Όποιος ηγέτης σηκώσει κεφάλι απέναντι στους τοκογλύφους τιμωρείται! Υπόθεση Κριστίνα Φερνάντες.


Όποιος ηγέτης σηκώσει κεφάλι απέναντι στους τοκογλύφους τιμωρείται! Υπόθεση Κριστίνα Φερνάντες.Όποιος ηγέτης σηκώσει κεφάλι απέναντι στους τοκογλύφους τιμωρείται! Υπόθεση Κριστίνα Φερνάντες.

Όποιος πιστέψει ότι μπορεί να σηκώσει κεφάλι απέναντι στους τοκογλύφους … παίζει το κεφάλι του στα ζάρια. Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής ξαναπάει τη χώρα στο ΔΝΤ και κανείς δεν τον πιάνει στο στόμα του.
H Christina Fernandez de Κirchner κρατικοποίησε την εταιρία ενέργειας YPF, απέλυσε τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Αργεντινής και φυσικά η οικονομία της Αργεντινής γονάτισε …όχι γιατί δεν τα πήγαινε καλά αλλά εξαιτίας των κυρώσεων και των εκβιασμών που εφάρμοσαν εναντίον της οι ΗΠΑ …κατ’ εντολή των τοκογλύφων.

Ήταν φυσικά σύμμαχος του Chavez ,του Maduro του Πούτιν και άλλων στοχοποιημένων αντιαμερικανών …

Παντού «διαφθορά» σε όσες χώρες αντιστέκονται… ενώ σ ‘εμάς εδώ …όλοι πεντακάθαροι …

ΠΗΓΗ

Κατηγορίες εναντίον της πρώην προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ, απήγγειλε η δικαιοσύνη της λατινοαμερικανικής χώρας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διαφθοράς.

Μάλιστα, οι δικαστικές αρχές ζήτησαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας της πρώην προέδρου, προκειμένου να επισπευστεί η νομική διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, ο Κίρχνερ κατηγορείται για παθητική δωροδοκία, ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για μία σειρά υποθέσεων διαφθοράς, οι οποίες έχουν κλονίσει τα τελευταία χρόνια το πολιτικό σκηνικό της Αργεντινής.