Η Μόσαντ κάνει τα πάντα για να αποφυλακίσει τον αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα, τον άνθρωπο του συστήματος!


Θα ήταν όντως παράξενο να αποφυλακίσουν έναν κατά συρροή μισθωμένο δολοφόνο… αν όντως αυτός δούλευε ενάντια στο Σύστημα…ενάντια στα πραγματικά αφεντικά αυτής της χώρας. Το Σύστημα είναι εκδικητικό δεν συγχωρεί. Συνθλίβει όσους αμφισβητήσουν την εξουσία του.

Αν όμως ο Κουφοντίνας δούλευε για ξένες υπηρεσίες και για τα ξένα αφεντικά …τι πιο λογικό θα ήταν από το να αποφυλακιστεί έγκαιρα ώστε να προλάβει να απολαύσει «καθαρός» όσα χρήματα απέκτησε εκτελώντας συμβόλαια θανάτου;
Για να τρέχει η Μοσάντ να σώσει άνθρωπο της 17Νοε που έψαχναν οι Γαλλικές Αρχές … πρέπει να υπήρχε σοβαρός λόγος. Συνήγορος του Κουφοντίνα είναι η κυρία Κούρτοβικ.

 

Τώρα …αν κάποιος βλέπει πίσω από τη 17Νοε …την «επανάσταση» και δεν βλέπει τη Μοσάντ να ζωγραφίζει … εγώ νίπτω τα χείρας μου.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Στις χαλαρές αγροτικές φυλακές ο αρχιδολοφόνος της 17Ν Κουφοντίνας!

ΠΗΓΗ

Προετοιμάζουν την αποφυλάκιση του “φαρμακορχέρη” της 17 Νοέμβρη… Από τρομοκράτης έγινε αγρότης!Η Μόσαντ κάνει τα πάντα για να αποφυλακίσει τον αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα, τον άνθρωπο του συστήματος!6

Στις χαλαρές αγροτικές φυλακές Βόλου και όχι σε κάποια υψίστης ασφαλείας μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες που διέπραξε, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Για να γίνει η μεταγωγή σε αγροτική φυλακή, φαίνεται πως υπήρξε σχετικό αίτημα του αρχιτρομοκράτη και πιθανότατα ο Κουφοντίνας το δικαιολόγησε και ως… μελισσοκόμος. Σημειώνουμε πως το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ολιγοήμερες άδειες και έχει εξέλθει της φυλακής για 48 ώρες και έχει επιστρέψει.

Στις αγροτικές φυλακές οι κρατούμενοι ζουν σε συνθήκες ανοικτής φυλακής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εργάζονται, κυκλοφορούν σε μεγάλη έκταση καθώς η φυλακή έχει κτήματα και κτηνοτροφικές μοΗ Μόσαντ κάνει τα πάντα για να αποφυλακίσει τον αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα, τον άνθρωπο του συστήματος! 3νάδες, ενώ προβλέπεται ότι όσοι κρατούμενοι είναι σε αγροτικές φυλακές έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων.

Δηλαδή κάθε ημέρα κράτησης στη συγκεκριμένη φυλακή, μετρά τουλάχιστον διπλή με αποτέλεσμα να επισπεύδεται ο χρόνος αποφυλάκισης. Οπότε σύμφωνα με υπολογισμούς από σήμερα και σε περίπου 2 χρόνια θα είναι δυνατή η αποφυλάκιση του αρχιδολοφόνου της 17Ν.

Τηρήθηκε «απολύτως η νομιμότητα» απαντά το υπουργείο Δικαιοσύνης και ο Σταύρος Κοντονής. «Η συγκεκριμένη απόφαση μεταγωγής ελήφθη από την αρμόδια Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών και στηρίχθηκε στη συνδρομή όλων των προϋποθέσεων του νόμου. Συνεπώς καλό είναι να γνωρίζει κάθε όψιμα ενδιαφερόμενος ότι τηρήθηκε απολύτως η νομιμότητα.» αναφέρει η ανακοίνωση που έρχεται σε πλήρη αντιστοιχία με το κυβερνητικό σύνθημα «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».