Οι αναρχικοί πράκτορες των τοκογλύφων και του Soros, θα γιορτάσουν την έλευση του ΔΝΤ!


Οι αναρχικοί πράκτορες των τοκογλύφων και του Soros, θα γιορτάσουν την έλευση του ΔΝΤ!Οι αναρχικοί πράκτορες των τοκογλύφων και του Soros, θα γιορτάσουν την έλευση του ΔΝΤ!

Οι πράκτορες των τοκογλύφων και του Soros , αυτούς που οι πράκτορες Δημοσιογράφοι αποκαλούσαν γενιά των 700 ευρώ ,

θα γιορτάσουν την ανατροπή του Καραμανλή και την έλευση του ΔΝΤ μέσω της οποίας οι μισοί Έλληνες έχασαν τις περιουσίες τους, βρέθηκαν να εκβιάζονται από τράπεζες, τοκογλύφους κι εφορία ενώ παράλληλα η κρατική περιουσία πέρασε σε ξένο έλεγχο.

Αντί λοιπόν οι πολίτες να κυνηγάνε στα σοκάκια όλους αυτούς τους «επαναστάτες» της Μοσάντ που δούλεψαν για το μεγάλο κόλπο…

θα τους δουν να κάνουν την πολλοστή επίδειξη ισχύος και συσπείρωσης των ταγμάτων εφόδου που έχουν δημιουργήσει πληρώνοντας μάλιστα και τις υπερωρίες των 5000 αστυνομικών που θα προσπαθήσουν να σώσουν όσες περιουσίες πολιτών σώθηκαν από τις προηγούμενες επιθέσεις.Οι αναρχικοί πράκτορες των τοκογλύφων και του Soros, θα γιορτάσουν την έλευση του ΔΝΤ!4

Αυτοί οι επαναστάτες που δεν πατάνε στο Κολωνάκι , ούτε στις γειτονιές των πλουσίων, ούτε στην Τράπεζα της Ελλάδας, ούτε στις ξένες πολυεθνικές, ούτε στις Στοές, ούτε στις Λέσχες της Ελίτ , ούτε στις γνωστές Πρεσβείες…. ξέρουμε για ποιους δουλεύουν.