Παρακρατικοί υπέρ πρεζέμπορων και εναντίον κατοίκων στο Πεδίον του Άρεως


Παρακρατικοί υπέρ πρεζέμπορων και εναντίον κατοίκων στο Πεδίον του ΆρεωςΠαρακρατικοί υπέρ πρεζέμπορων και εναντίον κατοίκων στο Πεδίον του Άρεως
ΠΗΓΗ

Αφίσα προς τρομοκράτηση των κατοίκων της περιοχής του Πεδίου του Άρεως, που μάχονται προκειμένου να πάψει να είναι χώρος διακίνησης ναρκωτικών και παρακμής η πλατεία τους, εξέδωσαν οι παρακρατικές συμμορίες που λυμαίνονται το πλησιέστερο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Στην αφίσα εκτοξεύονται απειλές κατά των κατοίκων και σημειώνεται ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ στο Πεδίο του Άρεως», καθώς «αυτό ανήκει στους «χρήστες ουσιών» καθώς και «σε υποκείμενα όπως οι τρανς (διεμφυλικοί)».

Οι παρακρατικοί, απέναντι στα αιτήματα των κατοίκων απαντούν με κατηγορίες για «συγκαλυμμένο ρατσισμό» διότι ζητούν «ασφάλεια, καθαρισμό και φωτισμό» και επειδή διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών.

Εμείς δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά. Η αφίσα μιλάει από μόνη της. Απλώς θα αναρωτηθούμε ποιους υπουργούς έχουν πατεράδες τα συγκεκριμένα «μπουμπούκια» που απειλούν μια ολόκληρη κοινωνία, χωρίς να έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές για την σύλληψή τους;