Ισραήλ: Ο δεξιούλης και Σιωνιστούλης Μπολσονάρου προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων μαζί με τον Νετανιάχου


Ισραήλ: Ο δεξιούλης και Σιωνιστούλης Μπολσονάρου προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων μαζί με τον Νετανιάχου2Ισραήλ: Ο δεξιούλης και Σιωνιστούλης Μπολσονάρου προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων μαζί με τον Νετανιάχου

ΣΑΛΟΜ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Οι γιοί του προέδρου της Βραζιλίας με μπλουζάκια υπέρ των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και της Μοσάντ
2) Μπολσονάρο: Μια μαριονέτα των τοκογλύφων που στοχεύει σε ηγεσίες κρατών που τόλμησαν να εναντιωθούν στους Ρότσιλντ!
3) Αντιδρά ο στρατός της Βραζιλίας στα σχέδια του Σιωνιστή Bolsonaro για στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη χώρα
4) Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…
ΠΗΓΗ

Φορώντας κιπά στο κεφάλι, ακούμπησε με τα δύο χέρια στις αρχαίες πέτρες και, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ισραηλινού προέδρου που στεκόταν στα αριστερά του, προσευχήθηκε στον Γιαχβέ!

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έγινε ο πρώτος αρχηγός ξένου κράτους που επισκέφθηκε σήμερα το Τείχος των Δακρύων, στην Ιερουσαλήμ, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σπάζοντας τη μακρά διπλωματική παράδοση, ο Μπολσονάρου μετέβη στον ιερότερο τόπο του ιουδαϊσμού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Φορώντας κιπά στο κεφάλι, ακούμπησε με τα δύο χέρια στις αρχαίες πέτρες και, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νετανιάχου που στεκόταν στα αριστερά του, προσευχήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα, με το κεφάλι σκυμμένο.

Επί πολλές δεκαετίες, οι ξένοι ηγέτες απέφευγαν να εμφανιστούν δίπλα στους Ισραηλινούς αξιωματούχους στο Τείχος των Δακρύων για να μην δώσουν την εντύπωση ότι παίρνουν θέση σε ό,τι αφορά το πολύ ευαίσθητο ζήτημα του καθεστώτος της Ιερουσαλήμ. Το θέμα αυτό είναι ένα απο τα πιο ακανθώδη για την επίλυση του Μεσανατολικού.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσευχήθηκε μπροστά στο Τείχος τον Μάιο του 2017. Όμως σε εκείνη την επίσκεψη συνοδευόταν από τον ραββίνο του Τείχους, τον Σμούελ Ραμπίνοβιτς και όχι από κάποιον Ισραηλινό κυβερνητικό αξιωματούχο.