60 εκατομμύρια δολάρια χάρισαν στον Ισραηλινό Στρατό οι αστέρες του Σιωνιστικού Hollywood για να συνεχίσει να σκοτώνει κοριτσάκια στη Γάζα


60 εκατομμύρια δολάρια χάρισαν στον Ισραηλινό Στρατό οι αστέρες του Σιωνιστικού Hollywood για να συνεχίσει να σκοτώνει κοριτσάκια στη Γάζα60 εκατομμύρια δολάρια χάρισαν στον Ισραηλινό Στρατό οι αστέρες του Σιωνιστικού Hollywood για να συνεχίσει να σκοτώνει κοριτσάκια στη Γάζα.
ΠΗΓΗ

Το Χόλιγουντ συνέρρευσε σε ένα γκαλά για τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις και συγκέντρωσε το κολοσσιαίο ποσό-ρεκόρ των 60 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Το ετήσιο γκαλά των Φίλων των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (FIDF) ήταν μια εκδήλωση με αστέρες την οποία παρακολούθησαν ηθοποιοί όπως ο Άστον Κούτσερ και ο Τζέραρντ Μπάτλερ, με τον Φάρελ Γουίλιαμς να προσφέρει την βραδινή ψυχαγωγία.

Η FIDF ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 60 εκατομμύρια δολάρια στο γκαλά του Beverly Hilton, το πιο υψηλό σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις του οργανισμού. Είπε επίσης ότι οι μεγαλύτεροι δωρητές ήταν ο Haim Saban και η σύζυγός του, και ο μεγιστάνας του καζίνο και Ρεπουμπλικανός δωρητής Sheldon Adelson και η σύζυγός του, με κάθε ζευγάρι να δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό.

Το γκαλά προσέλκυσε 1.200 συμμετέχοντες, είπε ο οργανισμός σε μια δήλωση που απαριθμεί τους Άντυ Γκαρσία, Φραν Ντρέσερ, Ζίγκυ Μάρλει, Ντέιβιντ Φόστερ και Κάθριν ΜακΦί μεταξύ των διασημοτήτων.

60 εκατομμύρια δολάρια χάρισαν στον Ισραηλινό Στρατό οι αστέρες του Σιωνιστικού Hollywood για να συνεχίσει να σκοτώνει κοριτσάκια στη Γάζα3

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που τόσα πολλά μέλη της κοινότητάς μας, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων μορφών του Χόλιγουντ, έρχονται μαζί για να μας βοηθήσουν να υποστηρίξουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες του [Ισραηλινού στρατού]. Το να στηρίζεις αυτούς τους ήρωες είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στην ζωή μου”, δήλωσε ο Saban, μέλος του συμβουλίου της FIDF και πρόεδρος της εκδήλωσης.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν για να βοηθήσουν τις ”εκπαιδευτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ψυχαγωγικές, πνευματικές και πολιτιστικές ανάγκες των στρατιωτών του IDF, καθώς και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών για την υπεράσπιση του κράτους του Ισραήλ”.