Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon


O Σιωνισμός διαφημίζει τη νέα του μαριονέτα. Μετά την «ακροδεξιά» της Μοσάντ που σκοτώνει φιλοπαιλαιστίνιους στο όνομα του Ισραήλ …

ο πρώην εκδότης της σιωνιστικής ιστοσελίδας Breitbart και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs … στήνει μία «Χριστιανική ακροδεξιά» στην Ευρώπη που θα επιτεθεί στο Βατικανό (!) …γιατί λέει ο Πάπας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους λαθρομετανάστες.

Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon44Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon66Στο μεταξύ ο Bannon δεν είναι καν Ευρωπαίος … και δεν του εμπιστεύθηκαν τυχαία την ιστοσελίδα Breitbart η οποία ταϊζει «ακροδεξιό» σανό στους Αμερικάνους (ενάντια στο Ισλάμ, ενάντια στους gay …όμως Ζήτω ο Σιωνισμός και το Ισραήλ! )

Ο Bannon προέρχεται από τη σελίδα Breitbart που είναι ελεγχόμενη από περιούσιους … αλλά θέλει να καπελώσει τους λευκούς, ρεπουμπλικάνους και ρατσιστές σε ελεγχόμενο χώρο. Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon4

Ακόμα και η ΕΡΤ-Μοσάντ έσπευσε να μας διαφημίσει ότι ο Steve Bannon, πρώην σύμβουλος του Trump , έρχεται στην Ευρώπη να δημιουργήσει κίνημα στο οποίο θα ενώσει τους δεξιούς κι ακροδεξιούς ενάντια στην αριστερή ΜΚΟ του Soros που λέγεται Open Society Foundation…τη μαμά του ΣΥΡΙΖΑ. Μην βιαστείτε να χαρείτε όσοι αντιπαθείτε τον Soros.

H “κερδοφόρος” ΕΡΤ που μας ληστεύει για να μας εξαπατά με ψέμα και προπαγάνδα … ξέχασε να μας πει ότι ο Steve Bannon ήταν διευθυντής της ιστοσελίδας Breitbart που ίδρυσαν σιωνιστές με σκοπό την υπεράσπιση του Ισραήλ και τη διάδοση του Σιωνισμού στους ακροδεξιούς κύκλους. Ξέχασε να μας πει ότι ο Steve Bannon ήταν και στέλεχος της Goldman Sachs. 

Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon
Αντιλαμβάνεστε πόσο μακριά βλέπουν οι τοκογλύφοι;

Βλέπουμε δηλαδή πως οι τοκογλύφοι δημιουργούν κινήματα εκ του μηδενός … όπου συμπτωματικά ο Σιωνισμός είναι πάντα εκτός κάδρου ενώ οι εχθροί των κινημάτων συμπτωματικά είναι κι εχθροί των τοκογλύφων.

ΝΑΤΟική Αριστερά του Soros εναντίον ΝΑΤΟικής Ακροδεξιάς του Bannon.

Τα μάτια σας ανοιχτά… Θα ακούγονται σαν Χριστιανοί αλλά δεν θα είναι , θα ακούγονται σαν πατριώτες αλλά δεν θα είναι.

Ήδη με τα χτυπήματα του Tarrant κατάφεραν να ανεβεί η ένταση μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων και τώρα με το χτύπημα στη Σρι Λάνκα το μίσος κορυφώνεται .

Και στις δύο περιπτώσεις … στο μυαλό των δολοφόνων (Tarrant και ISIS) δεν υπήρχε ούτε Σιωνισμός , ούτε Ισραήλ ούτε Νέα Τάξη ούτε τοκογλύφοι… για ευνόητους λόγους.

Θα μεταλλάξουν τους ακροδεξιούς της Ευρώπης ώστε αυτοί να χειροκροτούν κάθε φορά που το Ισραήλ θα ανατινάζει σχολεία γεμάτα παιδάκια στη Γάζα. 

