Θίχτηκαν οι Σιωνιστές απο Ολλανδική παρωδία του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision που αναφέρει τα εγκλήματα τους


Θίχτηκαν οι Σιωνιστές απο Ολλανδική παρωδία του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision που αναφέρει τα εγκλήματα τουςΘίχτηκαν οι Σιωνιστές απο Ολλανδική παρωδία του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision που αναφέρει τα εγκλήματα τους

To Ισραήλ δεν το ακουμπάει κανείς , εντάξει; Παραπήρατε θάρρος μερικοί ! Κι όχι μόνο το Ισραήλ αλλά και τους αγαπημένους του Ισραήλ όπως ο Μπουτάρης.
Μία ροχάλα κι αν τον πέτυχε … και θα τους δικάσουν για απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης σε ήρεμη ψυχική κατάσταση … γιατί οι άνθρωποι του Ισραήλ είναι πιο ίσοι από τους ίσους.

Γι ‘αυτό σπεύδουν όλοι να προσκυνήσουν στον Νετανιάχου. Αποκτούν ειδική ασπίδα προστασίας από Πολιτικούς , Δημοσιογράφους και Δικαστές.
Τα Ποντιακά Σωματεία νίπτουν τα χείρας τους. Je Suis Boutari …

Αντίδραση του Ισραήλ σε ολλανδική παρωδία του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision

ΠΗΓΗ

Ολλανδός κωμικός άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού Toy, κριτικάροντας τον ισραηλινό στρατό για τις δολοφονίες Παλαιστινίων.Κοίτα πόσο όμορφα ρίχνω πυραύλους“, λέει, μεταξύ άλλων
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ολλανδία, αντιδρώντας σε μια παρωδία του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision, η οποία “φλερτάρει” με αντι-ισραηλινές θέσεις.

Το όλο θέμα προέκυψε όταν μια σατιρική ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού Toy. Οι νέοι στίχοι ήταν επιθετικοί προς το Ισραήλ και τη μεταχείριση των Παλαιστινίων.

Ο πρέσβης του Ισραήλ στη Χάγη απέστειλε τη διαμαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό, που μετέδωσε το εν λόγω βίντεο, στο υπουργείο Εξωτερικών και στο Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο.

Ο υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ισραήλ, Μίρι Ρεγκέβ σχολίασε την παρωδία στο facebook, γράφοντας ότι το Ισραήλ “δεν είναι παιχνίδι κανενός. Η υποκίνηση και η ψεύτικη προπαγάνδα δεν θα μας νικήσουν. Μόνο αυξάνουν το κατόρθωμα της Νέτα μας!”.

Στο περιβόητο βίντεο, ο δημοφιλής Ολλανδός κωμικός Σάνε Βάλις ντε Βρίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, εμφανίζεται σαν την Νέτα Μπαρζιλάι, ντυμένος με κιμονό και με διακριτικό χτένισμα.

“Κοιτάξτε με, είμαι μια πολύ γλυκιά χώρα. Οι ηγέτες του κόσμου τρώνε από το χέρι μου. Με ένα φιλί βάζω φωτιά. Θα κάνουμε πάρτι, θα έρθετε; Αργότερα, στο τζαμί Αλ-Ακσά, το οποίο σύντομα θα είναι άδειο”, λέει το τραγούδι. Και συνεχίζει: “Από τη Χάιφα ως την Νεκρά θάλασσα, υπάρχουν πυροτεχνήματα. Έλα να χορέψουμε μαζί στο ρυθμό”.

Αντί για τον original στίχο “Δεν είμαι το παιχνίδι σου”, ο Ολλανδός κωμικός τραγουδά “Κοίτα πόσο όμορφα ρίχνω πυραύλους”. Το τραγούδι συνοδεύεται από σκηνές από τις προ ημερών διαμαρτυρίες των Παλαιστινίων στα σύνορα της Γάζας, εικόνες με καπνούς από τις ίδιες κινητοποιήσεις και κατοίκους της Γάζας να μεταφέρονται με φορεία σε νοσοκομεία.