Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!


Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!

Ο Guaido ήταν ανάμεσα στους νέους πράκτορες της CIA που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να εκπαιδευτούν από την OTPOR/CANVAS …το παρακλάδι της CIA που στρατολογεί μισθοφόρους διαδηλωτές και βλάκες φοιτητές να αγωνιστούν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Η οργάνωση που βοήθησε ακόμα και τους Ισλαμιστές του Morsi να καταλάβουν την εξουσία στην Αίγυπτο με στημένες επαναστάσεις και αμέτρητες προβοκάτσιες και δολοφονίες αθώων.

Για να δώσουν στους πράκτορες μαύρο χρήμα ενίοτε τους βραβεύουν με στημένες τελετές σε γνωστά κέντρα διαπλοκής για την συνεισφορά τους στην «ειρήνη» και τη «Δημοκρατία». Αυτό το νόημα έχουν τα βραβεία που λαμβάνουν οι πράκτορες των τοκογλύφων όπως ο Τσίπρας και οι άλλοι.

Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!2

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπετε τον πράκτορα Guaido με τη μπλούζα της OTPOR …να δείχνει τον κώλο του … αυτόν που η ΕΕ αναγνώρισε ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας!
Βγαλμένος απευθείας από τον πισινό της CIA και του Σιωνισμού … είναι έτοιμος να παραδώσει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου του πλανήτη στα ξένα αφεντικά του.
Ένας από τους «συναδέλφους» του που εκπαιδεύτηκαν από την OTPOR είχε συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών.

Στην OTPOR στρατολογούν αγαθούς φοιτητές με συνθήματα γεμάτα καλοσύνη (Ψωμί , Παιδεία, Ελευθερία) αλλά οι στρατολογητές εκπαιδεύονται σε όπλα, εκρηκτικά και τακτικές μάχης, από κανονικούς στρατιωτικούς.
Την ίδια στιγμή που στέλνουν φοιτητές να διαδηλώσουν ειρηνικά …οι στρατολογητές πυροοβολούν με κανονικά όπλα εναντίον της αστυνομίας, ταυτόχρονα δολοφονούν κάποιους φοιτητές ώστε να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι η Αστυνομία σκότωσε απρόκλητα και παράλληλα όλοι πράκτορες της δημοσιογραφίας μιλούν για τον αυταρχισμό και τις εκτελέσεις εν ψυχρώ του καθεστώτος … κλπ κλπ.

Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!5Από την Γαλλική Επανάσταση που έστησαν με παρόμοιο τρόπο μέχρι σήμερα…οι τακτικές των τοκογλύφων δεν έχουν αλλάξει πολύ…
Αυτό που έχουν εξελίξει σε υψηλό βαθμό είναι να στήσουν μηχανισμούς ώστε να χρηματοδοτούνται οι δικοί τους πράκτορες με ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα.

Στη Βενεζουέλα … μία κλασική χούντα των τοκογλύφων …εξελίσσεται … και μάλιστα με την επίσημη και δημόσια υπογραφή των «δημοκρατών» και των «πεφωτισμένων» της Ευρώπης.
Αριστεροί, Δεξιοί … βάζουν όλοι πλάτη στη ληστεία του φυσικού πλούτου της Βενεζουέλας και συνυπογράφουν το εμπάργκο και τις κυρώσεις για να οδηγήσουν στην απόγνωση τον λαό και να φορτώσουν τα προβλήματα στον Μαδούρο.
Το έκαναν αμέτρητες φορές ακόμα κι εναντίον μας.

Όταν ο Όθωνας στήριξε τη Ρωσία κι όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα τα λιμάνια της Ελλάδας αποκλείστηκαν, οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα. Και οι ίδιοι που προκάλεσαν τον λιμό … ερχόντουσαν ως σωτήρες να μας μοιράσουν τρόφιμα και να παραστήσουν τους «συμμάχους» μας … διορίζοντας παράλληλα ΔΙΚΕΣ τους κυβερνήσεις.

Επί δέκα χρόνια αναφέρομαι τακτικά στην Otpor γιατί πρόκειται για οργάνωση κλειδί της CIA και του Σιωνισμού … κι όσοι ασχολήθηκαν καταλαβαίνουν ακριβώς τι συμβαίνει τώρα στη Βενεζουέλα.
Οι άσχετοι …γίνονται βουβουζέλες του Σιωνισμού δήθεν μαχόμενοι κατά του σοσιαλισμού … όπως κάνει με τον Μαδούρο η Χρυσή Αυγή.

