Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.


Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.

Στον πλανήτη των τοκογλύφων ήρωες είναι όσοι υπηρέτησαν καλύτερα τους επικυρίαρχους και τους προσέφεραν τα μεγαλύτερα κέρδη και νέες εξουσίες και μάλιστα με φωτογραφικούς νόμους ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς να πάει φυλακή. Αυτό έκανε ο Παπανδρέου με το 1ο Μνημόνιο …και στην ίδια γραμμή ακόμα πιο πετυχημένος στη ληστεία και το ξεπούλημα ο Τσίπρας.

Το περιοδικό Foreign Policy … το οποίο «συμπτωματικά» ελέγχεται από άνθρωπο του Kissinger , του σιωνιστικού Council for Foreign Relations (CFR) και της εκλεκτής φυλής … προτείνει τον Τσίπρα για Nobel Ειρήνης. Βλέπετε αν δεν ήταν ο Τσίπρας … ο μόνος τρόπος για να μας κλέψουν τόσα πολλά και τόσο γρήγορα θα ήταν μέσω στρατιωτικής εισβολής.

Χωρίς να πέσει ντουφεκιά … οι «επαναστάτες» κατάφεραν να πτωχεύσουν τους μισούς Έλληνες και να τους απειλεί η ΑΑΔΕ με δήμευση της περιουσίας τους … γιατί δεν πλήρωσαν τους παράνομους, δυσανάλογους κι αντισυνταγματικούς φόρους που του επέβαλλαν.

Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά φατσούλες σαν τον Obama, σαν τον Τσίπρα … και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.

Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.2Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.3Οι τοκογλύφοι βάζουν μπροστά μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και διπλασιάζουν τα χρέη των λαών σε μηδενικό χρόνο.4