Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.


Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.
ΠΗΓΗ
Του Eupaty Kolovrat

Είχαμε αποφασίσει να μην (ξανά) ασχοληθούμε με τα τεκταινόμενα στην Νέα Ρωσία από τότε που τα «δικά μας» παιδιά (δηλαδή οι εθελοντικές μονάδες των Ρώσων εθνικιστών και εθνικοσοσιαλιστών) αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις δημοκρατίες του Λούγκανσκ και του Ντονιεσκ. Μια πολιτικά σωστή απόφαση δεδομένου ότι και οι δύο δημοκρατίες πλέον θυμίζουν ένα πολιτικό υβρίδιο με ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η σοβιετική περίοδος (γραφειοκρατία, νεποτισμό και νεοσταλινισμό) σε συνδυασμό με έναν ακραίο οικονομικό φιλελευθερισμό ολιγαρχών της εποχής του αλκοολικού Γέλτσιν! Φυσικά για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνεται το Κρεμλίνο που όχι απλά ανέχτηκε αλλά και προώθησε νεομπολσεβίκους ολιγάρχες στην Νέα Ρωσία. Το Κρεμλίνο και οι άνθρωποι του ήσαν αυτοί που δολοφόνησαν την «Ρωσική Άνοιξη». Και όταν λέμε Κρεμλίνο εννοούμε και το πολιτικό περιβάλλον του Βλαδίμηρου Πούτιν!

Εδώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν έχουμε ούτε εμπάθεια, ούτε μίσος, ούτε καν αντιπάθεια απέναντι στην Ουκρανία και στον Ουκρανικό λαό. Η Ουκρανία άλλωστε είναι και αυτή κοιτίδα του Ρωσικού κόσμου. Από εκεί ξεκίνησαν οι Ρως του Κιέβου, μετά το Νόβγκοροντ της Ρωσίας που ήταν η αρχική τους κοιτίδα και δημιούργησαν αυτό που σήμερα λέμε Ρωσικό Κόσμο. Οι Ουκρανοί Κοζάκοι του Ζαπαρόζυ πολέμησαν πολλές φορές εναντίον και των Τατάρων αλλά και των Τούρκομογγολικών ορδών. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι η Ουκρανία υπέστη γενοκτονία μέσω του λιμού που προκάλεσαν οι κομισάριοι του Στάλιν (Χολομόντορ). Όπως ακριβώς συνέβη και στις περισσότερες εθνότητες της ΕΣΣΔ.

Όμως όσο και να συμπαθούμε τον Ουκρανικό λαό δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια στον ακραίο δοσιλογισμό της Ουκρανικής ακροδεξιάς. Κάντε υπομονή και θα καταλάβετε το μέγεθος της υποκρισίας αυτού που καταχρηστικά και ψευδεπίγραφα (χωρίς να είναι ουσιαστικά) ονομάζεται Ουκρανικό εθνικιστικό κίνημα.

Υπάρχει ένα ιστολόγιο στο tumblr που ονομάζεται European Reconquista. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο είναι στα αγγλικά και θα λέγαμε ότι ανήκει στο πολιτικό σκέλος του Polk (Συντάγματος) Azov δηλαδή του National Corpus (Εθνικό Σώμα). Μπορούμε να πούμε ότι τα ποστ με αναφορές στην Ευρώπη των Εθνών, στην Γερμανική Συντηρητική Επανάσταση, στον Ernst Jünger, στα freikorps και οι ιδεολογικές αναφορές στον Dominique Venner δεν μας είναι καθόλου αδιάφορες. Σίγουρα αυτές οι αναφορές είναι πολύ καλύτερες, ιδεολογικά τουλάχιστον, από τον νεομπολσεβικισμό του Sputnik και του Russia Today -που πολλές φορές είναι φορείς ενός χυδαίου αντιφασισμού- και σίγουρα μας εκφράζουν, ιδεολογικά πάντα, πολύ περισσότερο από αυτά που κατά καιρούς έχουμε δει στο Fort Russ.

Επίσης ο ακραίος αντιδυτικισμός των ευρασιανιστών που δεν έχει σαν αποδέκτη μόνο τις κυβερνήσεις αλλά και τους ίδιους τους λαούς της δυτικής Ευρώπης έχει καταντήσει κουραστικός. Ο αντιφυλετικός πλέον ευρασιανιασμός του Αλεξάντρ Ντούγκιν χρησιμοποιείται σαν εργαλείο για να προωθήσει τα στενά γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα μιας κλίκας Ρώσων ολιγαρχών, και είναι βέβαιο ότι δεν προωθεί ούτε τα συμφέροντα μιας Ευρώπης των Εθνών ούτε όμως και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του Ρωσικού Έθνους.

