Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…


Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…

Μια μοντέρνα ακροδεξιά που συγχαίρει το Ισραήλ για τα εγκλήματα εναντίον αμάχων στην Παλαιστίνη και την αρπαγή των περιουσιών τους για εποίκους.

Lepen, Bolsonaro, May, Kurz, Trump, Frauke Petry… αποτελούν κομμάτια αυτής της καλά ελεγχόμενης ιδεολογικά ακροδεξιάς που εστιάζει αποκλειστικά σε μουσουλμάνους και όχι σιωνιστές…χρηματοδοτώντας παράλληλα τους μισθοφόρους του Isis για να στρεβλώνουν την εικόνα των Μουσουλμάνων παγκοσμίως ώστε να ξεπλύνουν το Ισραήλ για τα εγκλήματά του εναντίον τους.

Όλοι τους χρησιμοποίησαν …όπως κι ο Καμμένος φυσικά μια υποκριτική ρητορική δήθεν κατά του Soros και υπέρ της Ρωσίας για να παραστήσουν τους αντισυστημικούς αλλά μόλις έκλεψαν τις ψήφους συνέχισαν κανονικά από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι στις υπηρεσίες του Soros και του ΝΑΤΟ.

Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 2Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 4Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 5

Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 5555