Μόνο 4 εκατομμύρια Ινδοί πέθαναν από πείνα επειδή ο Τσώρτσιλ που ο μπαμπάς του χρωστούσε πολλά στους Rothschild …τους έκλεψε τα τρόφιμα.


Μόνο 4 εκατομμύρια Ινδοί πέθαναν από πείνα επειδή ο Τσώρτσιλ που ο μπαμπάς του χρωστούσε πολλά στους Rothschild ...τους έκλεψε τα τρόφιμα.33Μόνο 4 εκατομμύρια Ινδοί πέθαναν από πείνα επειδή ο Τσώρτσιλ που ο μπαμπάς του χρωστούσε πολλά στους Rothschild …τους έκλεψε τα τρόφιμα.

Μόνο …4 εκατομμύρια Ινδοί πέθαναν από πείνα επειδή ο Churchill που ο μπαμπάς του χρωστούσε πάρα πολλά στους Rothschild …τους έκλεψε τα τρόφιμα.

Οι Churchill χρωστούσαν πάρα πολλά στους Rothschild κι όταν χρωστάς δεν μιλάς. Εκτελείς εντολές. Η εντολή ήταν να ηττηθούν οι Γερμανοί με οποιοδήποτε κόστος.

Για τον Τσώρτσιλ … δεν διαβάσαμε ποτέ μια κακή κουβέντα. Ήταν ο «ήρωας» που έσωσε την ανθρωπότητα από τον Χίτλερ … χωρίς να λογαριάζει κόστος σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Κι εκεί που ρίχνεις μία επιπόλαιη ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του αρχείου των Rothschild … καταλαβαίνεις αμέσως το γιατί…

https://www.rothschildarchive.org/

Διαβάζουμε…με ανοιχτό το στόμα:

«O πολιτικός Rundolph Churchill (1849-1895), πατέρας του Winston Churchill , ήταν στενός φίλος της οικογένειας Rothschild .Είχε δημιουργήσει μία στενή σχέση με τον Nathaniel.1o Λόρδο Rothschild για λογαριασμό του οποίου … έδινε αναφορά επάνω στην ανάπτυξη της εξορυκτικής βιομηχανίας στην Νότια Αφρική.
O Churchill ήταν συχνά φιλοξενούμενος στις οικίες των Rothschild.
Οι Rothschild παρείχαν εκτεταμένα δάνεια στον Churchill»

Μόνο 4 εκατομμύρια Ινδοί πέθαναν από πείνα επειδή ο Τσώρτσιλ που ο μπαμπάς του χρωστούσε πολλά στους Rothschild ...τους έκλεψε τα τρόφιμα.33qq

Μόνο 4 εκατομμύρια Ινδοί πέθαναν από πείνα επειδή ο Τσώρτσιλ που ο μπαμπάς του χρωστούσε πολλά στους Rothschild ...τους έκλεψε τα τρόφιμα.3Μία από τις παράπλευρες απώλειες ήταν οι 300.000 νεκροί Έλληνες από την πείνα λόγω του Βρετανικού εμπάργκο στις Ελληνικές Θάλασσες.

Μια άλλη παράπλευρη απώλεια που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας δίδαξε στο σχολείο …ήταν ο θάνατος 4.000.000 Ινδών από πείνα… επειδή ο Churchill κατέσχεσε τα τρόφιμά τους για να ταΐσει τον Αγγλικό Στρατό και να δώσει τα υπολείμματα στους λιμοκτονούντες, εξαιτίας του, Έλληνες… παριστάνοντας μάλιστα τον ευεργέτη.

4.000.000 νεκροί…που δεν αποζημίωσε ποτέ και κανείς .

Μας ενημερώνουν 76 χρόνια μετά ώστε τα θύματα να μην μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Τσώρτσιλ σκότωσε 300.000 Έλληνες και 4.000.000 Ινδούς κάνοντας εμπάργκο και κατάσχοντας τρόφιμα!

2) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσόρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!

3) Ουίνστον Τσόρτσιλ: Ένας παθιασμένος σιωνιστής