Οι Σοσιαλιστές πολιτικοί κάνουν πως κοιμούνται γιατί απλά δεν είναι σοσιαλιστές αλλά υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Οι δεξιοί επίσης υπηρέτριες και η ορχήστρα των ΜΜΕ και των social media φυσικά παίζει τη μουσική των αφεντικών.
Μεταξύ μας …υπάρχουν κι εκατοντάδες πράκτορες που επίσης παίρνουν χαρτζιλίκι από ΜΚΟ που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε ώστε να γεμίζουν με προπαγάνδα facebook και twitter…καθώς και χιλιάδες κομματόσκυλα που αγωνίζονται να δικαιώσουν το κόμμα τους …για να τρυπώσουν στο Δημόσιο και να ζουν εις βάρος των φτωχών.

Το παρακάτω άρθρο έχει όλα τα στοιχεία για τον πράκτορα Guaido το παιδί του σωλήνα των τοκογλύφων.

The Making of Juan Guaidó: How the US Regime Change Laboratory Created Venezuela’s Coup Leader

Το έγραψαν δύο εβραίοι νεαροί δημοσιογράφοι. Η ιστοσελίδα ανήκει στον γιο μεγάλου εβραίου δημοσιογράφου και συμβούλου του Clinton …κι επομένως δεν θα βρεθεί κανείς να μιλήσει για συνωμοσιολογία κλπ.
Το σημαντικότερο είναι ότι έχει πολύ καλή τεκμηρίωση με συνδέσμους σε πηγές για όποιον θέλει να επαληθεύσει και να εμβαθύνει.

Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!9Κι όπου βλέπετε να εκθειάζουν τον Guaido …μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι πληρωμένοι πράκτορες.
«Καρφώστε» όπου πρέπει τον σύνδεσμο κι αυτοί που θα ενδιαφερθούν …θα ενημερωθούν για το μεγάλο κόλπο.
Οι θορυβώδεις τενεκέδες δεν θα ασχοληθούν … θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους , να συμπεριφέρονται όπως οι «διανοούμενοι» στις κερκίδες των γηπέδων.

Έχουμε κι ένα άλλο πρόβλημα… Οι πράκτορες έχουν σπουδάσει σε Αγγλικά κολέγια και ξέρουν αγγλικά. Μπορούν να διαχέουν προπαγάνδα σε 2 γλώσσες.
Η φτωχολογιά που ματώνει για να πληρωθούν αυτοί οι πράκτορες …με το ζόρι έβγαλε το Λύκειο.

Κι αυτό που διαπίστωσα επίσης είναι ότι αυτοί που θα καθόντουσαν να μεταφράσουν δωρεάν ένα τέτοιοι άρθρο στα Ελληνικά δεν είναι ούτε 3 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα … ενώ οι κάτοχοι proficency που θα μπορούσαν να το κάνουν είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Κι αν βρισκόντουσαν άλλοι χίλιοι να διαδώσουν την πληροφορία … το Σύστημα δεν θα έβρισκε τόσα θύματα έτοιμα να «καταπιούν» την προπαγάνδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο …
Οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις στη Ρωσία που πέρασαν τον έλεγχο φυσικών πόρων σε ανθρώπους των Rothschild από τον Γιέλτσιν με σύμβουλο τον Milton Friedman (Chicago Boys) …στοίχισαν τις ζωές 3.200.000 ανθρώπων.
Όταν πρόκειται για δουλειές των Rothschild… όπως και στη Συρία … μεταχειρίζονται τους ανθρώπους όπως τις κατσαρίδες.

Lancet Study Confirms Millions Died From “Shock Therapy”

Ο Guaido …της Βενεζουέλας έχει εκπαιδευτεί από τη CIA και την OTPOR κι οργανώνει εδώ και δέκα χρόνια διαδηλώσεις για την ανατροπή του Maduro.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα αποκαλύπτει Εβραίος δημοσιογράφος , o Max Blumenthal , γιος του Sid Blumenthal , σημαντικού συμβούλου του Bill Clinton και διάσημου δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος του RT , Rick Sanchez, δούλευε για το CNN μέχρι που τον έδιωξαν για ένα υπονοούμενο που άφησε μιλώντας με έναν Εβραίο κωμικό.

