Άπαξ προδότες, πάντα προδότες! ΚΚ€: “Αλυτρωτικό” και “αντιδραστικό” το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”


Άπαξ προδότες, πάντα προδότες! ΚΚ€: “Αλυτρωτικό” και “αντιδραστικό” το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”Άπαξ προδότες, πάντα προδότες! ΚΚ€: “Αλυτρωτικό” και “αντιδραστικό” το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”
ΠΗΓΗ
Γράφει ο Αντίοχος

Είναι κάτι που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο… τιμημένο κουκουέ και το… ομολογούμε: μένει αταλάντευτα σταθερό στην προδοτική του γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα, ικανοποιώντας έτσι τα μέγιστα τα υπερατλαντικά αφεντικά του!

Έτσι, ερώτηση στη βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές του, Θανάσης Παφίλης, Σταύρος Τάσσος και Λιάνα Κανέλλη – η οποία, μια φορά κι έναν καιρό παρίστανε την… πατριώτισσα, για τα «αντιδραστικά», «αλυτρωτικά» και «προσβλητικά απέναντι σε άλλους λαούς» συνθήματα που ακούγονται σε στρατόπεδα της χώρας, ως αντίδραση στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Ποια είναι αυτά τα «αντιδραστικά», «αλυτρωτικά» και «προσβλητικά» συνθήματα; Τα εξής: «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία», «Πού θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγια-Σοφιά».

Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτούς που όπως είπε και ο πρώην Γραμματέας τους Γιάννης Κορδάτος, το 1926: «Το άκρον άωτον του παραλογισμού του ΚΚΕ ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας … Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού. Το Κ.Κ.Ε. παρασύρθηκε σε συμμαχία με τους Βουλγάρους υπερεθνικιστές, τους κομιτατζήδες…», απ’ αυτούς που έγραφαν στη φυλλάδα τους πως «εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε» κι απ’ αυτούς που συνεργάστηκαν ακόμα και με τους Εγγλέζους αποικιοκράτες κατά του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος της ΕΟΚΑ στην Κύπρο!

Μια φορά προδότες – για πάντα προδότες! ΚΚΕ: η χαρά του λυσσασμένου ανθέλληνα Τραμπ, του ΝΑΤΟ και της CIA!

Άπαξ προδότες, πάντα προδότες! ΚΚ€: “Αλυτρωτικό” και “αντιδραστικό” το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”2