Ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας χρηματοδοτεί παραστρατιωτική εκπαίδευση μικρών παιδιών όπου μαθαίνουν να σκοτώνουν αποκλειστικά Ρώσους


Ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας χρηματοδοτεί παραστρατιωτική εκπαίδευση μικρών παιδιών όπου μαθαίνουν να σκοτώνουν αποκλειστικά ΡώσουςΟ Πρωθυπουργός της Ουκρανίας χρηματοδοτεί παραστρατιωτική εκπαίδευση μικρών παιδιών όπου μαθαίνουν να σκοτώνουν αποκλειστικά Ρώσους

Ο περιούσιος Πρωθυπουργός της Ουκρανίας χρηματοδοτεί κατασκηνώσεις για παραστρατιωτική εκπαίδευση μικρών παιδιών όπου μαθαίνουν να σκοτώνουν …αποκλειστικά Ρώσους , να μένουν μακριά από τη Χιτλερική ιδεολογία και να εκθειάζουν την ΕΕ.

Είναι η ακροδεξιά των τοκογλύφων που δημιουργείται με την ίδια συνταγή του ISIS….με δήθεν Ισλαμιστές που όμως δεν ακουμπούν ούτε τρίχα Ισραηλινού αλλά που σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες άμαχους μουσουλμάνους.

Κι οι ψευτοφασίστες κι ο κομμουνιστές κι οι τζιχαντιστές κι οι μοναρχικοί κι οι φιλελεύθεροι κι οι σοσιαλιστές…είναι όλοι χρήσιμοι…αρκεί να δουλεύουν πάνω στα σχέδια των τοκογλύφων.

Βλέπεις τους πράκτορες της δημοσιογραφίας να μιλούν με τον ίδιο ενθουσιασμό για τη Γαλλική Επανάσταση, την Οκτωβριανή Επανάσταση, για την Βασίλισσα της Αγγλίας, για τους Σαουδάραβες πρίγκηπες , για τους αποκεφαλιστές του FSA στη Συρία, για τους αποκεφαλιστές του Ακροδεξιού Τομέα στην Ουκρανία, για τον Νετανιάχου, για τον Ομπάμα κοκ.

Ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας χρηματοδοτεί παραστρατιωτική εκπαίδευση μικρών παιδιών όπου μαθαίνουν να σκοτώνουν αποκλειστικά Ρώσους2Σημασία έχει ποιους υπηρετούν όλοι αυτοί κι όχι φυσικά η ρητορική με την οποία καταλαμβάνουν την εξουσία.

Αυτή η “δημοκρατική” Δύση που τρέμει τον Πούτιν…λάτρευε τον Γιέλτσιν και τον Πινοσετ που συμπτωματικά είχαν τον ίδιο οικονομικό σύμβουλο για την ιδιωτικοποίηση-ληστεία των φυσικών πόρων …δηλαδή τον επίσης περιούσιο Milton Friedman.

Κάπως έτσι ο Ρωσικός πλούτος πέρασε στα χέρια μιας χούφτας τριαντάρηδων μαφιόζων… κάτι που φυσικά επικρότησε η ΕΕ…μιας και πίσω από τους Ολιγάρχες…είναι και πάλι οι γνωστοί τοκογλύφοι.