Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ


Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του ΙσραήλΜπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ
ΠΗΓΗ: HELLENIC NS

Ο νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός της Βραζιλίας, τον οποίο έτρεξαν να συγχαρούν εγχώριοι και ξένοι ακροδεξιοί, αποτελεί κατά δήλωση του ένα πιστό φίλο του Ισραήλ, των Εβραίων και του Σιωνισμού.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είχες εγκωμιάσει το Ισραήλ ουκ ολίγες φορές, ενώ βασικές θέσεις του προγράμματος του είναι το κλείσιμο της πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Βραζιλία και η μεταφορά της πρεσβείας της Βραζιλίας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Ένα πάγιο αίτημα των Εβραίων για όλες τις πρεσβείες εδώ και δεκαετίες.

Πρώτη συνάντηση του, αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, ήταν φυσικά με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον οποίο επισκέφθηκαν την μεγαλύτερη εβραϊκή Συναγωγή της Βραζιλίας στην Καζαμπλάνκα του Ρίο και ανακοίνωσαν ότι οι δύο χώρες πλέον αδελφοποιούνται!

Μετά τον Τράμπ, τον Ντουτέρτε, τον Ορμπάν και τον Σαλβίνι, ο Νετανιάχου μεγαλώνει την ακροδεξιά παρέα του με τον Μπολσονάρο. Όπως δήλωσε «αυτή ήταν μια συνεργασία που ήταν γραφτό να γίνει». Και στη συνέχεια, με αφορμή ότι ο Μπολσονάρο είναι Ευαγγελιστής (βαπτισμένος μάλιστα στο Ισραήλ) δήλωσε ότι: «για τους Ευαγγελιστές δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στον κόσμο από το κράτος του Ισραήλ!»

Πανηγυρισμοί στην Βραζιλία από τα μίντια όπου μιλούν για ιστορική αλλαγή μεταξύ των σχέσεων των δύο χωρών, όπου επί αριστερών κυβερνήσεων εδώ και 16 χρόνια βρίσκονταν σε διαμάχη. Μάλιστα εξέδωσαν και συλλεκτικό γραμματόσημο με την μούρη του Νετανιάχου για να γιορτάσουν την αδελφοποίηση. Το ταξίδι του Νετανιάχου και της οικογένειας του, που γιόρτασε την πρωτοχρονιά στην Βραζιλία, θα διαρκέσει 5 ολόκληρες μέρες.

«Έπρεπε να περιμένουμε πάνω από 70 χρόνια για να επισκεφθεί ένας πρωθυπουργός του Ισραήλ την Βραζιλία», είπε ο Νετανιάχου στα εβραϊκά, ο οποίος αποκάλεσε τον Μπολσονάρο «yedidi» (φίλε μου). «Δεν είναι μόνο μια φιλία ή μια συμφωνία κοινών συμφερόντων, αλλά και μια συμμαχία αδερφών!»

Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ3Μπολσονάρο: «Με μεγάλη τιμή υποδέχομαι σήμερα τον άνθρωπο ο οποίος για μένα αποτελεί ένα πρότυπο πατριωτισμού, λιτότητας και εργασίας για τον λαό του. Πάντα αναφερόμουν στο Ισραήλ σαν ένα παράδειγμα. Θα είμαστε κάτι περισσότερο από καλοί συνεργάτες, θα είμαστε αδερφοί!».Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ4

Οι σχέσεις του Μπολσονάρο με τον Νετανιάχου αναπτύχθηκαν κατά την επίσκεψη του στο Ισραήλ το 2016 όπου βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό ως Ευαγγελιστής.

Από το ταξίδι αυτό, ο Μπολσονάρο και οι δύο γιοί του έφτιαξαν την παρακάτω φωτογραφία με τίτλο στα εβραϊκά: «Οι Μπολσονάρος στο Ισραήλ».Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ5

Οι δε γιοί του Μπολσονάρο είναι απ’ ότι φαίνεται περήφανοι υποστηρικτές της Μοσάντ και της IDF. Την παρακάτω φωτογραφία στην οποία φοράνε τις αντίστοιχες μπλούζες των εβραϊκών μυστικών υπηρεσιών, την δημοσίευσαν οι ίδιοι στα προφίλ τους.

Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ6Στην Βραζιλία βρέθηκε και η άλλη πίστη μαριονέτα των Εβραίων, ο Βίκτορ Ορμπάν, με τον οποίο συναντήθηκε ο Νετανιάχου.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η μεγάλη σιωνιστή ακροδεξιά συμμαχία μεγαλώνει!

Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ11Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ22Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ33Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ44

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΔΩ:

1) Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…
2) Οι γιοί του προέδρου της Βραζιλίας με μπλουζάκια υπέρ των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και της Μοσάντ
3) Η εμετική ακροδεξιά κυβέρνηση της Αυστρίας ηγείται του αγώνα κατά του αντισημιτισμού στην Ευρώπη!
4) Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους
5) Οι τοκογλύφοι κατασκευάζουν, και διαφημίζουν τη δική τους έκδοση της ακροδεξιάς που στηρίζει τους δολοφόνους του Ισραήλ.
6) Η Γερμανίδα Frauke Petry αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD δηλώνει εγγυητής της ζωής των Εβραίων και κατά του μπουκοτάζ Ισραηλινών προϊόντων
7) ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ομοφυλόφιλη και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs η μία αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD
8) Ο Σιωνισμός ιδρύει ακροδεξιά κινήματα που υπερασπίζονται τον Σιωνισμό και την γενοκτονία των Παλαιστινίων….
9) Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους επειδή μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής
10) Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!
11) ΛΕΠΕΝ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των Γάλλων Εβραίων
12) VOICE OF EUROPE ή αλλιώς VOICE OF ISRAEL!
13) Μπολσονάρο: Μια μαριονέτα των τοκογλύφων που στοχεύει σε ηγεσίες κρατών που τόλμησαν να εναντιωθούν στους Ρότσιλντ!