Βέβαια τα λόγια, τα άρθρα και οι πράξεις πρέπει να συμφωνούν μεταξύ τους και εδώ υπάρχει πλήρης διάσταση. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος για την εχθρότητα που έχουμε απέναντι στην Ουκρανική ακροδεξιά (όχι όμως απέναντι στο Ουκρανικό έθνος). Γιατί δεν μπορείς, και δεν δικαιούσαι να ομιλείς για Ευρωπαϊκή Ανακατάκτηση από την στιγμή που φανερά οι χορηγοί τόσο του πολιτικού όσο και του στρατιωτικού σκέλους του Αζόφ είναι «περιούσιοι» ολιγάρχες.

Είχες σαν εκπαιδευτές στην μονάδα σου Γεωργιανούς και διάφορους ξένους μισθοφόρους (πχ Αcademy δλδ την πρώην εκλεκτή της CIA, Βlackwater).

Σε εξοπλίζει ακόμη και το Ισραήλ με τυφέκια εφόδου τελευταίας τεχνολογίας.

Έχεις σαν συμμάχους που πολεμάνε στο πλευρό σου ακραίους Τσετσένους ουαχαμπίτες !

Και βέβαια δεν ξεχνάμε τις στενότατες επαφές του πρώην διοικητή του Azov και νυν βουλευτή στην Ουκρανική Ράντα Andriy Biletsky με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και διάφορους άλλους παράγοντες της νέας ΕΣΣΔ που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.2

Ο Trudeau σε διαφυλετικό Gay Pride…

Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Διότι το βαρέλι της Ουκρανικής ακροδεξιάς φαίνεται ότι δεν έχει πάτο.

Όλοι φυσικά γνωρίζετε ποιος είναι ο Justin Trudeau ο σημερινός πρωθυπουργός του Καναδά. Κολλητός και επιστήθιος φίλος του μπάρμπα Γιώργη Σόρος, οπαδός της παγκοσμιοποίησης, του ελεύθερου εμπορίου, της ανοικτής κοινωνίας των gay rights και του πιο χυδαίου οικονομικού φιλελευθερισμού. Πρόκειται για μια γελοία μορφή που έφτασε στο σημείο να πει με υπερηφάνεια σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ότι όταν ο γάμος του περνούσε κρίση είχε αφήσει ελεύθερη την σύζυγό του να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις. Ακόμα και πριν 30 χρόνια αυτή η γελοία καρικατούρα δεν θα είχε εκλεγεί όχι πρωθυπουργός ή βουλευτής αλλά ούτε καν δημοτικός σύμβουλος σε μια μικρή επαρχιακή κωμόπολη του Καναδά!

Μετά την εκλογή του ο Trudeau φρόντισε να περάσει νομοσχέδια που στην ουσία εξασφαλίζουν την καταστολή ακόμη και ήπιων τόνων αντιδράσεων απέναντι στην αρθρόα εισροή λαθροεισβολέων από την Μέση Ανατολή και την καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και του κοινωνικού ιστού.1  Χαρακτηριστικό της πολιτικής Τρυντώ είναι οι περικοπές στα επιδόματα των βετεράνων στρατιωτικών έτσι ώστε να βρει χρήματα για τα επιδόματα των λαθραίων εισβολέων!

Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.4O Trudeau μαζί με τα παιδιά του σε οικογενειακές στιγμές… Κάπως έτσι μάλλον φαντάζονται οι Ουκρανοί ακροδεξιοί την οικογένεια!

Τι σχέση μπορεί να έχει τώρα το «εθνικιστικό» Azov, και το «εθνικό επαναστατικό» National Corpus (αυτά με τους Μαύρους Ήλιους και τους Ρούνους) με έναν οικονομικά και κοινωνικά φιλελεύθερο όπως είναι ο Justin Trudeau;

Για ρίξτε μια ματιά σε αυτό εδώ τον σύνδεσμο από το European Reconquista :

Ναι πολύ καλά βλέπετε η στρατιωτική ηγεσία του Αζόφ συναντήθηκε με Καναδούς διπλωμάτες μεταξύ αυτών ο Καναδός στρατιωτικός ακόλουθος και ο ίδιος ο Καναδός πρέσβης (ένας κύριος με αραβικό όνομα). Στην συνάντηση αποφασίστηκε οι καναδικές ένοπλες δυνάμεις να βοηθήσουν με εκπαιδευτές και στρατιωτικό υλικό το Σύνταγμα Αζόφ.

Και αυτό που μας προξενεί οργή και αγανάκτηση είναι ότι αυτοί που καμαρώνουν για την συνεργασία με την πιο φιλελεύθερη και αντίφα χώρα του πλανήτη πιο κάτω έχουν αναρτήσεις για τον Jünger, τον Venner και τα Freikorps! Πιστεύουμε ότι μόνο διανοητικά ανάπηροι δεν θα καταλάβουν την αισχρή καπηλεία της Ουκρανικής ακροδεξιάς πάνω σε μεγάλες μορφές του κινήματος μας. Κάτι το οποίο δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση από κανένα σοβαρό κίνημα και κανένα νοήμονα συναγωνιστή ανά την Ευρώπη!

Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.6

Ο Trudeau «επιθεωρεί» τιμητικό άγημα του Ουκρανικού στρατού.
Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.7

Οι εκπαιδευτές του Azov σε προσωπικές στιγμές!

Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.9

Καναδοί στρατηγοί στο Gay Pride της Ottawa…Η Ουκρανική ακροδεξιά δεν νοιάζεται, και αυτό είναι εμφανές, ούτε για Ευρωπαϊκή Ανακατάκτηση ούτε για την Ευρώπη των Εθνών ούτε καν για την ίδια την Ουκρανία. Το μόνο που την νοιάζει είναι να πάρει τα βρώμικα λεφτά της Δύσης για να παίξει το ρόλο του μισθοφόρου στον proxy πόλεμο των Ευρωσιωνιστών ενάντια στο Ρωσικό έθνος.2

Βλέπετε ακόμα και στον πάμπλουτο Καναδά, ο κόσμος αντιδρά σε αυτά και δεν ξεσηκώνεται μόνο για το όνομα της Μακεδονίας σε μια χώρα που σε πενήντα χρόνια θα κατοικείται κατά 30% τουλάχιστον από Έλληνες πολίτες ασιατικής και αφρικανικής καταγωγής. Αλλά σε αυτό δεν βλέπουν καμία Ελλάδα ή Μακεδονίανα χάνεται οι ακροδεξιοί λακέδες της Νέας Δημοκρατίας. Διότι ούτε είναι φυλετιστές αλλά ούτε και θα μπορούσαν βιολογικά να είναι… Ούτε και τους ενοχλεί που τα εγγόνια τους θα πηγαίνουν σχολείο με παιδιά υιοθετημένα από ομοφυλόφιλους και θα διδάσκονται το στοματικό sex όπως στη Γερμανία.Άλλωστε η ΝΔ το υπερψήφισε και αυτό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσουν. Ευτυχώς που οι «μπολσεβίκοι» του ΚΚΕ αποδείχθηκαν πιο συντηρητικοί από τις ακροδεξιές ορντινάτσες της ΝΔ και καταψήφισαν, μαζί με την Χρυσή Αυγή, τα εκτρωματικά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς εδώ επειδή δεν γλείφουμε, όπως κάποιοι άλλοι, για να μπούμε σε payroll του Κρεμλίνου θα ασκούμε δριμεία κριτική στην νεοσοβιετική νοοτροπία ανθρώπων του Πούτιν αλλά και του ίδιου του Πούτιν που νομίζουν ότι χώρες όπως η Ουκρανία και τα έθνη της Βαλτικής είναι ακόμα υποτελείς της ΕΣΣΔ.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε ή θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε αν υπάρξουν όπως στην περίπτωση της Ουκρανίας φαινόμενα δοσιλογισμοστους οικονομικά φιλελεύθερους και πολιτιστικά μαρξιστές της Δύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγάπη του δεξιού τομέα της Ουκρανίας στον Σιωνισμό, και η στήριξη τους απο τους αναρχικούς της Ελλάδος771) ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!
2) Επικεφαλής Εβραϊκής στρατιωτικής πτέρυγας: “O πόλεμος των Ουκρανών στο Donbass είναι ιερός για όλον τον Ιουδαϊκό λαό”
3) Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.
4)Οι Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές άνοιξαν μια συναγωγή!!
5) ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ66316) ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FSA (ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
7) Αμερικανός πεζοναύτης ομολογεί την στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ στη Νέα Ρωσία!
8) John McCain σε επίσκεψη του στον ουκρανικό στρατό: Πούτιν δεν θα νικήσεις ποτέ τον λαό της Ουκρανίας
9 Ο ηγέτης του ‘Δεξιού Τομέα’ κάνει έκκληση σε ισλαμιστή τρομοκράτη
10) ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ CIA!
11) ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΨΕΥΤΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ
12) Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ.
13) ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ: «ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ»
14) ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
15) «Απ’ το Βελιγράδι στο Donbass» συνέντευξη με Σέρβους εθελοντές
16) Πούτιν: Η CIA παρακολουθούσε στενά την Ουκρανία το 2014
17) Οι Antifa της Ελλάδας ταυτίζονται με τους ψευτοΝαζί της Ουκρανίας, τις FEMEN, τον Soros, τους Σιωνιστές και το ΝΑΤΟ. 
18) Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»
19) Η αγάπη του δεξιού τομέα της Ουκρανίας στον Σιωνισμό, και η στήριξη τους απο τους αναρχικούς της Ελλάδος
20) Μόσχα: «Η Ουκρανία πίσω από την επίθεση στις ρωσικές βάσεις στη Συρία»
21) ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ
22) Συνεργασία μεταξύ ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών και ΙSIS! Αυτοί δολοφόνησαν τον διοικητή του Donbass.
23) Ψυχοπαθείς βασανιστές, βιαστές, δολοφόνοι, φιλοτζιχαντιστές στελεχώνουν τους Ουκρανικούς “ΨευτοΕθνικιστές”…