Ο σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρρις θαυμάζει την Ελλάδα, γιατί είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ και Ισραήλ


Ο σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρρις θαυμάζει την Ελλάδα, γιατί είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ και ΙσραήλΟ σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρρις θαυμάζει την Ελλάδα, γιατί είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ και Ισραήλ
ΠΗΓΗ

Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα δεν προλαβαίνει να μετράει… φίλους! «Φίλους» βέβαια στο μιλητό, γιατί όποτε υπάρχει θέμα με κάποιον από τους… λατρεμένους μας γείτονες –και ειδικά τους Τουρκαλάδες- οι «φίλοι» σφυράνε κλέφτικα.

Τον «θαυμασμό» του για την Ελλάδα, λοιπόν, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AJC David Harris (ο οποίος σε κάθε επίσκεψή του στην χώρα μας απαιτεί επιμόνως την πάταξη της Χρυσής Αυγής), εξηγώντας τους λόγους:

«Γιατί θαυμάζω την Ελλάδα: 1) Η σοφία της Αρχαίας Ελλάδας -δημοκρατία, φιλοσοφία, επιστήμη, πολιτισμός- συνεχίζει να διαμορφώνει τον κόσμο μας. 2) Στον Β΄ΠΠ ο Τσώρτσιλ πίστευε ότι «οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες». 3) Βασικός εταίρος ΗΠΑ / Ισραήλ. Μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Υπερήφανη Εβραϊκή Κοινότητα».

Με λίγα λόγια, «θαυμάζει» την Ελλάδα γιατί είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του Ισραήλ – τα υπόλοιπα που γράφει είναι «σάλτσα»! Και εις ανώτερα, αμερικανοκομμουνιστές!