Ευρωπαϊκή Ένωση = Σοβιετική Ένωση


Ευρωπαϊκή Ένωση = Σοβιετική ΈνωσηΕυρωπαϊκή Ένωση = Σοβιετική Ένωση
ΠΗΓΗ Γ. Λιναρδής

Όπως η Σοβιετική Ένωση έτσι και η Ευρωπαϊκή δεν είναι απλώς ένα μη δημοκρατικό πλαίσιο που προωθεί ένα συγκεκριμένο οικονομικό σύστημα, αλλά είναι επίσης ένα ιδεολογικό όχημα ενός παγκόσμιου σχεδίου. Όπως η Σοβιετική έτσι και η Ευρωπαϊκή Ένωση βασίζεται σε ένα δόγμα που προεξοφλεί το τι είναι «καλό» για τον κόσμο, ο κομμουνισμός ήταν αυτό το καλό σύμφωνα με την ιδεολογία της Σοβιετικής Ένωσης, η αναγκαστική «ισότητα» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» του νεοφιλελευθερισμού για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα αυτά ίσως ακούγονται ωραία και εντυπωσιακά, όμως τέτοια θολά ιδεώδη εξελίσσονται σχεδόν πάντα σε μεθόδους χειραγώγησης. Όταν αναγκάζεις τους ανθρώπους να αποδεχθούν κάποια θολά ιδανικά, τελικά αυτός ο εξαναγκασμός καταλήγει σε επίμονη αντίσταση.

Διότι τι είναι τα «ανθρώπινα δικαιώματα»; Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» δεν είναι κάποια επιστημονική ανακάλυψη, δεν είναι ανακάλυψη των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, αλλά είναι μια πολιτική εφεύρεση του 18ου αιώνα. Η αστική τάξη απαιτούσε τότε πολιτικά δικαιώματα ενάντια στα προνόμια του κλήρου και των ευγενών, κάτι που επιβεβαιώθηκε πολιτικά με ίσα δικαιώματα όλων των οικονομικών παραγόντων στην αγορά και καταστολή των προνομίων των συντεχνιών, των ευγενών και του ειδικού ρόλου των εκκλησιών. Από την εφεύρεση τους τα «ανθρώπινα δικαιώματα» διαδραμάτισαν καθορισμένο ρόλο για τα συμφέροντα των πολιτικών αντιπάλων, έχουν δε χρησιμοποιηθεί πάντοτε ως προπαγάνδα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η στρατηγική παγκοσμιοποίησης της ΕΕ, τουτέστιν η καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική προσπάθεια των Σιωνιστών να ενώσουν όλες τις οικονομίες υπό μια διοικητική δικτατορία και να καταστείλουν την αντίσταση των εθνών, έχει ως προπαγανδιστική προμετωπίδα αυτά τα «ανθρώπινα δικαιώματα».

Όσον αφορά την «ισότητα». Σύμφωνα με το σιωνιστικό παραμάγαζο των Βρυξελλών όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και τα κακά έθνη, οι «φασίστες» και «ναζιστές» θέλουν να αναστείλουν αυτή την ισότητα. Για αυτό και πρωταρχικός στόχος της ΕΕ είναι η εξάλειψη των εθνικών κρατών και των λαών που τα απαρτίζουν. Το έθνος και ο πατριωτισμός κακοποιούνται ως αντιδραστικά κατασκευάσματα και οι εθνικιστές ηγέτες και τα εθνικιστικά κινήματα διώκοντα πολιτικά, ενίοτε και ποινικά.

Η ΕΕ από την ίδρυση της πέραν αυτών στηρίχθηκε και στο ιδεολόγημα των «κοινών αξιών» και έως πρόσφατα ισχυριζόταν αφοσίωση στις κοινές «χριστιανικές αξίες», αξίες που είχαν προκαλέσει την καταδίκη από την Δύση της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης. Σήμερα όσοι επικαλούνται αυτές τις αξίες θεωρούνται απειλή για την ΕΕ και η αναβίωση του χριστιανισμού θεωρείται βαθιά ύποπτη, ακόμη και από κάποιους ιεράρχες. Έτσι ο χριστιανισμός δεν είναι πλέον κοινή αξία στην ΕΕ και την θέση του έχει πάρει η «δημοκρατία». Δεδομένου όμως ότι οι εκλογές μπορούν να ανατρέψουν την «δημοκρατία» κοπής ΕΕ, π.χ. την δημοκρατία των «ανοιχτών συνόρων», όσοι ψηφίζουν κατά αυτής της «δημοκρατίας» ονομάζονται «εχθροί του λαού» ή «λαϊκιστές». Τα «ανοιχτά σύνορα» έγιναν βασική «ευρωπαϊκή αξία», μια αξία που καταργεί στην ουσία από τα στίφη των λαθρομεταναστών τα ανθρώπινα δικαιώματα των αυτοχθόνων λαών της Ευρώπης.

Η ιδέα της δημοκρατίας είναι να μπορείς να επιλέγεις ανάμεσα σε ιδεώδη και πρακτικά συμφέροντα με ελεύθερη βούληση, συζήτηση και δια της ενημερωμένης ψήφου. Η δημοκρατία όμως της ΕΕ επιδιώκει να επιβάλλει τις αξίες, τις προσδοκίες, ακόμη και τις εκδοχές για τα γεγονότα σχετικά με τους πολίτες που καταγγέλλονται ως λαϊκιστές, αν διαφωνούν π.χ. με την λαθρομετανάστευση των «Νεάντερνταλ» από την Αφρική και Ασία. Στο κομμουνιστικό σύστημα της Σοβιετικής Ένωσης οι αντιφρονούντες ονομάζονταν «εχθροί του λαού». Για τους «δημοκράτες» που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, οι αντιφρονούντες είναι «λαϊκιστές» στην καλύτερη των περιπτώσεων, στην χειρότερη είναι «φασίστες» ή «ναζιστές».

Εφόσον οι λαοί της Ευρώπης ενημερώνονται συνεχώς ότι η επιλογή είναι μεταξύ μιας αριστεράς και μιας ψευτοδεξιάς που υποστηρίζουν την αναγκαστική «ισότητα», τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και τις «κοινές αξίες» και του δικαιώματος να απορρίπτουν όλα αυτά τα φληναφήματα σιωνιστικο-σοβιετικής κοπής, τότε η νίκη είναι δική μας και ουδείς θα καταφέρει να την αμφισβητήσει από εμάς τους Εθνικιστές.