Ποιός πραγματικά είναι ο Τζέισον Αντιγόνη που κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου;;;!!


Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Το Αντιγόνη τελείωσε Γυμνάσιο στο Κολέγιο Αθηνών και Λύκειο στα Ανάβρυτα που ίδρυσε ένας περίεργος Εβραίος εκπαιδευτής του ΝΑΤΟ που λεγόταν Kurt Hahn και κάποιος πράκτορας του Βρετανικού Foreign Office με σύνθημα… «Διαμορφώνουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιλαμβάνεται τον κόσμο η επόμενη γενιά ηγετών» 

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!43Τα σχολεία αυτά ίδρυσε φυσικά …ένας περιούσιος σιωνιστής «εκπαιδευτικός», ο Kurt Hahn, ο οποίος δεν έχει ακριβώς …εκπαιδευτική καριέρα …αφού πέρασε από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων, υπήρξε Γραμματέας του Πρίγκηπα Max Von Baden …και βρέθηκε ακόμα και σε σχολές του ΝΑΤΟ.

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!444222Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!444333Όραμα ή μάλλον εντολή των τοκογλύφων …ήταν να προετοιμάσει μία παγκόσμια ελίτ που θα έχει ακριβώς την ίδια αντίληψη για τον κόσμο και για το ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον του πλανήτη, ώστε να ταυτίζονται και με τους στόχους των illuminati είτε και με τους στόχους των Κομμουνιστών …δηλαδή …Μία κυβέρνηση, ένας στρατός, κατάργηση εθνικών συνόρων και κατάργηση οργανωμένων θρησκειών. Άλλωστε και ο ιδρυτής των Illuminati, Adam Weishaupt, ήταν επίσης …περιούσιος.

Όπως στο London School of Economics όπου φοιτούν οι υπηρέτριες των Rothschild …μαθαίνουν να σκέφτονται σύμφωνα με τα συμφέροντα των Rothschild, του Σιωνισμού και του Ισραήλ …έτσι και στα άλλα σχολεία της Ελίτ προετοιμάζουν ιδεολογικά τα παιδιά της οικονομικής ή της πνευματικής ελίτ να θεωρούν αυτονόητη την πορεία προς μία παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου των Διεθνών Οργανισμών που ιδρύθηκαν και ελέγχονται από τους διεθνείς τραπεζίτες (OHE, ΠΟΥ, ΝΑΤΟ, ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, YMCA κλπ).
Το Ελληνικό παράρτημα των Αναβρύτων επέβλεπε ένας ξένος και άνθρωπος του Foreign Office, o Jocelin Winthrop-Young.

Στον κόσμο αυτόν …απαγορεύεται να προφέρεις τις λέξεις Rothschild, Σιωνισμός , Τοκογλύφοι κλπ.

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!4444Γιατί όμως ο ακτιβιστής Jason δεν αγωνίζεται να ανοίξουν οι πόρτες αυτών των σχολείων στους φτωχούς και τα προσφυγόπουλα ; Ή μήπως τα σιχαίνεται ;
Δεν είναι άδικο όλα τα προσφυγόπουλα να πρέπει να φοιτούν σε λυόμενα παγωμένα σχολεία σε φτωχογειτονιές μετά από όσα πέρασαν στις εμπόλεμες περιοχές;

Δεν είναι κορυφαίας σημασίας για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα να μάθουν τα παιδιά των πλουσίων όπως ο Jason και των ισχυρών ΕΙΔΙΚΑ…. ότι υπάρχουν οικογένειες που ΔΕΝ έχουν την οικονομική άνεση της μαμάς του … και που δεν έχουν καν ρεύμα στο σπίτι;

Όλοι αυτοί οι πάμπλουτοι φιλάνθρωποι που δεν τους πιάνει ύπνος σκεπτόμενοι τους φτωχούς και τους αδικημένους …γιατί δεν πιέζουν τις κυβερνήσεις ώστε να γεμίσουν τα σχολεία της Ελίτ με χαρούμενες παιδικές φωνές από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν ή έστω από την Αλβανία; 

Δεν θα ήταν καλή ιδέα η μαμά του με τα πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών να προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας στα προσφυγόπουλα; Ή μήπως τα σιχαίνεται και η μαμά; 
Έτσι κάνεις επανάσταση κύριε Ιάσονα Δούση … κι όχι πίνοντας καφέ στα Εξάρχεια…

Μετά την εντατική τους προβολή από τα ΜΜΕ και τους πράκτορες της δημοσιογραφίας …οι “αυθόρμητοι” διαφωτιστές θέλουν να τρυπώσουν στο Δημόσιο, να ανεβούν στις πλάτες μας και να αρπάζουν τα δικά μας ματωμένα χρήματα… 

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!Οι μηχανισμοί των τοκογλύφων λειτουργούν άψογα χωρίς κανένα κόστος για τους ίδιους. 
Τους δικούς τους χαφιέδες “διαφωτιστές” τους πληρώνουμε ΠΑΝΤΑ κι αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ …οι “σκοταδιστές”.

ΠΗΓΗ

Ανάμεσα στους υποψήφιους ξεχωρίζει και μια προσωπικότητα που απασχόλησε πολύ τον Τύπο μέσω του ακτιβισμού, αλλά και καθώς έγινε το πρώτο άτομο που νομικά διεκδίκησε να αναγνωριστεί ως non binary, δηλαδή άτομο που δεν υπάγεται στο δίπολο των φύλων.

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, η πρώτη δικαστική αναγνώριση non binary, (που δεν εμπίπτει στο δίπολο άρρεν-θήλυ), ατόμου στην Ελλάδα έγινε και το μη δυικό άτομο Τζέισον-Αντιγόνη Dane, πέτυχε να διαγραφεί από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης το φύλο και να προστεθεί το “Αντιγόνη” στο όνομά του, ώστε να αναγνωρίζεται πλέον και επίσημα ως non-binary.

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!04Σήμερα όλο χαρά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του γράφοντας:

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Ρένας Δούρου για να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής». Θαυμάζω κι εκτιμώ την Ρένα για τα όσα έχει προσφέρει ως Περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων για κοινωνικά και δικαιωματικά ζητήματα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να μπορέσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην μεγάλη προσπάθεια της «Δύναμης Ζωής» για μια καλύτερη Περιφέρεια Αττικής

Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη)

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!08Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Αθήνας. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών. Αποφοίτησε από το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη.

Είναι τελειόφοιτος του διεπιστημονικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και ανθρώπινα δικαιώματα» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University College London. Εκλέχθηκε εκπρόσωπος των φοιτητών. Το θέμα της διπλωματικής εργασίας του είναι οι βίγκαν φεμινίστριες της Αθήνας. Διευθύνει τον εκπαιδευτικό οργανισμό Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου.

Εξέδωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σειρά βιβλίων εκμάθησης για τις περισσότερες από τις ευρέως ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου. Δραστηριοποιείται στον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα.

Είναι το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που αιτήθηκε την πλήρη διαγραφή της καταχώρησης φύλου από τα νομικά του έγγραφα. Έζησε κι εργάστηκε για δύο έτη στο Λονδίνο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Το Τζέισον Αντιγόνη στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου! Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!5