Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής


Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και ΣιωνιστήςΟ Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής

Όταν νεαροί Νορβηγοί τόλμησαν να μιλήσουν για μποϊκοτάζ του Ισραήλ … η Μοσάντ βρήκε έναν επαγγελματία δολοφόνο και τον έστειλε να δολοφονήσει συνολικά 77 άτομα …τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των 20 που συμμετείχαν σε κατασκήνωση με θέμα το Παλαιστινιακό. Ο δολοφόνος Breivik έχαιρε υψηλής προστασίας.

Την ώρα που εκτελούσε τους νεαρούς με σφαίρες στο κεφάλι … από το ελικόπτερο της αστυνομίας που τον πλησίαζε δεν έπεσε ούτε μισή σφαίρα για να τον σταματήσουν…όταν στην Αμερική σε πυροβολούν ακόμα κι αν κρατάς στυλό χωρίς καπάκι.

Το ελικόπτερο πλησίαζε κι αυτός συνέχιζε να εκτελεί και παραδόθηκε σαν νύφη στις αρχές. Το δικαστήριο ΔΕΝ τον καταδίκασε ισόβια ενώ είχε τη δυνατότητα και τον τιμώρησε μόλις με 21 χρόνια φυλάκισης για 77 νεκρούς.

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής22Δεν τον έβαλαν να συγκατοικήσει με κάποιον ισοβίτη μερακλή …για να λάβει μαθήματα ανδρισμού… αλλά τον έχουν προστατευμένο από τους ποινικούς σε σουίτα πολυτελείας.

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής33

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής44Κάποια στιγμή θα βγει και θα απολαύσει τα εκατομμύρια που του έταξαν ή μπορεί να βάλουν κάποιον άλλον να τον δολοφονήσει και να κλείσει η υπόθεση εκεί. Η Νορβηγία πήρε το ίδιο μάθημα που το Ισραήλ παραδίδει σχεδόν καθημερινά στους Παλαιστίνιους.

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής55

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ;;;

Κι επειδή είναι προστατευόμενος του Ισραήλ …τον προστατεύουν κι από τους συγκρατούμενούς του …που θα μπορούσαν να τον περιποιηθούν δεόντως.

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής66

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ;;;

Αν δεν ήταν της Μοσάντ θα τον είχαν γεμίσει τρύπες πολύ πριν τον συλλάβουν με τη δική του θέληση και χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου η ζωή του.
Καθόλου τυχαία το Ισραήλ…απαίτησε από τους Ευρωπαίους πολιτικούς να σταματήσουν το κίνημα BDS που επίσης μποϊκοτάρει τα Ισραηλινά προϊόντα!
Αιματηρά και δίχως οίκτο τα μαθήματα συμμόρφωσης του Σιωνισμού προς το πολιτικό σύστημα.

Να υπενθυμίσουμε πως τα πιόνια των μασονικών στοών, πριν κάνουν το οτιδήποτε, παίρνουν την ΑΔΕΙΑ της ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ τους… Επίσης να αναφέρουμε πως Μασόνος-Μασόνο ΔΕΝ καταδικάζει!

Ο Μπρέιβικ παρακάτω δηλώνει πως είναι ένας μασόνος που πολεμάει στο πλευρό του Σιωνισμού

” Τα χόμπι μου είναι η όπερα το θέατρο οι ταινίες επιστιμονικής φαντασίας,τα ταξίδια και το κυνήγι .  Επίσης λατρεύω να συμμετέχω στην Μεγάλη Μασονική Στοά της Νορβηγίας όπου είμαι επίσημο μέλος!”

https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8660997/Norway-killer-Anders-Behring-Breivik-in-his-own-words.html

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής77“Οπότε ας πολέμήσουμε στο πλευρό του Ισραήλ, με τα αδέρφια μας τους Σιωνιστές κόντρα σε όλους τους Αντι-Σιωνιστές!

https://www.thedailybeast.com/norway-shooter-anders-breiviks-zionism-in-line-with-pro-israel-european-right

Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής88