Ο σιωνιστής Τζον Μπόλτον απειλεί την ανθρωπότητα με πυρηνικό ολοκαύτωμα


Ο σιωνιστής Τζον Μπόλτον απειλεί την ανθρωπότητα με πυρηνικό ολοκαύτωμαΟ σιωνιστής Τζον Μπόλτον απειλεί την ανθρωπότητα με πυρηνικό ολοκαύτωμα
ΠΗΓΗ

Ο Τραμπ τον Μάρτιο του 2018 απέπεμψε τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας στρατηγό Μακμάστερ και τον αντικατέστησε με τον Τζον Μπόλτον, πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη υπό τον Τζορτζ Μπους. Ο Μπόλτον επί εποχής Μπους υποστήριζε όσο κανένας άλλος μια επιθετική και μονομερή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας, ήταν δε της άποψης ότι τα αμερικανικά συμφέροντα πρέπει να επιδιώκονται ακόμη και με στρατιωτικές μεθόδους και μέσα.

Ο δικηγόρος Μπόλτον ήταν ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες και υποστηρικτής της εισβολής στο Ιράκ το 2003, σημαντικός και  κυρίαρχος ήταν ρόλος του στην δημόσια συζήτηση για την δικαιολόγηση αυτού του πολέμου με βάση το ψέμα περί όπλων μαζικής καταστροφής που είχε στην κατοχή του ο Σαντάμ Χουσεΐν. Σε ανάρτηση μας στις 24 Μαρτίου 2018 με τίτλο «Οι επιπτώσεις στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από την αντικατάσταση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας» είχαμε τονίσει «η επανεμφάνιση του Μπόλτον στον εσωτερικό κύκλο αποφάσεων του Λευκού Οίκου αποκαλύπτει τον σημαντικό ρόλο που συνεχίζουν να διαδραματίζουν τα σιωνιστικά συμφέροντα στην Ουάσιγκτον. Ο απεχθής Τζον Μπόλτον μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο τραπέζι των αποφάσεων της αμερικανικής κυβέρνησης για να συμβάλλει στην προώθηση των  σχεδίων νεοιμπεριαλιστικού περιεχομένου των Αμερικανοσιωνιστών».

Η πρώτη κίνηση του Μπόλτον μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας ήταν ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση της αποχώρησης από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν (γνωστή και ως συμφωνία P5+1), πείθοντας τον Τραμπ ότι αυτή η κίνηση είναι επωφελής για τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή. Τώρα πιέζει τον Τραμπ προτρέποντας τον να αποχωρήσει από την συνθήκη INF (Intermediate Range Nuclear Forces Treaty) που είχαν υπογράψει ο Ρήγκαν με τον Γκορμπατσόφ, μια ρυθμιστική συνθήκη που απαγόρευε την ανάπτυξη πυραύλων μέσου βεληνεκούς εδάφους-εδάφους.

Ο Μπόλτον με την ανοχή του Τραμπ ξηλώνει όλες τις διεθνείς συμφωνίες για πυρηνικά που είχαν υπογράψει οι προκάτοχοι του σημερινού αμερικανού προέδρου. Προφανώς έχει πείσει με την βοήθεια του γαμβρού του Τραμπ, του εβραίου εκατομμυριούχου Τζάρεντ Κούσνερ, τον αμερικανό πρόεδρο ότι η Ρωσία παραβιάζει τις  συνθήκες περί περιορισμού των πυρηνικών όπλων και των στρατηγικών οπλοστασίων. Ο σιωνιστής Μπόλτον έχει μια εμμονή στην διάλυση διεθνών συνθηκών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 70 χρόνια. Θεωρεί ότι οι συνθήκες αυτές βάζουν προσκόμματα στα σιωνιστικά σχέδια παγκόσμιας επικράτησης, θεωρεί ότι οι συνθήκες αυτές δεσμεύουν τον αμερικανοσιωνιστή «Γκιούλιβερ» από το να κατατροπώσει τους «Λιλιπούτιους» αντιπάλους του. Ο σιωνιστής Μπόλτον είναι της άποψης ότι η διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ απαιτεί την διάθεση ενός τεράστιου φάσματος πυρηνικών και συμβατικών οπλικών επιλογών. Οι δήθεν παραβιάσεις των συνθηκών από την Ρωσία που επικαλείται η Ουάσιγκτον δίνουν στις ΗΠΑ την ευκαιρία να αναβαθμίσει το οπλοστάσιο της, ώστε να ανταποκριθεί στα σιωνιστικά σχέδια παγκόσμιας επικράτησης.

Όμως το σιωνιστικό παραπέτασμα της Ουάσιγκτον θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται ότι η καταγγελία συνθηκών όπως η INF είναι και ένα δώρο προς την Μόσχα. Η αποχώρηση των ΗΠΑ από την συνθήκη επιτρέπει στην Ρωσία να προχωρήσει σε νέες εγκαταστάσεις πυρηνικών οπλικών συστημάτων μεσαίου βεληνεκούς στην Ευρώπη, συστήματα στα οποία έχει τεχνολογικό προβάδισμα έναντι της Δύσης, ενώ δημιουργεί πρόβλημα και μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ, γνωστό είναι ότι η Γερμανία δεν συμφωνεί με την καταγγελία της συνθήκης INF.

Ο Μπόλτον ουδόλως προσπαθεί να καλύψει την ταυτότητα του σιωνιστή. Δεν τον ενδιαφέρει ότι η Μόσχα θα αναπτύξει εις απάντηση της καταγγελίας της συνθήκης INF τα δικά της σύγχρονα πυρηνικά μεσαίου βεληνεκούς. Το σιωνιστικό σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας απαιτεί ότι η στρατιωτική εξουσία των ΗΠΑ δεν πρέπει να δεσμεύεται ή να περιορίζεται από συνθήκες, από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο Μπόλτον καταστρέφει και τα τελευταία ψήγματα σοβαρής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, καταστρέφει την διεθνή πολιτική ασφαλείας και οδηγεί τον κόσμο στο πυρηνικό ολοκαύτωμα, ελπίζοντας ότι αυτοί που θα επικρατήσουν θα είναι οι Σιωνιστές και τα δουλάκια τους.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να σταματήσει αυτό τον σιωνιστικό παράγοντα πριν να είναι αργά, το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος του σιωνιστικού παραπετάσματος της Ουάσιγκτον.