Ο Σόρος συγχαίρει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Παράθυρο ευκαιρίας η προδοσία της Μακεδονίας!


Ο Σόρος συγχαίρει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Παράθυρο ευκαιρίας η προδοσία της Μακεδονίας!Ο Σόρος συγχαίρει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Παράθυρο ευκαιρίας η προδοσία της Μακεδονίας!
ΠΗΓΗ

Δεν θα μπορούσε να λείπει η «αλεπού» από το «παζάρι», που λέει κι η παροιμία, έτσι και ο γνωστός πλουτοκράτης Τζορτζ Σόρος δεν θα μπορούσε να απέχει από τις χαρές και τα πανηγύρια που γίνονται στα σαλόνια των απανταχού εχθρών του Ελληνισμού για την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Έτσι σε άρθρο του στην New York Times, υπό τον τίτλο «μία ευκαιρία σταθεροποίησης των Βαλκανίων», ο Σόρος επισημαίνει ότι την επαύριο της προδοσίας της Μακεδονίας μας «ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για τους ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης να αγνοήσουν τις παρούσες τάσεις και να ξεκινήσουν να σχηματίζουν ένα ασφαλές μέλλον για τα Βαλκάνια».

Φυσικά, η στάση αυτή του διεθνούς πλουτοκράτη δεν συνιστά είδηση. Ήταν άλλωστε ο πρώτος παγκοσμίως από την 19η Οκτωβρίου του 1992 που αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» (σκέτο). Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την πρωτοφανή ανθελληνική ενέργεια ήδη από το 1992 ήταν διότι «είναι το μόνο πολυεθνικό κράτος που απέμεινε στα Βαλκάνια» και συνεπώς η εθνικότητα δεν «ανάγεται σε δόγμα ώστε να γίνει επιβλαβές», δεν «γίνεται κριτήριο πολιτογράφησης ώστε να αντιτίθεται στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Μάλιστα, με την χορηγία του συγκεκριμένου πλουτοκράτη και την επιστασία του «διεθνούς διαμεσολαβητή», ιδρύθηκε και ΜΚΟ, η οποία φιλοδοξεί να «ξαναγράψει» τα βιβλία της ιστορίας στα Βαλκάνια, που εκδίδει «ιστορικά» δοκίμια με γνωστό προσανατολισμό, εξόχως αντεθνικό.

Αυτά τα ολίγα, για να γνωρίζει ο καθείς πόσο μεγάλα συμφέροντα παίζονται στην όλη υπόθεση και από πού εκπορεύονται όλα τα κοινοβουλευτικά τερτίπια των καθεστωτικών κομμάτων.

Κώστας Αλεξανδράκης