Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.


Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.

Υποψήφιος για Νόμπελ και Διευθυντής μεγάλης ΜΚΟ ενάντια στη παιδική κακοποίηση … συνελήφθη γιατί προετοίμαζε τον μαζικό βιασμό παιδιών μέχρι και ηλικίας 2 ετών.
Μετά την υποψηφιότητα για Νόμπελ που «κέρδισαν» οι αποκεφαλιστές με τα Λευκά Κράνη του ISIS …δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα.

Όποτε μας επιτρέπουν να δούμε τι συμβαίνει στα παρασκήνια … τα πράγματα είναι πολύ άρρωστα.

Η παιδεραστία τους ενώνει όλους αυτούς τους ανώμαλους διαφωτιστές… που θεωρούν εμάς …σκοταδιστές , φασίστες, χριστιανοταλιμπάν κλπ.

Ο ψυχανώμαλος Joel Davis …πρώτη μούρη σε κεντρικό όργανο 5000 ΜΚΟ μαζί με Anjelina Jolie .. αλλά και με το HRW του Soros , παρών και στη ΜΚΟ Human Rights Campain που ήταν από τους βασικούς διοργανωτές του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη του διαφωτιστή Μπουτάρη.

Οι παιδόφιλοι που κρύβονται πίσω από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των gay είναι πολύ παλιά ιστορία …

Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.3Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.4Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.5

Υποψήφιος για Νόμπελ Διευθυντής ΜΚΟ συνελήφθη γιατί προετοίμασία μαζικού βιασμό παιδιών κάτων των 2 ετών.5