Ο Συριζαίος Χριστόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Soros των Rothschild, δουλεύει για τον αφελληνισμό μας!


To 2014 ο Soros των Rothschild ανησύχησε για τη “δημοκρατία” στην Ευρώπη. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο άμοιρος κι έτσι οργάνωσε ένα συνέδριο με ομιλητές βέρους…”δημοκράτες”.

Από την Ελλάδα επέλεξε μεγάλες προσωπικότητες…όπως τον Χριστόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε Πομάκους , Ρομά και Μουσουλμάνους της Θράκης…ένα συμπαγές…Τούρκικο πράμα.

Ο Συριζαίος Χριστόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Soros των Rothschild, δουλεύει για τον αφελληνισμό μας!565Ο Συριζαίος Χριστόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Soros των Rothschild, δουλεύει για τον αφελληνισμό μας!5Διάλεξε έναν κάποιον Φωτιάδη και μία δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Γι’αυτό να κοιμόμαστε ήσυχα. Εκεί έξω ο Soros, οι διανοούμενοι , οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες και άλλοι πράκτορες της δημοσιογραφίας δουλεύουν ως άγρυπνοι φρουροί της Δημοκρατίας.

Πχ ο Χριστόπουλος δούλεψε για την απομάκρυνση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή δήλωσε Ελληνίδα κι όχι Τουρκάλα.

Ο Συριζαίος Χριστόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Soros των Rothschild, δουλεύει για τον αφελληνισμό μας!2Ξέρετε τι δουλειά κάνει ο φωστήρας Χριστόπουλος που τόσο εκτίμησε ο Soros ;
Καθηγητής Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης.

Καταλάβατε τώρα πως κατάφεραν οι Rothschild και οι άλλοι τοκογλύφοι να διαγραφεί κάθε αναφορά στον ρόλο που έπαιξαν σε κάθε αιματοχυσία από τις σελίδες της Παγκόσμιας Ιστορίας;

Διαπιστώνουμε ότι το Σύστημα διατηρείται όρθιο μέσα από ένα δίκτυο διαπλεκόμενων συμφερόντων, ακούραστων αχθοφόρων της Νέας Τάξης που προωθούνται σε καλοπληρωμένες θεσεις-κλειδιά. Το Σύστημα καταφέρνει να τους κάνει να εργάζονται ενάντια στα δικά μας συμφέροντα…και τις αμοιβές αυτών να τις πληρώνουμε εμείς.

Την ίδια στιγμή σ’ ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ …και σε μία κλεμμένη φωτογραφία ενός γυναικείου στήθους έκαναν like 857 Έλληνες και άφησαν 57 σχόλια που το εκθείαζαν. Θα προλάβουν άραγε όλοι αυτοί να ακούσουν τη λέξη Soros πριν πεθάνουν ;