Το ΙΡΑΝ , στόχος του Ιμπεριαλισμού από παλιά…γίνεται ξαφνικά και στόχος των “αντι-ιμπεριαλιστών”.


Το ΙΡΑΝ , στόχος του Ιμπεριαλισμού από παλιά...γίνεται ξαφνικά και στόχος των "αντι-ιμπεριαλιστών".

Το ΙΡΑΝ , στόχος του Ιμπεριαλισμού από παλιά…γίνεται ξαφνικά και στόχος των “αντι-ιμπεριαλιστών”.
ΠΗΓΗ

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

Ο Ρουβίκωνας κάθε τόσο μας δείχνει από πού παίρνει εντολές. 
Είναι άραγε το Ιράν πιο επικίνδυνο για την ανθρωπότητα από την Αγγλια, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και τις ΗΠΑ; 
Το ΙΡΑΝ , στόχος του Ιμπεριαλισμού από παλιά…γίνεται ξαφνικά και στόχος των “αντι-ιμπεριαλιστών”.
Βρείτε το λάθος στην εξίσωση…

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το βίντεο από την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Ιράν σχετικά με την ιδιότητα των συγκεκριμένων ως ενεργούμενων του μνημονιακού και ανθελληνικού κράτους.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ένα μπουλούκι παρακρατικών πλησιάζει το κουβούκλιο με τον οπλισμένο φρουρό, όπως κάποτε οι κατσαπλιάδες του ΔΣΕ επιτίθονταν εναντίον αστυνομικών τμημάτων. Με μία σημαντική διαφορά! Οι παρακρατικοί δεν διαθέτουν όπλα, ούτε επιτίθενται αιφνιδιαστικά.Το ΙΡΑΝ , στόχος του Ιμπεριαλισμού από παλιά...γίνεται ξαφνικά και στόχος των "αντι-ιμπεριαλιστών".

Πηγαίνουν πεζοί προς τον σκοπό, ο οποίος έχει κάθε χρόνο να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα του και συνεπώς να λάβει τις εντολές αντιμετώπισης του προβλήματος, που βρίσκεται ενώπιόν του.

Και οι εντολές που πήρε, παρότι φυσικά δεν μπορούμε να τις ακούσουμε, τις καταλαβαίνουμε άριστα από το βίντεο, αφού ο σκοπός όχι μόνο δεν επιτελεί τα καθήκοντά του, αλλά αντιθέτως διευκολύνει τους παρακρατικούς στο έργο τους, βγαίνοντας διακριτικά και κατόπιν υποδείξεως από το φυλάκιο, προκειμένου αυτοί στην συνέχεια να το σπάσουνε. Το κλείδωσε μάλιστα, μην μπούνε μέσα!

Σε μας αυτή η εικόνα ουδεμία έκπληξη προκαλεί, αφού την έχουμε δει πολλές φορές. Έχουμε δει αστυνομικούς να συνοδεύουν τους παρακρατικούς για να επιτεθούν στα γραφεία μας. Έχουμε δει αστυνομικούς να αποχωρούν διακριτικά, προκειμένου οι παρακρατικοί και πάλι να επιτεθούν στα γραφεία μας. Έχουμε δει ολόκληρες υπηρεσίες να αδιαφορούν απέναντι στην δράση των παρακρατικών.

Και βεβαίως έχουμε δει τις αρχές να καταστέλλουν με βία και χημικά τις απλές διαδηλώσεις των Ελλήνων, ενώ για τους πάσης φύσεως “Ρουβίκωνες” δεν υπάρχουν καν προσαγωγές, όπως και στην περίπτωση αυτής της επιθέσεως.