Το τεχνητό «Ισλάμ», δημιούργημα των τοκογλύφων της Δύσης, σφάζει μουσουλμάνους και δεν ακουμπάει τρίχα Ισραηλινών


Το τεχνητό «Ισλάμ», δημιούργημα των τοκογλύφων της Δύσης, σφάζει μουσουλμάνους και δεν ακουμπάει τρίχα Ισραηλινών 222222

Το τεχνητό «Ισλάμ», δημιούργημα των τοκογλύφων της Δύσης, σφάζει μουσουλμάνους και δεν ακουμπάει τρίχα Ισραηλινών

O Σαουδάραβας και φιλοδυτικός επιχειρηματίας Osama Bin Laden στρατολογούσε «Μουτζαχεντίν» για να πολεμήσουν εναντίον των Σοβιετικών … και φυσικά υπέρ των Δυτικών τοκογλύφων. Ακριβώς ότι έκαναν οι Σαουδάραβες και στη Συρία. Στρατολογούσαν «ισλαμιστές» για να πολεμήσουν εναντίον των Ρωσικών συμφερόντων στη Συρία και φυσικά υπέρ των Δυτικών τοκογλύφων.

Και στις δύο περιπτώσεις είχαμε ένα τεχνητό «Ισλάμ» …που σφάζει μουσουλμάνους, δεν ακουμπάει ούτε τρίχα Ισραηλινών και που ενώ υποτίθεται προωθεί την πιο σκοταδιστική εκδοχή του Ισλάμ … στην πραγματικότητα εισάγει όλο το πακέτο του νεοφιλελευθερισμού της Δύσης ώστε οι ξένοι τοκογλύφοι να βάλουν χέρι στους φυσικούς πόρους των «απελευθερωμένων» χωρών.

Δεν είναι τυχαίο που οι «Ισλαμιστές» που έστειλε η Δύση στη Λιβύη …σκέφτηκαν άμεσα να δημιουργήσουν νέο νόμισμα.

http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MD14Ak02.html

http://archive.is/R5UQ6Το τεχνητό «Ισλάμ», δημιούργημα των τοκογλύφων της Δύσης, σφάζει μουσουλμάνους και δεν ακουμπάει τρίχα Ισραηλινών 3

Το τεχνητό «Ισλάμ», δημιούργημα των τοκογλύφων της Δύσης, σφάζει μουσουλμάνους και δεν ακουμπάει τρίχα ΙσραηλινώνΚαι στην περίπτωση του Bin Laden … οι δικοί του μισθοφόροι αποκεφαλιστές , όταν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους … τους έβαλε να δουλεύουν ως χτίστες σε ουρανοξύστες στο Σουδάν διότι η οικογένεια του ασχολούνταν με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες. Ο σεβασμός του Δημοσιογράφου που του πήρε συνέντευξη πρωτόγνωρος.
Οι Δυτικοί δημοσιογράφοι έχουν άμεση πρόσβαση στους κύκλους των Τζιχαντιστών , οι οποίοι ευχαρίστως τους υποδέχονται στις κρυψώνες τους … Κατά τα άλλα «μισούν» τον Δυτικό Πολιτισμό … όταν αυτός βέβαια δεν ακολουθεί τις εντολές των τοκογλύφων.

Οι αποκεφαλιστές του ISIS γνωρίζοντας καλά την ανθρώπινη ανατομία… υποδύθηκαν τα Λευκά Κράνη στη Συρία και μόλις τους φέρουν και στην Ευρώπη …θα αναλάβουν εργασία ως νοσηλευτές στα Ευρωπαικά νοσοκομεία.
Δεν θα αφήσουν έτσι αυτά τα παιδιά …με όσα τράβηξαν για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας.

https://www.belfasttelegraph.co.uk/…/osama-bin-laden-interv…

http://archive.is/2g1E1Το τεχνητό «Ισλάμ», δημιούργημα των τοκογλύφων της Δύσης, σφάζει μουσουλμάνους και δεν ακουμπάει τρίχα Ισραηλινών 2