CNN Fires Rick Sanchez for Remarks in Interview

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν 12 χρόνια την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα
2) Στη Βενεζουέλα έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι «επαναστάτες» του Soros-Rothschild
3) Μαδούρο: Ιμπεριαλιστική επίθεση σε Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία
4) Η Βενεζουέλα στόχος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
5) H HRW του Σόρος πίσω από τους ακροδεξιούς στην Βενεζουέλα!
6) Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
7) Νέα Παγκόσμια Τάξη εναντίον Βενεζουέλας8) Ο Maduro δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας
9) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΑΝΤΑΣ
10) Η Μόσχα στηρίζει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζούελας!
11) Ούγκο Τσάβεζ. Οι οπαδοί του τον λατρεύουν, η αντιπολίτευση της χώρας του τον μισεί θανάσιμαΟι ΗΠΑ υποστήριξαν
12) «Μου προσέφεραν 25 εκατομμυρια για να σκοτώσω τον Τσάβες».
13) Ο Άσαντ έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των γεγονότων στη Συρία και την Βενεζουέλα
14) Περισσότερα από ένα 1.600.000 δολάρια δόθηκαν για αποσταθεροποιητικές ενέργειες στη Βενεζουέλα το 2016
15) Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα
16) Η Βενεζουέλα θα συνεχίσει να καταγγέλει τόν αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού
17) Ποιοί κρύβονται πίσω από τα «βίαια» επεισόδια και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα;
18)Ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Βενεζουέλας
19) Μέλος της αντιπολίτευσης παραδέχεται πώς οι εκδηλώσεις βίας στη Βενεζουέλα ανοίγουν τό δρόμο σε ξένη παρέμβαση
20) Ο Nicolas Maduro συνέκρινε τον εαυτόν του με τον Σαντάμ Χουσεΐν
21) Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης
22) Πώς οι καθοδηγούμενες διαμαρτυρίες της Βενεζουέλας μοιάζουν με αυτές της πλατείας Maidan στο Κίεβο!
23) Απίστευτη Νεοταξική προπαγάνδα κατά του Μαδούρο! Διαδηλωτής …δέχτηκε εξ επαφής χτύπημα με δακρυγόνο (!) και πέθανε από διαμπερές τραύμα στα πλευρά.
24) Βενεζουέλα: Μαυραγορίτες κρύβουν τα τρόφημα απο τον λαό,με τις ευλογίες της CIA ώστε να υπάρξει εξέγερση!
25) Βενεζουέλα: ένας ενοχλητικός γείτονας
26) Ο Διευθυντής της CIA παραδέχεται ότι προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
27) Μαδούρο: Οι ενέργειες της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας συνδέονται με την πολιτική των ΗΠΑ
28) Μαδούρο: «Τι διάολο μας νοιάζει τι λέει ο Trump; Δεν θα αφήσουμε τη CIA να κάνει τη χώρα μας Ιράκ!»
29) Το Ρωσικό ΥΠΕΞ προειδοποίησε όσους βοηθούν τη CIA να επέμβει στην Βενεζουέλα!
30) Η Αμερικανική ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία έτοιμη για ένα νέο πραξικόπημα κατά της Βενεζουέλας
31 Όλα για το πετρέλαιο: Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν τα σχέδια των Αμερικανο-Σιωνιστών για αλλαγή καθεστώτος στη Βενεζουέλα
32) Ο Σόρος προσπαθεί να ανατρέψει τον Μαδούρο και να αποσταθεροποιήσει την Βενεζουέλα!
33) Η αποσταθεροποίηση της Βενεζουέλας έχει αρχίσει από την εποχή που ο Τσαβες ήθελε ανεξάρτητη νοτιοαμερικανικη Τράπεζα
34) Fake news και προπαγάνδα στις εκλογές της Βενεζουέλας
35) Ποιος πραγματικά είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα
36) Στήριξη Μαραντόνα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Είμαστε chavistas μέχρι θανάτου»
37) Γιατί τα αποθέματα θορίου είναι άλλος ένας λόγος για την επίθεση στη Βενεζουέλα
38) Η Μόσχα καταδικάζει τις απειλές Trump εναντίον της Βενεζουέλας
39) Ποιά είναι πραγματικά η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα;40) Πείνα στη Βενεζουέλα; Μία ακόμα προπαγάνδα των νεοταξικών ΜΜΕ !
41)  Η Βενεζουέλα σταματά να χρησιμοποιεί το δολάριο στο εμπόριο πετρελαίου
42) Μαδούρο και Άσαντ διαθέτουν τα καύσιμα τους τσάμπα στους πολίτες, γι αυτό θέλει να τους εξοντώσει η τραπεζική μαφία!
43) Βενεζουέλα: Πως οι Σιωνιστές κατέστρεψαν την τέταρτη πλουσιότερη χώρα
44) Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας!
45) Υπουργός Άμυνας Βενεζουέλας: Ακολουθούν την τακτική που εφάρμοσαν στη Λιβύη. Επιχειρούν μισθοφόροι να ενσπείρουν το χάος
46) Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης
47) Η πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών στην υπηρεσία των τοκογλύφων που θέλουν να αρπάξουν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας.
48) Χεζμπολάχ: Στηρίζουμε τον Μαδούρο, Ο ΑμερικανοΣιωνιστικός ιμπεριαλισμός προσπαθεί να κλέψει τον ορυκτό πλούτο της Χώρας!
49) Η «ανθρωπιστική βοήθεια» ως όχημα του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού