ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
ΠΗΓΗ

Την ίδια ώρα που οι Αλβανοί εμπόδιζαν με κάθε τρόπο τους Έλληνες να περάσουν τα –προσωρινά!- σύνορα στην Κακκαβιά, για να τιμήσουν τη μνήμη του ΗΡΩΑ Κατσίφα, αλήτες-προδότες-κομμουνιστές στο Ηράκλειο της Κρήτης έκαναν «αντιμνημόσυνο» έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, κραυγάζοντας αντεθνικά συνθήματα και επιχειρώντας να εισέλθουν μέσα στην εκκλησία για να διαλύσουν το μνημόσυνο!!!

Οι πωρωμένοι προδότες, εμποδίστηκαν μεν από τα ΜΑΤ –και από το ανθελληνικό μένος τους τραυμάτισαν τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης στο κεφάλι- αλλά βέβαια δεν είχαν εμποδιστεί να φτάσουν μέχρις εκεί και να τρομοκρατούν τους προσερχομένους.

Μάλιστα, κάποια στιγμή βγήκε έξω ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος και προσπάθησε να τους μιλήσει, νομίζοντας ότι είναι άνθρωποι, αλλά οι άθεοι κομμουνιστοσυμμορίτες επιχείρησαν να επιτεθούν και σ’ αυτόν ακόμα, γιατί «δέχτηκε να επιτρέψει την τέλεση μνημοσύνου ενός φασίστα»!!!

Νωρίτερα, οι συμμορίτες είχαν γράψει συνθήματα για την δολοφονία ενός Αλβανού στην Κέρκυρα (από κομμουνιστή που τον εμφανίζουν ως… χρυσαυγίτη), επιχειρώντας «συμψηφισμό». Το ίδιο έκανε προ ημερών και το αλβανικό ΥΠ.ΕΞ. Τυχαίο; Ασφαλώς και όχι! Διότι, οι συμμορίτες που βρίσκονται στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου–Κουτσούμπα, έχουν κάτι κοινό με τους ομοίους τους συμμορίτες του Ράμα: υπηρετούν αμφότεροι τα ανθελληνικά σχέδια των διεθνών γκάνγκστερς και του παλιάτσου Τραμπ!