Οι αυθόρμητες νεοταξικές “επαναστάσεις” προϋποθέτουν πολύμηνη προετοιμασία αυτών που θα πειστούν να “επαναστατήσουν”.


Οι αυθόρμητες νεοταξικές "επαναστάσεις" προϋποθέτουν πολύμηνη προετοιμασία αυτών που θα πειστούν να "επαναστατήσουν".Οι αυθόρμητες νεοταξικές “επαναστάσεις” προϋποθέτουν πολύμηνη προετοιμασία αυτών που θα πειστούν να “επαναστατήσουν”.

Οι αυθόρμητες “επαναστάσεις” που στηρίζουν οι υπηρέτες της Νέας Τάξης , όχι μόνο δεν είναι αυθόρμητες αλλά προϋποθέτουν πολύμηνη προετοιμασία αυτών που θα πειστούν να “επαναστατήσουν”.

Γιατί εκτός από βλάκες που δεν θα αντιλαμβάνονται την ουσία της δήθεν επανάστασης θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι κι αποτελεσματικοί στους ρόλους που θα αναλάβουν .

Ένας βετεράνος πολέμου εβραϊκής καταγωγής εκπαίδευε επί μήνες τους Ουκρανούς διαδηλωτές ώστε να ανατρέψουν τον Γιανουκόβιτς και να βρεθούν ξαφνικά με επίσης εβραίο Πρωθυπουργό ώστε να στραφεί η χώρα προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Στην προετοιμασία φυσικά πέφτει και χρήμα, παρέχονται όπλα και παγκόσμια προπαγανδιστική προβολή. Είναι πολύπλοκη κι απαιτητική διαδικασία και δεν είναι απλή τύπου…

“Βάζω μια μάσκα, παίρνω ένα σκουπόξυλο και ρίχνω το καθεστώς”.
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε μια περίληψη του πως οργανώνονται οι υπάλληλοι των Rothschild .

http://canvasopedia.org/wp-content/uploads/2017/12/Handbook-for-Working-With-Activists.compressed.pdf?fbclid=IwAR3dEKlxRNMGNiYdY4tnXaNHET698HX1Jfb4kbsw97blCgvW5kkryeAuRDA

Δεν έχει βέβαια όλα τα μυστικά που προφανώς αυτά μεταδίδονται κυρίως προφορικά αλλά θα καταλάβετε το πνεύμα.
Οι τακτικές τους είναι αποτέλεσμα έρευνας κι εμπειρίας πολλών δεκαετιών. Δεν αυτοσχεδιάζει κανείς και ποτέ.

Οι αυθόρμητες νεοταξικές "επαναστάσεις" προϋποθέτουν πολύμηνη προετοιμασία αυτών που θα πειστούν να "επαναστατήσουν".3Αν σκεφτείτε ότι από τη Γαλλική Επανάσταση γίνονται συνεχώς ανατροπές και εξεγέρσεις που υπηρετούν τους τοκογλύφους μπορείτε να φανταστείτε την τεχνογνωσία που έχει συγκεντρωθεί και στην ανατροπή αλλά και στην αντιμετώπιση απόπειρας ανατροπής.
Αυτοί που έχουν στη διάθεσή τους τεράστια διαπλεκόμενα δίκτυα στη Δικαιοσύνη και στη Διοίκηση, ,που έχουν όλα τα λεφτά, τα όπλα και τη γνώση όπως κι όλα τα ΜΜΕ …δεν αντιμετωπίζονται κουνώντας σημαίες ή τραγουδώντας σαν παιδάκια του Δημοτικού σε σχολική γιορτή.