Δύο πράκτορες του ΝΑΤΟ υπό την αυστηρή επίβλεψη του περιούσιου Nimetz-Soros!


Δύο πράκτορες του ΝΑΤΟ υπό την αυστηρή επίβλεψη του περιούσιου Nimetz-Soros!Δύο πράκτορες του ΝΑΤΟ υπό την αυστηρή επίβλεψη του περιούσιου Nimetz-Soros!
Δύο πράκτορες του ΝΑΤΟ υπό την αυστηρή επίβλεψη του περιούσιου Nimetz-Soros …υπογράφουν μία διεθνή συμφωνία για την οποία δεν τους εξουσιοδότησαν ούτε οι Έλληνες …ούτε οι Σκοπιανοί και με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν τα ξένα συμφέροντα.

Αυτός είναι και ο λόγος της συνεχούς παρουσίας του Nimetz στα πόδια μας. Για να εξασφαλίζει ότι κάθε βήμα, κάθε συμφωνία θα εξυπηρετεί κατά βάση τα συμφέροντα των τοκογλύφων και του Σιωνισμού. Ουδέν κρυπτόν υπό το άγρυπνο βλέμμα των επικυρίαρχων.
Ένα ακόμα βήμα για να μεγαλώσει η Αυτοκρατορία των Τοκογλύφων και να χάσει η Ρωσία ακόμα έναν παραδοσιακό σύμμαχο στα Βαλκάνια.

Πανηγυρίζουν από χαρά οι πράκτορες της ΕΡΤ, του ΑΝΤ1,του ΣΚΑΙ ,του ALPHA. Πανηγυρίζουν και οι βουλευτές…που πήραν πολλά λεφτά για να στηρίξουν τη διεύρυνση της Αυτοκρατορίας.

H ίδια αυτή Αυτοκρατορία που μας έβαζε σε πόλεμο με τις Βαλκανικές χώρες …όταν αυτές συμμαχούσαν με τους Ρώσους …μας υποχρεώνει τώρα σε συμφωνίες κι αλλαγή στάσης επειδή απλά κατάφερε να πετάξει εκτός παιχνιδιού τους Ρώσους. Οι ίδιοι που ισοπέδωσαν τη Γιουγκοσλαβία … παριστάνουν τους προστάτες της Ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια.

Κι οι λαοί των Βαλκανίων αποχαυνωμένοι παρακολουθούν την θεατρική παράσταση χωρίς να την κατανοούν ούτε στο ελάχιστο. Ξεχνούν γρήγορα και τους ανθρώπους και τις περιουσίες που έχασαν επειδή έτσι ήθελαν τα ξένα αφεντικά. Οι Σκοπιανοί θα θεωρούν ευεργέτες τους Δυτικούς που τους ευνόησαν στη συμφωνία με την Ελλάδα και θα γυρίσουν την πλάτη στη Ρωσία

Τα Σκόπια θα χρειαστούν οικονομική βοήθεια κι αυτή θα την αναλάβει η οικονομία της ισχυρότερης Ελλάδας είτε με επενδύσεις εκεί, είτε με τη μεταφορά έδρας επιχειρήσεων για φορολογικούς λόγους, είτε με την απασχόληση εργατών γης από τα Σκόπια στην Ελλάδα. Η βελτίωση των οικονομικών στα Σκόπια…θα αυξήσει όμως και τον τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα.

Όλες οι προδοσίες υπογράφονται σε ειδυλλιακά τοπία πάντως …από πράκτορες με συμπαθητικά χαμογελαστά πρόσωπα.