Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.


Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.333Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!
2) Ο πράκτορας Brendon Tarrant τα κατάφερε! Εκατοντάδες πολίτες στη Νέα Ζηλανδία «τρέχουν» να παραδώσουν τα όπλα τους!
3) Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!

Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.

Πως γίνεται να υποφέρουν ψυχολογικά οι εξολοθρευτές …αυτοί που ήταν έτοιμοι να πεθάνουν για να πετύχουν τον σκοπό τους; Ή μήπως το σενάριο δεν περιελάμβανε τον δικό τους τραυματισμό ή θάνατο;

Μάλλον τα συμβόλαια με τη Μοσάντ εκτός από την προστασία της ζωής τους περιελάμβαναν και διαμονή σε κελί vip κι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται. Θέλουν να τηρείται αυστηρά ο νόμος ως προς τη δική τους ζωή.

Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.2Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.3

Τον Μπρέιβικ δεν τον έβαλαν να συγκατοικήσει με κάποιον ισοβίτη μερακλή …για να λάβει μαθήματα ανδρισμού… αλλά τον έχουν προστατευμένο από τους ποινικούς σε σουίτα πολυτελείας με χαμάμ και play station.

Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.33

Αν το Σύστημα κρίνει ότι κάποιος πρέπει να πεθάνει…ακόμα και οι ένοπλοι δεσμοφύλακες… παραμένουν απλοί παρατηρητές της εξόντωσης.

Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.4