Οι αναρχοπράκτορες του θείου Soros καλούν σε ανθελληνικό συλλαλητήριο στη Βουλή τη Κυριακή 7 η ώρα


Οι αναρχοπράκτορες του θείου Soros καλούν σε ανθελληνικό συλλαλητήριο στη Βουλή τη Κυριακή 7 η ώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο σκοτεινός κόσμος των Indymedia του SOROS. Γιατί διέκοψε την λειτουργία του το Indymedia Θεσσαλονίκης!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INTYMEDIA ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΡΟΣ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΣΑ ΛΕΜΕ)

https://athens.indymedia.org/post/1589738/

Οι αναρχοπράκτορες του θείου Soros καλούν σε ανθελληνικό συλλαλητήριο στη Βουλή τη Κυριακή 7 η ώρα4ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι αναρχοπράκτορες του θείου Soros καλούν σε ανθελληνικό συλλαλητήριο στη Βουλή τη Κυριακή 7 η ώραΤα συνεχόμενα «συλλαλητήρια για τη Μακεδονία» που καλούνται στη Θεσσαλονίκη και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να στηθεί ένα ακροδεξιό πολιτικό μπλοκ.
Η κατάρρευση των εθνικιστικών συλλαλητηρίων που ποτέ δεν έφτασαν την επικαλούμενη «πανεθνική ομοψυχία» της δεκαετίας του `90 φθίνουν ολοένα και περισσότερο. Οι μερικές δεκάδες χιλιάδες του Φεβρουαρίου, μετατράπηκαν σε μερικές εκατοντάδες τον Ιούνιο και πλέον έχουν εκφυλιστεί σε μερικές δεκάδες παραχριστιανικών και ακραίων εθνικιστικών ομάδων.

Η ΝΔ, τα κανάλια της τηλεόρασης, η εκκλησία και η αστυνομία έχουν ανοίξει την διαδικασία επανεμφάνισης και ανασυγκρότησης της ακροδεξιάς. Οι οργανωτές των «συλλαλητηρίων» είναι περιθωριακές ομάδες χωρίς την οποιαδήποτε κοινωνική νομιμοποίηση που χρησιμεύουν ως «μπροστινοί» των φασιστικών ομάδων. Η αστυνομία και τα ΜΜΕ δεν ανέχονται, απλά, αυτές τις ομάδες αλλά προκλητικά υποστηρίζουν τις επιθέσεις τους ώστε να στηθεί ένα πολιτικό σκηνικό απορρύθμισης και εθνικιστικής αγανάκτησης.

Το ταξικό κίνημα και οι οργανώσεις τους οφείλουν να σταθούν αποφασιστικά απέναντι στην προσπάθεια να στηθεί μια ακροδεξιά αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη δημιουργική λογιστική προσπαθεί να εμφανίσει το τέλος των μνημονίων την ώρα που η φτώχεια, η ανεργία και οι κατασχέσεις σπιτιών εξαπλώνονται σε ολοένα και μεγαλύτερα κομμάτια της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Η κατοχύρωση των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ως εγγυητές όχι μόνο της οικονομίας αλλά και των εθνικών διαφορών, λειτουργεί ως βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του κοινωνικού ιστού.

Καλούμε σε διεθνιστικό, αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Ιούλη στις 7μμ στη Βουλή για να βάλουμε ένα φραγμό στα συνεχόμενα εθνικιστικά συλλαλητήρια των μερικών δεκάδων. Απέναντι στον εθνικισμό, το φασισμό και την ιμπεριαλιστική διαμεσολάβηση υψώνουμε την προοπτική της ταξικής συναδέλφωσης των Ελλήνων, Μακεδόνων, Τούρκων, Βούλγαρων και Αλβανών εργατών. Για Βαλκάνια της ειρήνης, ανοιχτά σε πρόσφυγες και μετανάστες.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