Ακόμα κι ο Ρατσισμός θα είναι ελεγχόμενου και κατευθυνόμενου τύπου. Θα στρέφεται σταθερά εναντίον των Μουσουλμάνων όλου του κόσμου αλλά ποτέ εναντίον των σιωνιστών … 

( Δε μιλάμε για μίσος προς τους λαθροεισβολείς στην Ευρώπη που οι γνήσιοι Μουσουλμάνοι τους πολέμησαν σε Ιρακ – Συρια – Λιβυη και τους έδωσαν πόδι αλλά για ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο περίπου 2 δις ανθρώπων πάνω στον πλανήτη)

Θα κατασκευάσουν χιλιάδες Breivik που θα εκτελούν ακόμα και τους φιλοπαλαιστίνιους ή όσους στηρίζουν το κίνημα BDS που μποϊκοτάρει προϊόντα που παράγονται στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.
Οι τοκογλύφοι θέλουν ακόμα και ορισμένους που αυτοαποκαλούνται Εθνικοσοσιαλιστές να τους κάνουν υπηρέτριες του Σιωνισμού βλεπε Ουκρανία.

Ο κόσμος χωρίζεται σε υπηρέτες των τοκογλύφων και σε όσους ακόμα αντιστέκονται…είτε είναι αριστεροί είτε είναι δεξιοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΔΩ:

1) 1 Εθνικισμός ΔΕΝ σημαίνει «ακροδεξιά»
2) 2) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
3) 3) Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…
4) Οι γιοί του προέδρου της Βραζιλίας με μπλουζάκια υπέρ των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και της Μοσάντ
5) Η εμετική ακροδεξιά κυβέρνηση της Αυστρίας ηγείται του αγώνα κατά του αντισημιτισμού στην Ευρώπη!
6) Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους
7) Οι τοκογλύφοι κατασκευάζουν, και διαφημίζουν τη δική τους έκδοση της ακροδεξιάς που στηρίζει τους δολοφόνους του Ισραήλ.
8) Η Γερμανίδα Frauke Petry αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD δηλώνει εγγυητής της ζωής των Εβραίων και κατά του μπουκοτάζ Ισραηλινών προϊόντων
9) ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ομοφυλόφιλη και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs η μία αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD
10) Ο Σιωνισμός ιδρύει ακροδεξιά κινήματα που υπερασπίζονται τον Σιωνισμό και την γενοκτονία των Παλαιστινίων….
11) Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους επειδή μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής
12) Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!
13) ΛΕΠΕΝ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των Γάλλων Εβραίων
14) VOICE OF EUROPE ή αλλιώς VOICE OF ISRAEL!
15) Μπολσονάρο: Μια μαριονέτα των τοκογλύφων που στοχεύει σε ηγεσίες κρατών που τόλμησαν να εναντιωθούν στους Ρότσιλντ!
16) Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ
17) Η εμετική ακροδεξιά κυβέρνηση της Αυστρίας ηγείται του αγώνα κατά του αντισημιτισμού στην Ευρώπη!
18) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
19) Ο Joseph Goebbels απαντά στην «εθνική δεξιά» (επίκαιρος όσο ποτέ)
20) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
21) Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!
22) Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό
23) Ο δοσιλογισμός της Ουκρανικής ακροδεξιάς.
24) Ουκρανοί Εθνικιστές ή Σιωνιστές;; Όλη η αλήθεια σε ένα βίντεο!
25) Ιδρυτής Βρετανικού Εθνικού Κόμματος: ”Σιωνιστές νεοσυντηρητικοί” από τις ΗΠΑ προσπάθησαν να μας εξαγοράσουν το 2007
26) Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!
27) Ο Σιωνιστής Υannopoulos ως όπλο της Νέας Τάξης κατά του Τραμπ
28) Ισραήλ: Ο δεξιούλης και Σιωνιστούλης Μπολσονάρου προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων μαζί με τον Νετανιάχου
29) Αντιδρά ο στρατός της Βραζιλίας στα σχέδια του Σιωνιστή Bolsonaro για στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη χώρα
30) Τον ίδιο δάσκαλο έχουν οι μακελάρηδες της Μοσάντ. Όπως κι ο Breivik έτσι κι ο Tarrant διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης.