Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!


Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

Η σελίδα Breitbart δημιουργήθηκε από Εβραίους Σιωνιστές προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα του Ισραήλ στους ακροδεξιούς κύκλους.

Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!06Πρωτοστατεί στην αντι-μουσουλμανικη προπαγάνδα διότι έτσι μόνο “δικαιώνεται” το Ισραήλ όταν βομβαρδίζει σχολεία και νοσοκομεία στη Γάζα.

Ο μακελάρης της Νορβηγίας Breivik ακολουθώντας τις εντολές της Μοσάντ …εκτέλεσε 88 παιδιά επειδή υποστήριξαν τους αγώνες των Παλαιστινίων και δικαιολόγησε το έγκλημα ως δήθεν αγώνα ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
1) Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής
2) VOICE OF EUROPE ή αλλιώς VOICE OF ISRAEL!

Το ότι την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης την ξεκίνησε , την διευθύνει και την εκτελεί το Ισραήλ και οι χώρες-υπηρέτριές του …δεν χρειάζεται να το γνωρίζουμε.

Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!Οι επιθέσεις στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν ,στη Λιβύη και τη Συρία έγιναν με εντολή των τοκογλύφων κι ήξεραν πολύ καλά ότι θα προκαλέσουν προσφυγικό κύμα που θα έφτανε εύκολα στην Ευρώπη λόγω της αποσταθεροποίησης αυτών των χωρών. Πόσο μάλλον όταν γνώριζαν εξ αρχής οτι θα στρατολογούσαν τους περισσότερους απο αυτούς τους “πρόσφυγες” ως μαχητές του ISIS οι οποίοι χάνοντας τον πόλεμο απο τους Σύριους, θα ήταν δύσκολο να παραμείνουν στην πατρίδα τους ως προδότες και έτσι θα τους φυγάδευαν στην Ευρώπη, πράμα που έκαναν ήδη.

Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!7