Οι επικυρίαρχοι θέλουν τον Μπουτάρη Δήμαρχο ακόμα και με το ζόρι!!


Οι επικυρίαρχοι θέλουν τον Μπουτάρη Δήμαρχο ακόμα και με το ζόρι!!Ότι και να γίνει …εφόσον οι επικυρίαρχοι …θέλουν Μπουτάρη…Μπουτάρη θα φάμε με το ζόρι.

Αυτός που έφερε το gay pride στη πόλη, που χέστηκε για τις γενοκτονίες του Κεμάλ, που ήθελε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου γιατί χάσαμε , που έβαλε στα Οικονομικά του Δήμου …κατηγορούμενο για κακουργηματική απιστία … αυτός είναι ο άνθρωπος των αφεντικών. Δεν αποφασίζουμε εμείς και δεν θα μας άφηναν ποτέ να αποφασίσουμε κόντρα στα δικά τους συμφέροντα.

Οι Σύριοι που αποφάσισαν κόντρα στα συμφέροντα των αφεντικών , αυτών που λατρεύουν τον Μπουτάρη …ισοπεδώθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ : http://www.iefimerida.gr/news/418339/stin-kyvernisi-skeftontai-na-dosoyn-hrisma-ston-mpoytari-gia-dimo-thessalonikis
Στην κυβέρνηση σκέφτονται να δώσουν το χρίσμα στον Μπουτάρη για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν στις επόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας πράξη και τα περί…ανοίγματος στην Κεντροαριστερά.

Ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο έκανε σινιάλο. Μίλησε για κάποιες λανθασμένες επιλογές που έγιναν το 2014 και κάλεσε σε πλατιές συνεργασίες στην κατεύθυνση της «μεγάλης προοδευτικής αλλαγής».

Στα παραπάνω ήρθε να «κουμπώσει» η υποστήριξη κυβερνητικών και κομματικών στελεχών στον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης (μετά την επίθεση που δέχτηκε). Με πολλούς να συνδέουν την εν λόγω στήριξη και με την …κυοφορούμενη μάλλον απόφαση να τον στηρίξουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ο κ. Μπουτάρης θα αποφασίσει να είναι υποψήφιος. Καθόλου τυχαίο, το εγκώμιο δια στόματος Αλέξη Τσίπρα από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Κάνοντας τα σενάρια να φουντώσουν ακόμα περισσότερο. Ο κ. Τσίπρας μάλιστα, ενημέρωσε τα μέλη της κυβέρνησης ότι τηλεφωνήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη, για να συνδέσει αμέσως μετά την ταύτιση των δραστών με τη δεξιά πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O Παππάς θα τον «έβλεπε» για δήμαρχο

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο άφησε και ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του kontra, όταν ρωτήθηκε αν θα τον έβλεπε ως ένα δήμαρχο που μπορούσε να κατέβει με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «θα ήταν άκομψο να προαναγγείλω από το δελτίο να προαναγγείλω ποιος υποψήφιος θα στηριχθεί στις επόμενες εκλογές » για να προσθέσει ότι, το ότι «έχει πάρει πολύ θετική έκβαση σε ζητήματα που είναι κομβικά για το μέλλον της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης για τον τρόπο που πρέπει να οργανωθούμε ως κοινωνία. Για την ανοχή στο διαφορετικό και έχει μια θετική καταγραφή, τα υπόλοιπα στον καιρό τους». Λέγοντας στο τέλος με νόημα ότι ο ίδιος ήταν πάρα πολύ σαφής.!