Η Νέα Τάξει δίνει την εξουσία της Ιταλίας σε έναν τραπεζίτη!


Η Νέα Τάξει δίνει την εξουσία της Ιταλίας σε έναν τραπεζίτη!

Και σε ποιον θα αναθέσει την Πρωθυπουργία της χώρας ο Πρόεδρος της «Δημοκρατίας» της Ιταλίας ώστε να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων; Σ’ έναν Τραπεζίτη φυσικά. Τον Carlo Cotarelli … που σπούδασε στο London School of Economics των Rothschild …που δούλεψε στην Κεντρική Τράπεζα της Ιταλίας και που σήμερα βρίσκεται σε κορυφαία θέση του … ΔΝΤ.

Αυτή είναι ή «Δημοκρατία» , αυτό είναι το «Σύνταγμα» … κι αυτός ο θεσμός του Προέδρου αυτής της «Δημοκρατίας» …

Οι δήθεν ριζοσπάστες μάζεψαν τις ψήφους των Ιταλών για να παραδώσουν χωρίς αντιρρήσεις την εξουσία στους πράκτορες των τοκογλύφων. Η εκλογή των ευρωσκεπτικιστών …ταρακούνησε δήθεν τα χρηματιστήρια, όπως τότε που δήθεν γκρεμίστηκαν οι αγορές επειδή ο Γιωργάκης μίλησε για δημοψήφισμα. Και με το ίδιο πρόσχημα…για να σωθούν οι οικονομίες των Ιταλών …ορίζουν κυβέρνηση…«τεχνοκρατών».

Αν δεν ήταν όλοι ελεγχόμενοι … κανονικά οι Ιταλοί θα έπρεπε να βγουν στους δρόμους και να κρεμάσουν ανάποδα τους πραξικοπηματίες …αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει … Όταν το πραξικόπημα συμφέρει τους τοκογλύφους … αντιδρούν ελάχιστοι χωρίς βία. Ενώ όταν πρέπει να ανατραπεί κυβέρνηση για να αναλάβουν πράκτορες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε … ο εμφύλιος ξεκινάει σε δευτερόλεπτα και οι νεκροί χιλιάδες.

Η Νέα Τάξει δίνει την εξουσία της Ιταλίας σε έναν τραπεζίτη!3Η Νέα Τάξει δίνει την εξουσία της Ιταλίας σε έναν τραπεζίτη!2