ΚΚΕ: Το κόμμα των τραπεζιτών!


ΚΚΕ: Το κόμμα των τραπεζιτών!

ΚΚΕ: Το κόμμα των τραπεζιτών!4
ΠΗΓΗ

Λύσσα κακιά έχει πιάσει τους αρθρογράφους-λιβελογράφους των κόκκινων ΜΜΕ, που συναγωνίζονται ποιος θα βρίσει και θα συκοφαντήσει περισσότερο την Χρυσή Αυγή. Υπό την αυστηρή προϋπόθεση, ότι θα κάνει γαργάρα τις καταγγελίες μας για τον άτιμο ρόλο του… τιμημένου κουκουέ στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα.

Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Δυνατό ΚΚΕ για να τσακιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή», ανάμεσα στις συνήθεις ύβρεις («η ναζιστική εγκληματική συμμορία», «τα ναζιστικά αποβράσματα», «η χρυσαυγίτικη συμμορία», κ.τ.λ.), διαβάσαμε και την εξής εξωφρενική συκοφαντία:

«Είναι ενήμερος για το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως τσιράκι των εφοπλιστών. των μεγαλοβιομηχάνων και της μεγαλοεργοδοσίας…».

Μάλιστα! Φυσικά, η Χρυσή Αυγή έχει «λευκό ποινικό μητρώο» και δεν έχει πάρει ούτε δεκάρα τσακιστή από βιομηχάνους, εφοπλιστές και λοιπούς λεφτάδες, κι αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα στους τρεις εξονυχιστικούς ελέγχους που έχει δεχθεί από το ΣΔΟΕ!

Αντιθέτως, το ΚΚΕ αρνείται πεισματικά οποιονδήποτε έλεγχο των οικονομικών του, η δε εξουσία –η κάθε εξουσία- αντιμετωπίζει το θέμα με φοβερή… κατανόηση.

ΚΚΕ: Το κόμμα των τραπεζιτών!

Και για να μην μπούμε σε… θεωρίες συνωμοσίας, για το τι «σκελετούς» κρύβει στη «ντουλάπα» του το ΚΚΕ, θα ασχοληθούμε με όσα είναι ορατά στον καθέναν, δια γυμνού οφθαλμού. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά, λοιπόν, μερικές ολοσέλιδες διαφημίσεις που έχουν βάλει στον «Ριζοσπάστη» οι τραπεζίτες που ρουφάνε το αίμα του λαού με το καλαμάκι και καλούμε τα κουκούδια να μας παρουσιάσουν αντίστοιχες διαφημίσεις που έχουν βάλει τραπεζίτες στην επίσημη κομματική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Δεν υπάρχει ούτε μία, έστω για δείγμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο φύλλο!

Ποιο είναι, λοιπόν, το κόμμα των τραπεζιτών, ωρέ συντρόφια;