημιουργήσαν το Ισραήλ και κατέχουν παράνομα την Παλαιστίνη!4Οι αποκεφαλιστές όχι μόνο δεν κινδυνεύουν από τους Ισραηλινούς αλλά δέχονται από αυτούς όπλα, λεφτά , εκπαίδευση, νοσηλεία κλπ. Και βγαίνει ο άλλος και λέει ότι το Ισραήλ είναι αυτό που προστατεύει τον πλανήτη από τους Τζιχαντιστές …βαφτίζοντας τζιχαντιστές τους Παλαιστίνιους (!) που ζουν σε καθεστώς Απαρτχάιντ εδώ και δεκαετίες γιατί είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο των Rothschild.